Haziran 2020 Anneleri

Ben de varım.Yani Allah bağışlarsa bi kederlik aksilik çıkmazsa inşallah.Lekelenmem oldu diye o korkuyu atamadım içimden sanki her an gidecek diye ona alışmak istemiyor gibiyim Ama bende ne mide bulantısı ne başka bir şey yok sadece göğüslerim şiş.Annemin de bana hamileyken hiç olmamış ona çektim herhalde.Bir de azıcık lekelenmem oldu onun için progestan kullanıyorum inşallah sağlıkla tutunur bebeğim.Cuma günü kese görmeye gideceğiz doktorum salı günü kese oluşumu gördü hayırlısı bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz

Merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun ve maşallah diyelim. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canlar. Ben de haziran annesiyim. Sat’a göre 6haftalık olmam lazım ama kan değerlerim 1 hafta geriden geliyor. Daha önce bir kimsayal bir de kalp atışı günü kayıp yaşadım. Cumartesi kese görmeye gidicez doktorumla yüzyüze sorarım diye sormadım değerlerin geriden oluşunu ama o da kendi birşey demedi bu benim görüşüm. Neyse birbirimizi dualarımızdan eksik etmeyelim. İsteyen herkese de Allah tez vakitte nasip etsin inşallah.

Merhaba hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben daha öncekinde progeston kullandım. Sanırım sen içiyorsun o baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ben fitil olarak kullandım hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor. İstersen doktoruna şikayetlerini söyleyip danışabilirsin.

Merhaba..Cumartesi nasipse gidecegiz doktora.soylerim dediginizi..guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim..Allah hepimizin yardimcisi olsu

Merhaba Haziran anneleri. Bende ins ikinci bebeğimde de Haziran annesi olacağım kızım beş yaşında oda beş Haziran da doğmuştu. Dün öğrendim hamile olduğumu bugün gittim doktora küçük olduğu için keseyi göremedi. Yedi Eylül sat tarihimdi. Hiç beklemiyorduk. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 3 gün önce idrar testinde ogre dim dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım 920 cıktı hcg bugün ultrason girdim çok çok yeni haftaya bir daha gel dedi bakalım inşallah hepimizde sagliklica alırız kucagimiza miniklerimizi

Merhaba aslinda mayis annesi olucaktim ama bebegimin gelisiminden dolayi 09.06.2020 görunuyor hayirlisi bakalim

Merhaba Haziran anneleri :) 11'inde hamile olduğumu öğrendim. hcg >1000 çıktı. ama bunu devlet hastanesinde yaptırdım. hiçbir şeye bakmadan folik asit verip gönderdi beni. Perşembe kendi doktoruma gideceğim. İnşallah kese görünür. Çok heyecanlıyım. İlk hamileliğim

Merhaba arkadaşlar bende sanırım Haziran annesi olucam sat 12 Eylül Pazar günü adetim 1 gün geçmişken bı damla kan geldi peceteye adet olucam heralde dedim ama bı daha gelmedi son 1 haftadır bulantım ve baş dönmem oluyordu bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın sabah alicam inşallah negatif sonuç görmeden bende Haziran annesi olurum

kaç haftalık hamilesiniz

Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Herkese merhaba. Sonunda yazmak banada kısmet oldu bende hamileyimmmm çok şükür. Aslında adet tarihim bugün ama ben 4gün önce öğrendim . 6 yaşında 1 kızım var daha sonrasında 2 kimyasal düşük 1 aşılama tedavisi , sayısız kür tedavisi ve 2 yıl uğraşmanın sonucu rabbim nasib etti. daha çok küçük pazartesi keseyi görmeye gid3cez . Hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun lütfen banada dua edin yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi

Bütün annelerin gebeliği hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucaklarimiza alalım benim bu hafta mide bulantim çok yoğun dayanilcak gibi değil varmı benim gibi bulantısı çok olan nasıl baş ettcez acaba

Pazartesi sabahı verdiğim kan sonucumu dün sabah aldım 38 çıktı değerim akşam acilde tekrar kan verdim 82 ye çıkmış değer 36 saatte %100 den fazla artmış

Pazartesi sabahı verdiğim kan sonucumu dün sabah aldım 38 çıktı değerim akşam acilde tekrar kan verdim 82 ye çıkmış değer 36 saatte %100 den fazla artmış
bence en az 2 gün arayla verin kanı . hatta ben 4 gün arayla verdim yoksa çok yıpranırsınız.

Bende ayin 12 si adetten 4 gün önce verdim ilk kanı 37.2 cıktı 13 ün de 72.57 15inde 210.99 cikti

Merhaba benim de bulantım çok fazla özellikle sabahları kızımda bu kadar olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…