Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük güne çok az kalmış ne güzel
10 gün var daha benim çatlayabilirim
Benim ağrılar bugün bi gidio bi geliyo

Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel canım neden gebelik testi yapmadın günün de geçmiş büyük ihtimalle gebelik var

Kizlar yumurta olusuyor buyuyor hersey iyi ama sizdede her ay bi umutsuzluk oluyormu bu ay da olmayacak kesin diye olumsum dusunmekten alamiyorum kendimi anne olma hayali cok uzak gibi geliyor,

Kizlar yumurta olusuyor buyuyor hersey iyi ama sizdede her ay bi umutsuzluk oluyormu bu ay da olmayacak kesin diye olumsum dusunmekten alamiyorum kendimi anne olma hayali cok uzak gibi geliyor,☹
Ben en çok kimyasal gebeliğin öğrendiğimde üzülmüştüm onun dışında diğer aylarda çok mutsuz değildim kırmızıları gördüğümde çünkü üzerine düşmedim bu konunun ama bu ay 1 yıldır hamile kalamadığım için başladım bu tedaviye ve benim bu iğneden dolayı fazla bir beklentim var bu da beni korkutuyor açıkçası

Kizlar yumurta olusuyor buyuyor hersey iyi ama sizdede her ay bi umutsuzluk oluyormu bu ay da olmayacak kesin diye olumsum dusunmekten alamiyorum kendimi anne olma hayali cok uzak gibi geliyor,☹
Evet ya bende de oluyor kendimi herşeyde kötüye hazırlıyorum da yine üzülüyorum böyle düşünmemek lazım da elde değil

herşeyin gayet güzel gitmesi ve sonunda hayal kırıklığı üzer bizleri

Evet her ilac ve igne kullandgmda benmde beklentim yukseliyor gecen ay. İlk ignemdi ve cok umutlanmstim olmayinca cok buyuk hayal kirikligi yasadim o hayal kirikligindan sonra sanki cocuk olmayacak gibi hissetmeye basladim

Evet her ilac ve igne kullandgmda benmde beklentim yukseliyor gecen ay. İlk ignemdi ve cok umutlanmstim olmayinca cok buyuk hayal kirikligi yasadim o hayal kirikligindan sonra sanki cocuk olmayacak gibi hissetmeye basladim
Evet benimde ilk İlaç ve iğnedeki ayım olduğu için olmazsa çok üzüleceğimden eminim
Hatta bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar dener miyim bilmiyorum çünkü çok ümitlendir beni
Ama çok şükür bir oğlum var ona daha çok sarılıyorum
Allah sizlerinde kucağını boş bırakmasın

Allah okadar büyükki vermiyorsa vardır bi nedeni hayırlısını isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…