Haziran 2020 Anneleri

Evet aynı görünüyo seninde hayırlı olsun ☺ Ben sadece kan verdim dr randevum salıya günler geçmiyor
sağol canım ben gittim doktora çünkü pıhtılaşma var bende iğne ilaçlarımı almam gerekiyodu keseyigormek için pazartesi çağırdı. Kan testini nezaman yaptırdın canım sonucun nasildi

Bende ayin 12 si adetten 4 gün önce verdim ilk kanı 37.2 cıktı 13 ün de 72.57 15inde 210.99 cikti
Dünki Bu gu nki test 3 gun gecikmem var canım bakalım. Benim kaç cıkacak öğleden sonra öğrenecegim inşallah

Eklentiler

• 1571301273790268837224527722698.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 30
kızlar hamilelik günlüğü alan oldu mu birde ay ay fotoğraf çekinmeyi düşünen var mı ?

ben keseyi gördümde bir hafta sonra kalp atışına çağıdı.sizce duyulur mu ya? 4+4 üm şuan

ben keseyi gördümde bir hafta sonra kalp atışına çağıdı.sizce duyulur mu ya? 4+4 üm şuan
kesenizi iyi görmüş erken normalde kalp atışı için ama haftaya erken sanki yine de dr unuzun dediğini dinleyin siz

Benim rahim ters olduğu için kese arkada kalmış ulturasonla göremedi dr haftaya gel dedi ama ben bir sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum

bu arada bel ağrısı ve sık idrara çıkma var sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…