- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
Merhaba hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben daha öncekinde progeston kullandım. Sanırım sen içiyorsun o baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ben fitil olarak kullandım hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor. İstersen doktoruna şikayetlerini söyleyip danışabilirsin.Ben göğüslerime dokunamiyorum acisindan bir de progeston kullandigim icin basdonmesi oluyor,arada da midem kavruluyor ,bir de koyun keci peyniri acayip kokuyor ,hamile degilken de yiyemezdim simdi kutusunu acamiyorum.baska da birsey yok.ama esimin midesi de bulanıyor cani tuhaf seyler de istiyor butun gun elinde kolonyayla geziyor bulantidan
Merhaba..Cumartesi nasipse gidecegiz doktora.soylerim dediginizi..guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim..Allah hepimizin yardimcisi olsuMerhaba hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben daha öncekinde progeston kullandım. Sanırım sen içiyorsun o baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ben fitil olarak kullandım hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor. İstersen doktoruna şikayetlerini söyleyip danışabilirsin.
kaç haftalık hamilesinizBen de varım.Yani Allah bağışlarsa bi kederlik aksilik çıkmazsa inşallah.Lekelenmem oldu diye o korkuyu atamadım içimden sanki her an gidecek diye ona alışmak istemiyor gibiyimAma bende ne mide bulantısı ne başka bir şey yok sadece göğüslerim şiş.Annemin de bana hamileyken hiç olmamış ona çektim herhalde.Bir de azıcık lekelenmem oldu onun için progestan kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunur bebeğim.Cuma günü kese görmeye gideceğiz doktorum salı günü kese oluşumu gördü hayırlısı bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz
Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahMerhaba Haziran anneleri :) 11'inde hamile olduğumu öğrendim. hcg >1000 çıktı. ama bunu devlet hastanesinde yaptırdım. hiçbir şeye bakmadan folik asit verip gönderdi beni. Perşembe kendi doktoruma gideceğim. İnşallah kese görünür. Çok heyecanlıyım. İlk hamileliğim
Çok teşekkürler siz de inşallah sağ salim kucağınıza alırınızAllah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
bence en az 2 gün arayla verin kanı . hatta ben 4 gün arayla verdim yoksa çok yıpranırsınız.Pazartesi sabahı verdiğim kan sonucumu dün sabah aldım 38 çıktı değerim akşam acilde tekrar kan verdim 82 ye çıkmış değer 36 saatte %100 den fazla artmış
senin sat ne zamanBende ayin 12 si adetten 4 gün önce verdim ilk kanı 37.2 cıktı 13 ün de 72.57 15inde 210.99 cikti
Merhaba benim de bulantım çok fazla özellikle sabahları kızımda bu kadar olmamıştımBütün annelerin gebeliği hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucaklarimiza alalım benim bu hafta mide bulantim çok yoğun dayanilcak gibi değil varmı benim gibi bulantısı çok olan nasıl baş ettcez acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?