Haziran 2025 Çatlama İğnesi Olanlar

edebiyatc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
119
42
13
30
Kızlar merhaba, adet dönemimde Klomen kullandım. Doktorum 24 Haziran'da muayene ettiğinde ilacın olumlu sonuç verdiğini ve biri 19 mm toplam 2 tane yumurtam olduğunu söyledi. O gün hemen iki doz çatlatma iğnesi (Gonapeptyl) vurulmamı söyledi. İğneden 24 saat sonra iki gün sık ilişki önerdi (çarşamba, perşembe). Cuma günü ise tutunmayı desteklemesi için Duphaston'a başla dedi. Bugüne kadar, on gün civarı, gün aşırı ilişkiye devam etmemizi söyledi. Eğer 9 Temmuz'a kadar regl olmazsan kan testinde pozitif görürüz dedi. Bunları söylerken oldukça olumlu konuştu ve muayeneden mutlu ayrıldık. Şu an iğne günü hariç 10. günü bitirdim. İki ay ilaçsız denedik, doktor direkt bu şekilde tedaviye başlattı. Benimle benzer durumda olanlar var mı, süreci beraber takip edelim.

Selam canım. Bende 23 haziranda oldum ovitrelle. Bugün 12.günüm ama hala negatif tutmadı sanırım.

Selam canım. Bende 23 haziranda oldum ovitrelle. Bugün 12.günüm ama hala negatif tutmadı sanırım.
Selamm.Aramızda bir gün varmış 14. gün test yapın diyorlar ama dayanmak zor. Bence 12. günde negatif normal sanırım. Süreçten beri pek çok yorum okudum, 13. gün negatif çıkıp 16. gün pozitife dönenler var. Umudumuzu kesmeyelim

Evet biride benm onlardan ekimde öyle olmuş ama bilmiyorum

Evet biride benm onlardan ekimde öyle olmuş ama bilmiyorum
iğne vurulmasaydın regl tarihin neydi, benim reglime normalde 11 gün var daha, ama iğneden sonra bu tarihe bakmıyoruz sanırım. Çünkü doktorun dediğine göre 9 temmuza kadar regl olmalıymışım hamilelik yoksa

7 temmuz uygulamaya göre. Ama benm döngülerim 33/37 arası olduğu için 11/12 side olabilir. Ama iğnede dediğin gibi değiştiği için herhalde çarşamba perşembe olurum

Merhaba ben de 25'inde vuruldum ganopeptly 4ncu günü test yaptım negatifti 9ncu gün tekrar test yaptım iki tane silik çıktı kan verdim negatif bugun 11nci günüm negatif gibi hissediyorum umudum pek kalmadı

Merhaba canım adetim 3 gün gecikti bugün 4 günüm sabah minik kahverengi leke geldi şuan hala regli olmadım bilmiyorum test yapmıştım dün negatifti
Yaa inşallah o lekelenme bebeğinin habercisidir Ben dün regl oldum maalesef, güzel haberini alırız inşallah burada

Yaa inşallah o lekelenme bebeğinin habercisidir Ben dün regl oldum maalesef, güzel haberini alırız inşallah burada
Hayırlısı olsun inşallah üzülme bende regli olacaksam da yapacak bir şey yok diğer ay haberleşelim inşallah belki diğer ay nasıp olur tekrar iğne düşünüyor musunuz kullanmayı

Hayırlısı olsun inşallah üzülme bende regli olacaksam da yapacak bir şey yok diğer ay haberleşelim inşallah belki diğer ay nasıp olur tekrar iğne düşünüyor musunuz kullanmayı
Valla hiçbir fikrim yok klomen vs kullanırım yine reglken başlarım bakalım doktor ne diyecek. Geçen ay ilk kez kullanmiştım hatta biraz erken mi acaba sonuçta nisan ayından beri deniyoruz sadece diye düşündüm ama doktor, bir an önce olsun diye sanirim iğneye yöneltti. Bu ay ne der, nasıl olur bilemiyorum. Bu iğne kaç ay kullanılır bilemiyorum. Daha deneyeli bir yıl olmamışken iğnelere erken mi başlattı onu da bilemiyorum...Ama buradan okuduğum kadarıyla ilk kez iğne kullanımında pek olumlu sonuç alınmıyormuş sanırım, nedense

Benim de daha bir senem dolmadı evleneli mesela bu ay gecikti belki de kist yaptı bilemiyorum açıkçası ben tekrar düşünmüyorum psikolojik olarak da çok yıprandım ilk defa kullandım belki de zamana bırakmak gerekiyor çünkü hatta iğnede hormon ilacı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…