- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Ya hic olmazsa tabikide hayirlisi ama hic olmazsa fusuncesi cok kotu biseyAllah okadar büyükki vermiyorsa vardır bi nedeni hayırlısını isteyin
Allah büyük olur olur Allah’ın izniyle Morelini bozmaaYa hic olmazsa tabikide hayirlisi ama hic olmazsa fusuncesi cok kotu bisey
2 canimKaç senedir evlisiniz
İnsallah bu 2.klomen kullanisim zaten olmazsa yine hsg cekilicek somrada tedaviye ara vermeyi dusunuyorum psikolojik olarak rajatlamam lazimAllah büyük olur olur Allah’ın izniyle Morelini bozmaa
Baya geç yumurtlama olmuş aslında iyi ki de ovulasyon testiyle takip etmişsinKızlar merhaba bende bu ay dr.a gitmeden klomen kullandim adetin 3.günü günde 1 tane 5 gün kullandim sonra ovulasyon testi ile takip ettim ve adetin 23.günü yani 6 haziranda yumurtlama günü tek iliski oldu dün yumurtlamanin 10.günü normal kaset test yaptim ve silik cizgi 2-3 dk içinde belirdi dünden beri 5 tane yaptim hepsi silik yarin kan vercem bat 20 haziran bakalim
Varsa kanda kesin çıkar, bizlere de haber verMerhaba bende 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım yarın 15. Günüm sabah 9 da kan testi yapacam inşallah çıkar ya evde idrar testinde çıkmadı ama yine de regl olmadığım için bı umut yarın kan vercem bakalım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Bakalım sonuca ulaştım mi yarin belli olcak 2 kizim var aslinda 5 aydir 3.yü istiyoruz bende klomen kullandim çatlama sorunum olmadigini biliyodum o yüzden ovu.testi ile de garantilemek istedimBaya geç yumurtlama olmuş aslında iyi ki de ovulasyon testiyle takip etmişsin
Ve tek kurşunla sonuca ulaşmana ne demeli
Kaç tane test yapmışsın silik çizgileri hep görmüşsün var bence, yarın netleşmiş olacak inşallahBakalım sonuca ulaştım mi yarin belli olcak 2 kizim var aslinda 5 aydir 3.yü istiyoruz bende klomen kullandim çatlama sorunum olmadigini biliyodum o yüzden ovu.testi ile de garantilemek istedim
Ay inşallah inşallah yaa bakalim Rabbim once olmayana sonra bana nasip etsinKaç tane test yapmışsın silik çizgileri hep görmüşsün var bence, yarın netleşmiş olacak inşallah
İki kızdan sonra bi erkek bebiş gelsin
İnsalalh olur ya çok istiyorum 1 yıllık evliyim temmuzda 1 yılımız dolaack daha doğrusu haftaya da memleketime gideceğim inşallah Allah'ın izniyle hamile gitmek istiyorum insanların hamile değil misin sorusundan yoruldum yani 1 yılda
Varsa kanda kesin çıkar, bizlere de haber ver
İnşallah güzel haberler verirsin yarın haber bekliyorummmMerhaba bende 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım yarın 15. Günüm sabah 9 da kan testi yapacam inşallah çıkar ya evde idrar testinde çıkmadı ama yine de regl olmadığım için bı umut yarın kan vercem bakalım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
İnşallah canım bir an önce sabah olsun gidip yapayım diyorumİnşallah güzel haberler verirsin yarın haber bekliyorummm
Yarın 15. Günüm kanda belli olur demiİnşallah güzel haberler verirsin yarın haber bekliyorummm
Kesinlikle belli olurYarın 15. Günüm kanda belli olur demi
Merhaba canım çatlamıştı o zaman yumurtalar milimleri kaçtıHerkese iyi akşamlar bu klomen kullananlardanım benim doktorum neler yaptı bende anlatayım 7 hazıranda regl oldum 3.gün doktora gittim. Üçüncü gününden itibaren beş gün günde bir tane klomen kullandım 15 Haziran’da kontrole gittim iki yumurtamvardı biri 8cm biri11 cm Bugün tekrar kontrole gittiğimde üç yumurtam olduğunu ve çatlatma iğnesine gerek duymadığını söyledi 18-20-22 Haziran’da ilişki olacak ve 20 Haziran’da progestona başlayacağım günde üç tane bakalım bekleyip göreceğiz bu arada 11 yaşında bir tane kızım var ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?