- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
ne zaman gideceksin keseyi görmeye4 gün var :)
Evet aynı görünüyo seninde hayırlı olsunhoşgeldin canım hayirli olsun bebegin. Sanırım günlerimiz ayni
sağol canım ben gittim doktora çünkü pıhtılaşma var bende iğne ilaçlarımı almam gerekiyodu keseyigormek için pazartesi çağırdı. Kan testini nezaman yaptırdın canım sonucun nasildiEvet aynı görünüyo seninde hayırlı olsun ☺ Ben sadece kan verdim dr randevum salıya günler geçmiyor
Benimde pozitif bakalım. Kız beraber kaldık. Senle cok karşılaştımBenimki de pozitif takipteym nasipse ben de haziran annesiyim
Vay hanfendi almış bile yeriniMerhaba ben de ilişeyim şuraya bir yereee❣❣❣
Dünki Bu gu nki test 3 gun gecikmem var canım bakalım. Benim kaç cıkacak öğleden sonra öğrenecegim inşallahBende ayin 12 si adetten 4 gün önce verdim ilk kanı 37.2 cıktı 13 ün de 72.57 15inde 210.99 cikti
Salı kan verdim 2 gün geçmişti reglim 354 betasağol canım ben gittim doktora çünkü pıhtılaşma var bende iğne ilaçlarımı almam gerekiyodu keseyigormek için pazartesi çağırdı. Kan testini nezaman yaptırdın canım sonucun nasildi
FolateHanımlar folik asit ne kullanıyorsunuz?
maşallah maşallah Allah arttirsinSalı kan verdim 2 gün geçmişti reglim 354 beta
maşşallah canım bizede haber ver sonucuDünki Bu gu nki test 3 gun gecikmem var canım bakalım. Benim kaç cıkacak öğleden sonra öğrenecegim inşallah
Dr ma yazdım 2 günde 1 tekrarlayalım mı dedim gerek yok dedi Salı bakalım ne diyecek ilk kontrol zaman geçmiyormaşallah maşallah Allah arttirsin
salı günü gideceğim canım inşallah :)ne zaman gideceksin keseyi görmeye
sorma aynen zaman geçmiyor. İlk gebelikmiDr ma yazdım 2 günde 1 tekrarlayalım mı dedim gerek yok dedi Salı bakalım ne diyecek ilk kontrol zaman geçmiyor
kesenizi iyi görmüş erken normalde kalp atışı için ama haftaya erken sanki yine de dr unuzun dediğini dinleyin sizben keseyi gördümde bir hafta sonra kalp atışına çağıdı.sizce duyulur mu ya? 4+4 üm şuan
Hanımlar folik asit ne kullanıyorsunuz?
fol b em kullanıyorum benHanımlar folik asit ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?