- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canımMerhabalar. Dün yazicam demiştim. Bugün gittim doktora sağolsun çok sakin bir hoca. Baktı baya baktı bastıra bastıra baktı karnimdan bastırdı yani. 2 tane yumurta var dedi sol da ikisi de 18 mm dedi. Arka arkaya duruyorlarmis gösterdi baya. Sağ da hiç oluşmamış İğne vermedi. Catlamazsa dedim? çatlar iyi durumda Çarşamba gel dedi Çarşamba da bı ilaç verdi onu kullan dedi almadım daha ilacı o yüzden adını bilmiyorum .
Canım ya ben 2 kilo zayıflamışım yeni tartıldım da zorla almıştım zatenİğneden 4 gün sonra tartıya yansımaya başladı benim. Ve diyet yapıyorum bozmadım da hiç yani
Evet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canım
2sininde boyutu iyiymiş
İlişki için gün verdi mi
Bense gram gram veriyordum zaten, bünye işteCanım ya ben 2 kilo zayıflamışım yeni tartıldım da zorla almıştım zaten
Testleri yap canım bencede çatlama olup olmadığını da görürsünEvet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.
Canim bazı kullananlar fayda gormuyormus zaten başka ilaçlar dener belki bu ay sana .Ben günde 2 tane içtim ve 2 kutu bitirdim
Canım hala adet olmadı isen ; idrar testini yaptın mı ?Geçmiş olsun. Bu tür takip ve doğal yolla gebeliğe bırakma tedavilerinde başarı şansının % 10 u geçmediğini iletmiştim...
Doktorumun bana attığı msj adamın aklı fikri tüp bebekte ya yumurtalıklarimin sayısı fazla diye
Durumun ne canım testini tekrarladın mıSon ilişkin ne zamandı canım ? Dün benim de 1.20 çıktı ama hâlâ adet olamadım son ilişkim 8 hazirandı doktorun verdiği takvime uyduk. Yumurtaların çatladığını da söyledi ama neden adet olmadım bilmiyorum.
Yumurta da oluşsa tutma ihtimali %20 ymiş canım zaten doktor öyle söyledi neden acaba
Olabilir aklimiz fikrimiz bunda cunkuAhh ahh aylarca hayal kırıklığına uğramak nedir bilmiyorlar ama olsun. Rabbim neylerse güzel eylerkadin doğumda hemşire bir arkadaşım var, o da tüp bebek yaptı. Yüzlerce kadin gördüm bebek isteyen, çoğunun da hic bir sorunu yoktu dedi. Psikolojik olabilir bizimki bilemiyorum.
Yok canım kanamam oldu ya adet oldum yaniDurumun ne canım testini tekrarladın mı
Adet oldum dün malesef.Durumun ne canım testini tekrarladın mı
Yok canım kanamam oldu ya adet oldum yani ☹
Üzülmeyin kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını tez zamanda versin hepimize inşallahAdet oldum dün malesef.
Ben 16.gunde olmustumÜzülmeyin kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını tez zamanda versin hepimize inşallahiğnenin ertesi gününden sayarsak kaçıncı gününüzde adet oldunuz
Hm anladımBen 16.gunde olmustum
Ben kendiliğinden çatlıyor diye iğne kullanmadım.Üzülmeyin kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını tez zamanda versin hepimize inşallahiğnenin ertesi gününden sayarsak kaçıncı gününüzde adet oldunuz
Hm anladım canımBen kendiliğinden çatlıyor diye iğne kullanmadım.
Canım gün aşırı ilişki önerme sebepleri, hareketli ve sağlıklı sperm sayisinin birikmesi. Spermler de zaten üç güne kadar yaşayabiliyorlar içinde merak etme o yüzden. Garantiye almak için öyle demiş doktor.Evet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.
Son gününe kadarValla seninki çok geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?