Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canım
2sininde boyutu iyiymiş
İlişki için gün verdi mi

Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canım
2sininde boyutu iyiymiş
İlişki için gün verdi mi
Evet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.

Bende yeni geldim aranıza Bir kez klomen ve ovitrelle kullandım ama malesef gebelik oluşmadı şimdi doktorum femara verdi regli günümü bekliyorum kullanmak için bakalım inşallah o işe yarar

Testleri yap canım bencede çatlama olup olmadığını da görürsün pazarı değerlendirme kısmını bilemedim

Canım hala adet olmadı isen ; idrar testini yaptın mı ?

Yumurta da oluşsa tutma ihtimali %20 ymiş canım zaten doktor öyle söyledi neden acaba
Olabilir aklimiz fikrimiz bunda cunku

Canım gün aşırı ilişki önerme sebepleri, hareketli ve sağlıklı sperm sayisinin birikmesi. Spermler de zaten üç güne kadar yaşayabiliyorlar içinde merak etme o yüzden. Garantiye almak için öyle demiş doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…