haziran anneleri buluşuyor

superrrrrrr vallaaa cook sevındım bana da uyar

enesibel ve power da cevap dönerse salı buluşuyoruz. Dönmezlerse biz buluşalım

Sibel araba konusunda eminsin değil mi? Çünkü bebekle rezil olmak istemiyorum Baston araba vermiyorlardır inşlh malum yenidoğan ya oturamaz onlara uzanması lazım. aklıma geldi de ben bi arayayım orayı

hanımlar yarın napıyoruz buluşcaksak eger bebek arabasını arabanın bagajından cıkarttırmam lazım esime hıc tek cıkmadım o yuzden arabada duruyooo
havada kalmasın plan harekete geçelim artık :)))

power a nasıl ulascaz bu arada banada haber verin demişti

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar ben bugun ögleden sonra marmara parkta olıcam
gelmek isteyen olursa bulusuruz orda

Kaçta orada olacaksın. Birde bana özelden telefon numaranı gönderir misin. Bende gelmek istiyorum

hanımlar ben bugun ögleden sonra marmara parkta olıcam
gelmek isteyen olursa bulusuruz orda

eger gercekten gelcekseniz gelirim.
eşim raporlu evde
büyük oglumda nezle olmuş ama buna ragmen gelirim kaçta ve hangi magazanın önünde buluşcaksınız loverlover ve ahaaha?

gercekten gittcekminiz 3 kişimi olduk.
gercekten cıkcaksanız ona göre işimizi ayarlayalım

Son düzenleme:
saat kaçta ve kimler gelior power de gelmek istiodu kontörü olan varmı bende yok numarasıunı vermişti kontörü olana numarasını msj atayım kim arıycak poweri

tamam 2 iyi bende kahvaltı yapmadım daha.
ben kapalıyım turuncu renkte pardesüm var.
bebegimi kanguruya koycam yanımdada 4 yaşındaki oglum olcak ordan tanırsın galiba.
bide lcw waikiki nin alt cocuk magaza bölümünde olurum orda buluşalım olmazmı

tamam orada buluşuruz. Ama ben çıkmadan seni arayacağım unutma. Çocuk mızmız bugün uyumazsa gelemeyebilirim. Çok pasaklıyım şuan

saat kaçta ve kimler gelior power de gelmek istiodu kontörü olan varmı bende yok numarasıunı vermişti kontörü olana numarasını msj atayım kim arıycak poweri

bu arada powerin gerçek adınınıda yazarmısın. telefon açtığımda ne diyeceğim kadına powerlamı görüşüyorum diyemem ki

bende bilmiorumki valla benimki sibel .ben seninkinide bilmiorum.
sen kladınlar külübünden arıyorum dersin kısaca :)

tamam orada buluşuruz. Ama ben çıkmadan seni arayacağım unutma. Çocuk mızmız bugün uyumazsa gelemeyebilirim. Çok pasaklıyım şuan

emim ol bi sen degilsin benimde yatak toplu degil daha.
napalım bugünlük kapıyı çekip cıkalım gelince yaparız
benimki minübüsü seviyor minübüste uyur :)

hah gülşahta geldiii
geliyormusun ahaha :)

Son düzenleme:
kızlarrrrr bende şimdi oglanı yıkadım uyutmaya calısıyorum
2 de bende orda olurum telefon numaramı gönderiyorum özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…