haziran anneleri buluşuyor

hadi bakalım kızlar size ii gezmeler dışarı hazır çıkmışken tadını çıkarın yediğiniz içtiğiniz sizin olsun akşama naptıgınızı anlatırsınz :))

kızlarrrrr oglumu yeni yıkadım üşütmem demi çıkarsam:18:
yürüyerek gelicem ben ve yürüme mesafeside varr biraz

kızlarrrrr oglumu yeni yıkadım üşütmem demi çıkarsam:18:
yürüyerek gelicem ben ve yürüme mesafeside varr biraz

yok canım bende yıkaduım ben ayagına corap bile takmıyorum kısa kol giydiriyorum haytata battaniye bile gerek yok çok sıcak

kızlar sizde özelden tel nolarınızı gönderseniz bana
farklı bi durum olursa ulaşamam ben size
marmara parkta 2 cocuklu aramayım sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayarın başından kalkmazsak zor hazırlancaz
ben kapatıyorum saat 1 bucukta çıkarım 2 de waikiki cocuk bölümünde olurum

ya birbirimizi nasıl tanıycaz sizde tanıtırmısınız kendini
ben kapalıyım pardesüm var acık turuncu .
kucagımda kanguruda olur bebek danışmadan bebek arabasıda alabilrim

eee
sen gelmiyormusun ?

çok isterdm valla canım dört duvar arasında sıkıldım ama nasıl geliyim büyük yüzmede zaten 2 gibi eve gelir ama alışveriş merkezinde asla durmuyo valla sana hayran kaldım canım sen iki çocukla nasıl çıkıyorsun diye ben cesaret edemiyorum inşş birdahaki sefere canım benim yerimede bir oh çekin yeter :)

ınan benım büyük oglumda avm de zap edemyorum
koşuyo bagırıyo
herseyi istio
ama olsun napayım

ınan benım büyük oglumda avm de zap edemyorum
koşuyo bagırıyo
herseyi istio
ama olsun napayım

kızlar sizde özelden tel nolarınızı gönderseniz bana
farklı bi durum olursa ulaşamam ben size
marmara parkta 2 cocuklu aramayım sonra

ne buluşmaydı ama ben hiç birşey anlamadım. Geldim eve çocuğu yıkadım ayağımda salla babam salla yeni uyudu. Bir daha buluşursak çocuğu getirmeyeceğim Ben hamileykende bu çocuk böyleydi. Dışarıyı sevmiyor. Dışarı çıkınca içerden tekme atıp duruyordu

bende enesten bişey anlamadım
benimkiside geldigindebn beri uyuyor

ya ne güzel buluşmuşsunuz ne kadar isterdim. yakınımda benimle aynı olan bebekli bi arkadaş istiyorum yalnızlık çok zor gerçekten

Kızlar marmara parktan danışmadan bebek arabası alan oldu mu?bebişin sadece anakucağını getirdm onunlada çok zor oluyor taşıması?bizim bebelere uygun olur mu ki o arabalar?

ne güzel buluşmuşsunuz.... ben neti biraz boşladım neler olmuş böyle:) ben bebek arabası aldım bi arkadas sormuş... pusetle tasıyorduk cok ağır oluyordu gecen hafta aldık rahat oluyor ama evden cıkartması zor tekken pierre cardin aldım.. inş bozulmaz...

bu arada bulusanlar istanbuldamı oturuyor nerde bulustunuz...

valla ne güzel buluştunuz şiştim hee :)) benimde annemin yanına gideceğim tuttu o gün.inşallah bidahaki buluşmayı kaçırmam :)) ayrıca loverlada gayet güzel konuştuk telefonda :)))

Kızlar marmara parktan danışmadan bebek arabası alan oldu mu?bebişin sadece anakucağını getirdm onunlada çok zor oluyor taşıması?bizim bebelere uygun olur mu ki o arabalar?

Canım ben aldım ama araba tam yatmıyor. Yanında fazladan battaniye alıp içine koyarsan bebek daha rahat eder. Ben getirmemiştim ama allahtan ahaha fazla vardı verdi.

valla ne güzel buluştunuz şiştim hee :)) benimde annemin yanına gideceğim tuttu o gün.inşallah bidahaki buluşmayı kaçırmam :)) ayrıca loverlada gayet güzel konuştuk telefonda :)))

Teşekkür ederim canım. Ben senle konuşurken çok heyecanlandım. sibele diyorum ki adı neydi. Telefonu açınca ne diyeceğim powerla mı görüşüyorum diyemem ki

Bizde arabamızı aldık. Bir dahaki görüşmede inşlh paşam daha uslu olur. Yavaş yavaş gezmelere alıştırayım. Biz hiç dışarı çıkmamıştık. Çocuğu birden avm gibi kalabalık bir yere götürünce şaşırdı huysuzlandı

İstanbul beylikdüzü ve esenyurt civarında oturanlar olarak buluştuk. enigmamı aldın. Bizde onu çok begenmiştik aradığım tüm özellikler vardı ama eşim son anda vazgeçti ve başka bir araba aldı.

İstanbul beylikdüzü ve esenyurt civarında oturanlar olarak buluştuk. enigmamı aldın. Bizde onu çok begenmiştik aradığım tüm özellikler vardı ama eşim son anda vazgeçti ve başka bir araba aldı.

enigmamı bilmiyorum ben baktım gördüm bu olsun dedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…