Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canm belkide ondandir ama kanamanin az olmasi tuhaf o zaman belki yogunlasir kanaman sonra
Valla bilmiyorum ki canım belki de kanamam fazla olmadığı için bu kadar kötü oluyorum içimin böyle sökülüp dökülmesini istiyorum o derece tuvalete çok sık gitmeye çalışıyorum en azından oturma pozisyonunda geliyor az da olsa

Arkadaşlar iyi geceler ya yine ben ama gerçekten hayatımın en ilginç regl ini yaşıyorum resmen reglim bitmiş gibi yaklaşık bi iki saat önce lavobaya gitmiştim şimdi gittim küçücük bı leke kahverengimsi bu ne ya kafam çok karışık ya hamilemiyim acaba diyorum sonra kendi kendime saçmalama regl oldun sen diyorum ama onun dışında başım ağrıyor karnımin sol tarafı çok ağrıyor belim ağrıyor üstelik iştahım kesilmiş bu akşam yemek bile yiyemedim mide bulantısından yemek yaparken kokusu çok rahatsız etti ya sizce neden bütün bu olanlar psikolojikmen mı acaba

Ayrıca gündüz akşama doğru üşüme vardı nerdeyse titreme yaşıyordum battaniyeyle isinmisim şimdi de sıcak basıyor terleyip duruyorum

Bir arkadaşım hamile iken 3 ay regl olduğunu söylemişti. Sen de varsa bi test tekrarla.
Ama çokta düşünmemek lazım acaba acaba.. diye. insan gerçekten etkilenip Hamİş moduna giriyor

Bir arkadaşım hamile iken 3 ay regl olduğunu söylemişti. Sen de varsa bi test tekrarla.
Ama çokta düşünmemek lazım acaba acaba.. diye. insan gerçekten etkilenip Hamİş moduna giriyor
Ya bende o yüzden çok düşünmek istemiyorum ama gerçekten durumum düşündürüyor ister istemez burada internette okuduklarim kafam bi milyon o kadar çok ağrı yaşadım ki ,ve regl im de bitmiş sanki dün gece uyumadan önce peçete koymuştum afedersiniz şimdi lavobaya gittim tertemiz bir peceteyle karşılaştım ki dun gece de öyleydi en son bir Damla kahverengi leke geldi ondan sonra gelmedi

Tekrar mı test yapsan canım

Kizlar yunurtalarim catliyor sanirim saliyi beklemicek

Eklentiler

• IMG_20200621_100812.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
Çok heveslenmek de istemiyorum ama niye böyle oldum ki ya☹ yerleşme kanamasi mı yaşadım düşük mü yaşadım kimyasal gebelik mı yaşadım bilmiyom kafam karıştı beynim yandı valla☹
Doğru söylüyorsun canım madem bu şekilde şüphelerin var kan testi tekrar ver en iyisi

Ben dün catlatma iğnesi vuruldum bugün yumurtaliklarimdan assagi doğru ağrı var bir de doktorum bana saat vermedi iğne vuruldugin gün ilişkiye girme sonra 3 gün üst üste gir dedi ama bir saat vermedi bilgisi olan varmi

Çok heveslenmek de istemiyorum ama niye böyle oldum ki ya☹ yerleşme kanamasi mı yaşadım düşük mü yaşadım kimyasal gebelik mı yaşadım bilmiyom kafam karıştı beynim yandı valla☹
Ya kan testi sonucun 1.20 idi dimi
Yarın bi daha kan ver bence canım

Aynen yarın sabah yapacam yine valla 1 gün sürer mi adet yani öyle değil mi acilde yapılıyor mu kan testi
Ben yaptırdım ama özel bir hastanenin aciliydi. Devlette de yaparlar büyük ihtimalle. Ama devlete gideceksen hastayım acil ilaç almam lazım günüm geçti emin olmam lazım falan de. Yoksa yapmıyorlar canım. Arkadaşım da öyle demek zorunda kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…