- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Büyük güne çok az kalmış ne güzelMerhaba kızlar hazıranın 2 sinde çatlatıldı ağrılarım hep oldu ve halada devam ediyor bugün 16 günüm mide yanması kaşık sırtım belimm ağrıyor kasık bolgesindeki bacağıma vuruyor etmen tiksindim normalde çok severim ama dün başladı tiksinmem Normalde doktorumun bana verdiği yarim yarın yanı 18 de kan vericem yarın bakalım kan vericem ama midem çok yanıyor bugün
İnşallah hamilesindirVe sıcak çok basıyor normalde çok üşürüm
Gidip geliyor hep zaten ama sabret sende stres yapmaBüyük güne çok az kalmış ne güzel
10 gün var daha benim çatlayabilirim
Benim ağrılar bugün bi gidio bi geliyo
Evde dün yaptım çıkmadı 15 gündü çıkmadı zaten güvenmedim ona çınkü yeğeniminde çıkmadı ama hamileydiİnşallah hamilesindir
Evde test yapacak mısın yoksa direk kan mı vereceksin
Erken gebelik test mi yaptın normal gebelik testi mi canım?Evde dün yaptım çıkmadı 15 gündü çıkmadı zaten güvenmedim ona çınkü yeğeniminde çıkmadı ama hamileydi
Ben o zaman erken gebelik de alayımNormal 5 tl
Yok daha almıcam zatenDaha senin var cnm alıpta sitrese girme boşu boşuna sabret
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel canım neden gebelik testi yapmadın günün de geçmiş büyük ihtimalle gebelik varMerhaba kızlar hazıranın 2 sinde çatlatıldı ağrılarım hep oldu ve halada devam ediyor bugün 16 günüm mide yanması kaşık sırtım belimm ağrıyor kasık bolgesindeki bacağıma vuruyor etmen tiksindim normalde çok severim ama dün başladı tiksinmem Normalde doktorumun bana verdiği yarim yarın yanı 18 de kan vericem yarın bakalım kan vericem ama midem çok yanıyor bugün
Ben en çok kimyasal gebeliğin öğrendiğimde üzülmüştümKizlar yumurta olusuyor buyuyor hersey iyi ama sizdede her ay bi umutsuzluk oluyormu bu ay da olmayacak kesin diyeolumsum dusunmekten alamiyorum kendimi anne olma hayali cok uzak gibi geliyor,☹
Evet ya bende de oluyor kendimi herşeyde kötüye hazırlıyorum da yine üzülüyorumKizlar yumurta olusuyor buyuyor hersey iyi ama sizdede her ay bi umutsuzluk oluyormu bu ay da olmayacak kesin diyeolumsum dusunmekten alamiyorum kendimi anne olma hayali cok uzak gibi geliyor,☹
herşeyin gayet güzel gitmesi ve sonunda hayal kırıklığı üzer bizleriBen en çok kimyasal gebeliğin öğrendiğimde üzülmüştümonun dışında diğer aylarda çok mutsuz değildim kırmızıları gördüğümde çünkü üzerine düşmedim bu konunun ama bu ay 1 yıldır hamile kalamadığım için başladım bu tedaviye ve benim bu iğneden dolayı fazla bir beklentim var bu da beni korkutuyor açıkçası
Evet gercekten elde degil heleki dusunmemek icin ugrastigim zaman daha da kktu oluyorEvet ya bende de oluyor kendimi herşeyde kötüye hazırlıyorum da yine üzülüyorumböyle düşünmemek lazım da elde değil
Evet her ilac ve igne kullandgmda benmde beklentim yukseliyor gecen ay. İlk ignemdi ve cok umutlanmstim olmayinca cok buyuk hayal kirikligi yasadim o hayal kirikligindan sonra sanki cocuk olmayacak gibi hissetmeye basladimBen en çok kimyasal gebeliğin öğrendiğimde üzülmüştümonun dışında diğer aylarda çok mutsuz değildim kırmızıları gördüğümde çünkü üzerine düşmedim bu konunun ama bu ay 1 yıldır hamile kalamadığım için başladım bu tedaviye ve benim bu iğneden dolayı fazla bir beklentim var bu da beni korkutuyor açıkçası
Evet benimde ilk İlaç ve iğnedeki ayım olduğu için olmazsa çok üzüleceğimden eminimEvet her ilac ve igne kullandgmda benmde beklentim yukseliyor gecen ay. İlk ignemdi ve cok umutlanmstim olmayinca cok buyuk hayal kirikligi yasadim o hayal kirikligindan sonra sanki cocuk olmayacak gibi hissetmeye basladim
Allah okadar büyükki vermiyorsa vardır bi nedeni hayırlısını isteyinEvet her ilac ve igne kullandgmda benmde beklentim yukseliyor gecen ay. İlk ignemdi ve cok umutlanmstim olmayinca cok buyuk hayal kirikligi yasadim o hayal kirikligindan sonra sanki cocuk olmayacak gibi hissetmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?