- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Valla bilmiyorum ki canım belki de kanamam fazla olmadığı için bu kadar kötü oluyorum içimin böyle sökülüp dökülmesini istiyorum o derece tuvalete çok sık gitmeye çalışıyorum en azından oturma pozisyonunda geliyor az da olsaAnladim canm belkide ondandir ama kanamanin az olmasi tuhaf o zamanbelki yogunlasir kanaman sonra
Bir arkadaşım hamile iken 3 ay regl olduğunu söylemişti. Sen de varsa bi test tekrarla.Arkadaşlar iyi geceler ya yine benama gerçekten hayatımın en ilginç regl ini yaşıyorum resmen reglim bitmiş gibi yaklaşık bi iki saat önce lavobaya gitmiştim şimdi gittim küçücük bı leke kahverengimsi bu ne ya kafam çok karışık ya hamilemiyim acaba diyorum sonra kendi kendime saçmalama regl oldun sen diyorum ama onun dışında başım ağrıyor karnımin sol tarafı çok ağrıyor belim ağrıyor üstelik iştahım kesilmiş bu akşam yemek bile yiyemedim mide bulantısından yemek yaparken kokusu çok rahatsız etti ya sizce neden bütün bu olanlar psikolojikmen mı acaba
Ya bende o yüzden çok düşünmek istemiyorum ama gerçekten durumum düşündürüyor ister istemez burada internette okuduklarim kafam bi milyonBir arkadaşım hamile iken 3 ay regl olduğunu söylemişti. Sen de varsa bi test tekrarla.
Ama çokta düşünmemek lazım acaba acaba.. diye. insan gerçekten etkilenip Hamİş moduna giriyor
Tekrar mı test yapsan canımYa bende o yüzden çok düşünmek istemiyorum ama gerçekten durumum düşündürüyor ister istemez burada internette okuduklarim kafam bi milyono kadar çok ağrı yaşadım ki , ☹ve regl im de bitmiş sanki dün gece uyumadan önce peçete koymuştum afedersiniz şimdi lavobaya gittim tertemiz bir peceteyle karşılaştım ki dun gece de öyleydi en son bir Damla kahverengi leke geldi ondan sonra gelmedi
Valla böyle giderse yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten değişik bişey bu bel ağrısı öldürüyor şuan beniTekrar mı test yapsan canım
Çok heveslenmek de istemiyorum ama niye böyle oldum ki yaTekrar mı test yapsan canım
Doğru söylüyorsun canım madem bu şekilde şüphelerin var kan testi tekrar ver en iyisiÇok heveslenmek de istemiyorum ama niye böyle oldum ki ya☹ yerleşme kanamasi mı yaşadım düşük mü yaşadım kimyasal gebelik mı yaşadım bilmiyom kafam karıştı beynim yandı valla☹
Bugğnkü hangisi canımKizlar yunurtalarim catliyor sanirim saliyi beklemicek
En alttaki canmBugğnkü hangisi canım
Yarin siliklesir insallahBugğnkü hangisi canım
Bugünü değerlendir mutlaka canım yarın testi tekrarlaY
Yarin siliklesir insallah
Tamam canm cok sagolBugünü değerlendir mutlaka canım yarın testi tekrarla
Aynen yarın sabah yapacam yine valla 1 gün sürer mi adet yani öyle değil mi acilde yapılıyor mu kan testiDoğru söylüyorsun canım madem bu şekilde şüphelerin var kan testi tekrar ver en iyisi
Sende salıyı bekleme canım, en alttaki bugüne aitse değerlendir bu 3-4 günüKizlar yunurtalarim catliyor sanirim saliyi beklemicek
Ya kan testi sonucun 1.20 idi dimiÇok heveslenmek de istemiyorum ama niye böyle oldum ki ya☹ yerleşme kanamasi mı yaşadım düşük mü yaşadım kimyasal gebelik mı yaşadım bilmiyom kafam karıştı beynim yandı valla☹
Ben yaptırdım ama özel bir hastanenin aciliydi. Devlette de yaparlar büyük ihtimalle. Ama devlete gideceksen hastayım acil ilaç almam lazım günüm geçti emin olmam lazım falan de. Yoksa yapmıyorlar canım. Arkadaşım da öyle demek zorunda kalmıştı.Aynen yarın sabah yapacam yine valla 1 gün sürer mi adet yani öyle değil mi acilde yapılıyor mu kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?