- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Off hadi inşallah hayırlısı ya inşallah güzel haber veririm sizlerede Umut olurumKesinlikle belli olur
Tabi yarın sabaha kadar regl olmasamKesinlikle belli olur
İnsallah bu 2.klomen kullanisim zaten olmazsa yine hsg cekilicek somrada tedaviye ara vermeyi dusunuyorum psikolojik olarak rajatlamam lazim
bugün 17cm olduğunu söylediMerhaba canım çatlamıştı o zaman yumurtalar milimleri kaçtı
İnşallah olmazsın canım ya güzel haberlerle, benim için de zaman geçmiyor beklemek çok zorTabi yarın sabaha kadar regl olmasamşuan belim çok ağrıyor
Hm anladım canım çatlama sorunun yok sanırım olsa iğne verirdibugün 17cm olduğunu söyledi
Aynen öyle ya her an adet olacakmışim gibi hissediyorumİnşallah olmazsın canım ya güzel haberlerle, benim için de zaman geçmiyor beklemek çok zor
Bence hamilesin canımAynen öyle ya her an adet olacakmışim gibi hissediyorumbide akıntım fazlalaştı ya normal mi acaba yoksa adet öncesi akıntı mı belim de ağrıyor ☹
Ayy ya deme öyle şeyler heyecanlanıyorumBence hamilesin canım
Belim ağrıyor akıntım var bilmiyorum yaBence hamilesin canım
Ayy gebelik var canım yaKızlar yarin kan vercem eger testler beni yaniltmazsa darisi isteyen bekleyen herkese olsun inşallah
Evet canım doğru söylüyorsun kendimizi kötüye hazırlayalım hayırlısı diyelim o zamanAyy ya deme öyle şeyler heyecanlanıyorumhayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Benmde belim kasiklarim agriyo ve cok akintim var canim test yaptın mi senBelim ağrıyor akıntım var bilmiyorum ya
Evde yaptım ama negatifBenmde belim kasiklarim agriyo ve cok akintim var canim test yaptın mi sen
İnşallah canim darisi hepinize olsun yarin kan vercem bakalim sonucunaAyy gebelik var canım ya
Aynen hayırlısı artık ne diyelim sabaha ne kaldı ki Sabah ola hayrolaEvet canım doğru söylüyorsun kendimizi kötüye hazırlayalım hayırlısı diyelim o zaman
Ne zaman yaptın yumurtlama gününü filan biliyo musun belki erkendir geç yumurtlama filan olmusturEvde yaptım ama negatif☹
3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım işte bu kadarNe zaman yaptın yumurtlama gününü filan biliyo musun belki erkendir geç yumurtlama filan olmustur
O zaman muhtemelen adet günün 18 haziran hakkinda hayirlisi olsun3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım işte bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?