- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Hakkında hayirlisi inşallah canim, yumurtalarin boyutlari cok iyi. Bi daha gidcen zaten çatlayip çatlamadigini öğrenirsin böylece. O ilac progesteron olabilir, adi nedir acabaMerhabalar. Dün yazicam demiştim. Bugün gittim doktora sağolsun çok sakin bir hoca. Baktı baya baktı bastıra bastıra baktı karnimdan bastırdı yani. 2 tane yumurta var dedi sol da ikisi de 18 mm dedi. Arka arkaya duruyorlarmis gösterdi baya. Sağ da hiç oluşmamış İğne vermedi. Catlamazsa dedim? çatlar iyi durumda Çarşamba gel dedi Çarşamba da bı ilaç verdi onu kullan dedi almadım daha ilacı o yüzden adını bilmiyorum .
Çok geçmiş olsuncanim ya, gaz sancısı olma ihtimali var mi? Soğuk almış olabilir misin?Sol kasık ağrım çok şiddetlendi ve sol böbreğime kadar vuruyor, çok fenayım
Dün balkonda biraz üşüdüm, böbreği etkiliyorsa kesin ondandırÇok geçmiş olsuncanim ya, gaz sancısı olma ihtimali var mi? Soğuk almış olabilir misin?
Son gününe kadarbekle de bekle
Gemisini terketmeyen kaptanlar gibi olucam, herkes gidecek ben kalip kendime yazcam burda
Nedense iğneden sonra daha bi hassas oldum ben soğuğa karşı, ufak bi yere basiyorum, karnım şişiyo. Seninki de öyle olabilir. Bu aralar daha dikkatli olmaya çalış. Bu sancilari bebek mi var sancilariyla karıştırmamak için yani. Sonra moralimiz bozulmasınDün balkonda biraz üşüdüm, böbreği etkiliyorsa kesin ondandır
Amin Allah'ım sesimizi duysun kucaklarimiz dolsunBen beklerim yine de seni
İnşallah güzel haber verelim de gidelim burdan
Evet zaten ayırt etmek imkansız, bide insan sürekli kendini dinliyorNedense iğneden sonra daha bi hassas oldum ben soğuğa karşı, ufak bi yere basiyorum, karnım şişiyo. Seninki de öyle olabilir. Bu aralar daha dikkatli olmaya çalış. Bu sancilari bebek mi var sancilariyla karıştırmamak için yani. Sonra moralimiz bozulmasın
Kişiden kişiye değişiyor canım ya doktor o güne vermişse bir bildiği vardır bence, akıntın varsa yumurtlama yakındır canım burdan da anlayabilirsinKizlar carsamba gittigimde yumurtalarim kucuktu boyut soylemedi doktor sali gel tekrsr dedi ama bugun hem iki kasigimda hem rahmimde muthis aci agri var bu kadar olmasi normalmi yumurtalar buyudumu acaba gec kalirmiyimki saliya kadar
Canım şimdi e nabız dan baktım ilacın adı DUPHASTON neden verdi bilmiyorum ama Çarşamba kullan demişti. Kullanan var mı aranızda.Hakkında hayirlisi inşallah canim, yumurtalarin boyutlari cok iyi. Bi daha gidcen zaten çatlayip çatlamadigini öğrenirsin böylece. O ilac progesteron olabilir, adi nedir acaba
Prolaktin yuksekliginde veriliyo diye biliyorum canm biyerde oyle okumustumCanım şimdi e nabız dan baktım ilacın adı DUPHASTON neden verdi bilmiyorum ama Çarşamba kullan demişti. Kullanan var mı aranızda.
Haklisin canm herseyide sorgulamamak lazim ama isteKişiden kişiye değişiyor canım ya doktor o güne vermişse bir bildiği vardır bence, akıntın varsa yumurtlama yakındır canım burdan da anlayabilirsin
16. GunÜzülmeyin kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını tez zamanda versin hepimize inşallahiğnenin ertesi gününden sayarsak kaçıncı gününüzde adet oldunuz
16. Gün canımÜzülmeyin kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını tez zamanda versin hepimize inşallahiğnenin ertesi gününden sayarsak kaçıncı gününüzde adet oldunuz
Bana da verdi duphaston eğer gebelik olursa bebek tutunsun diye aynı zamanda gebelik oluşmaz ise de adet düzenleyici olarak veriliyorCanım şimdi e nabız dan baktım ilacın adı DUPHASTON neden verdi bilmiyorum ama Çarşamba kullan demişti. Kullanan var mı aranızda.
Kac yumurtan olusmustu canm klomenle 3-4 yumurta falan olustugunda agri cok oluyor ama kanamanda cok oluyorMerhaba kızlar bişey soracağım benim gibi olan var mı acaba normal bu şekilde olmam gerçekten dayanamıyorumiğneden sonra adet gordugumden beri bel ağrısı sol kasık yani sol tarafimda bı yumruk var sanki o kadar şiddetli ağrıyor baş ağrısı ve kanamam da çok değil özellikle bu sol tarafimdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor bide dünden beri bı üşüme tutmuş üşüyorum titriyorum nerdeyse yani o derece benim gibi olan var mı acaba ağrılar için bı öneriniz var mı arkadaşlar
Kanamam fazla yok tuvalete gittiğimde anca o zaman oluyor biraz oda yumurtam da 2 tane falan oluşmuştu ama ben klomenden önce iğne yaptırmıştım merinonal 75 klomen gibi oda yumurta geliştiriyor sağolsun doktor ön göremediği için 7 tane yaptırdı bana ve o zaman 4 den fazla yumurtam gelismisti hatta bu ay ki yumurtalarimin da bı önceki aydan kalma da olabilir demişti . Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuşturKac yumurtan olusmustu canm klomenle 3-4 yumurta falan olustugunda agri cok oluyor ama kanamanda cok oluyor
Anladim canm belkide ondandir ama kanamanin az olmasi tuhaf o zamanKanamam fazla yok tuvalete gittiğimde anca o zaman oluyor biraz oda yumurtam da 2 tane falan oluşmuştu ama ben klomenden önce iğne yaptırmıştım merinonal 75 klomen gibi oda yumurta geliştiriyor sağolsun doktor ön göremediği için 7 tane yaptırdı bana ve o zaman 4 den fazla yumurtam gelismisti hatta bu ay ki yumurtalarimin da bı önceki aydan kalma da olabilir demişti . Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?