Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende bu ay dr.a gitmeden klomen kullandim adetin 3.günü günde 1 tane 5 gün kullandim sonra ovulasyon testi ile takip ettim ve adetin 23.günü yani 6 haziranda yumurtlama günü tek iliski oldu dün yumurtlamanin 10.günü normal kaset test yaptim ve silik cizgi 2-3 dk içinde belirdi dünden beri 5 tane yaptim hepsi silik yarin kan vercem bat 20 haziran bakalim

Merhaba bende 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım yarın 15. Günüm sabah 9 da kan testi yapacam inşallah çıkar ya evde idrar testinde çıkmadı ama yine de regl olmadığım için bı umut yarın kan vercem bakalım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Baya geç yumurtlama olmuş aslında iyi ki de ovulasyon testiyle takip etmişsin
Ve tek kurşunla sonuca ulaşmana ne demeli

Varsa kanda kesin çıkar, bizlere de haber ver

Baya geç yumurtlama olmuş aslında iyi ki de ovulasyon testiyle takip etmişsin
Ve tek kurşunla sonuca ulaşmana ne demeli
Bakalım sonuca ulaştım mi yarin belli olcak 2 kizim var aslinda 5 aydir 3.yü istiyoruz bende klomen kullandim çatlama sorunum olmadigini biliyodum o yüzden ovu.testi ile de garantilemek istedim

Bakalım sonuca ulaştım mi yarin belli olcak 2 kizim var aslinda 5 aydir 3.yü istiyoruz bende klomen kullandim çatlama sorunum olmadigini biliyodum o yüzden ovu.testi ile de garantilemek istedim
Kaç tane test yapmışsın silik çizgileri hep görmüşsün var bence, yarın netleşmiş olacak inşallah
İki kızdan sonra bi erkek bebiş gelsin

İnşallah güzel haberler verirsin yarın haber bekliyorummm

Herkese iyi akşamlar bu klomen kullananlardanım benim doktorum neler yaptı bende anlatayım 7 hazıranda regl oldum 3.gün doktora gittim. Üçüncü gününden itibaren beş gün günde bir tane klomen kullandım 15 Haziran’da kontrole gittim iki yumurtamvardı biri 8cm biri11 cm Bugün tekrar kontrole gittiğimde üç yumurtam olduğunu ve çatlatma iğnesine gerek duymadığını söyledi 18-20-22 Haziran’da ilişki olacak ve 20 Haziran’da progestona başlayacağım günde üç tane bakalım bekleyip göreceğiz bu arada 11 yaşında bir tane kızım var

Merhaba canım çatlamıştı o zaman yumurtalar milimleri kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…