- 10 Şubat 2016
- 112
- 83
- 13
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Mrb canm iyiym tşkler sen nasılsın.? Bende haber wericektim sen yazmışsın ☺ malesef benm reql başladı buqünSelam Grkm nasılsın? Test yaptınmı?
Tabi olur uzulme, Allahim kucagimizi mis kokulu saglikli sihhatli bebeklerle doldursun Insallah, Dua edelim hersey guzel olucakMrb canm iyiym tşkler sen nasılsın.? Bende haber wericektim sen yazmışsın ☺ malesef benm reql başladı buqünNasip artk inş önümüzdeki zamanlarda olurrr :/
Amin inşallah canm. Bende inanıyorum ya zamanı wakti doldugunda dedigin gibi herşey çok güzel olucak hayırlısıyla☺Tabi olur uzulme, Allahim kucagimizi mis kokulu saglikli sihhatli bebeklerle doldursun Insallah, Dua edelim hersey guzel olucak
Calismalara devam)))Amin inşallah canm. Bende inanıyorum ya zamanı wakti doldugunda dedigin gibi herşey çok güzel olucak hayırlısıyla☺
Aynen canm inşallah artk bakalım hayırlısı ☺ ama benm bi kaç ay sonra olur heralde ancak ☺ yani olursa tabiCalismalara devam)))
Onu Allahdan baska kimse bilemez canim, korundugu halde hamile kalanlar var, dusun artik bi kazayla))) yani Allahin elinde hersey, kiz inaniyorum bi gun bizde mujdeli haberi vericezAynen canm inşallah artk bakalım hayırlısı ☺ ama benm bi kaç ay sonra olur heralde ancak ☺ yani olursa tabi
Tabi orası öyle canm ama malesef benm başka sebeplerden dolayı. Eşim olmadıgı için hani bu aylar olmaz anca 2 3 ay sonra gününe denk gelebiliriz diye düşünüyorum takwimden baktımOnu Allahdan baska kimse bilemez canim, korundugu halde hamile kalanlar var, dusun artik bi kazayla))) yani Allahin elinde hersey, kiz inaniyorum bi gun bizde mujdeli haberi vericez
Selam nasılsın cnm? Hmm işlerden dolayı denk getiremiyorsunuz anladım))) aynen kendini üzmek yok, vakit buldukca calışın))) evet ya gec giriyosun, bende bu aralar oyleyim, mesaj gelince goz atıyorum, kendine iyi bakTabi orası öyle canm ama malesef benm başka sebeplerden dolayı. Eşim olmadıgı için hani bu aylar olmaz anca 2 3 ay sonra gününe denk gelebiliriz diye düşünüyorum takwimden baktımAma dedigin gibi illa o gün olycak diye bişi yok Rabbim bilir orasını. Bende inanıorum o haberi wericez ama dedigim gibi benm biraz dha zamanım war ☺ olsun üzmüorum kendimi hayırlısı böylemiş. İnşallah sizler mutlu haberi werirsiniz :) Sadece eşim bu ay çok umutluydu konusurken filan, malesef onada kötü haberi werince cok üzüldü benmde ona birazck moralim bozuldu ama sonra birbimizi teselli ettik artık napalım nasip☺ inşallah olmayan, isteyen bekleyen herkesin dilegi gerçekleşir canım. Bu arada, bu aralar sürekli giremiyorum ben ondan hemen yazamıyorum k.bakma.
Mrb canm. Saol iyiyim şükür sen naslsın. Ewt malesef öyle oluyor ama nasip bakalım artık bu aralar qünüm ama malesef olanıcaqı için düşünmüorum bilee☺ Bu aralar pek girme şansım olmadı yaa :/ Bu arada bayramın kutlu olsun canm iyi bayramlar, Herşey qönlünce olsun inş.Selam nasılsın cnm? Hmm işlerden dolayı denk getiremiyorsunuz anladım))) aynen kendini üzmek yok, vakit buldukca calışın))) evet ya gec giriyosun, bende bu aralar oyleyim, mesaj gelince goz atıyorum, kendine iyi bak
Sukur bende iyiyim, saol canim seninde bayramin kutlu olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin, benim yumurtlama gunlerim 1 hafta onceydi,baya calistimMrb canm. Saol iyiyim şükür sen naslsın. Ewt malesef öyle oluyor ama nasip bakalım artık bu aralar qünüm ama malesef olanıcaqı için düşünmüorum bilee☺ Bu aralar pek girme şansım olmadı yaa :/ Bu arada bayramın kutlu olsun canm iyi bayramlar, Herşey qönlünce olsun inş.
Ayrıca sayfadaki herkesin bayramı kutlu olsun :) Senin nasıl qidiorr bakalım ☺ ben bol bol dualar ettim wala kendime, isteyen bekleyen herkese, Rabbim dualarımızı kabul etsin inş ☺
Saol canm tşkler ☺ ooo inş olur hadi bakalım hayırlı qüzel haberi werirsin inşallah ya :) bende ya öbür ay yada 2 ay sonra werebilirim ancak heraldeSukur bende iyiyim, saol canim seninde bayramin kutlu olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin, benim yumurtlama gunlerim 1 hafta onceydi,baya calistimbakalim nolucak bekliyorum)))
Meraba cnm nslsn? belkide bu aydir nerden biliyosun?))) olur Neden olmasinSaol canm tşkler ☺ ooo inş olur hadi bakalım hayırlı qüzel haberi werirsin inşallah ya :) bende ya öbür ay yada 2 ay sonra werebilirim ancak heraldetabi oda olursa inş ☺
İyim canm saol sen nasılsın ☺ ama eşim yok ki bu ay olamazzMeraba cnm nslsn? belkide bu aydir nerden biliyosun?))) olur Neden olmasinbende Insallah guzel haberi veririm bu ay, bakalim)) bekleyip gorcez
Canm ya bide sana özel msj atsam? bişi sorucam da ☺Meraba cnm nslsn? belkide bu aydir nerden biliyosun?))) olur Neden olmasinbende Insallah guzel haberi veririm bu ay, bakalim)) bekleyip gorcez
At kiz bunun icin izinmi aliyosun?))Canm ya bide sana özel msj atsam? bişi sorucam da ☺
Haziran ayı bebek için calişmalara basladık, Allah hepimizin yuzune gülsün İNSALLAHson adetiniz ne zaman? Guzel haberi hep beraber ogrenelim, 2 cizgili resimler yukşensin bakalım
Ay cok tesekkur ederim bugun aldigim ilk en guzel mesaj, sagol canım İnşallah, Gec olsada tebrik ederim, saglıkla buyut guzel kızını InsallahSen haziranda calismalara baslamissin hamile kalmissin :) ben 6 haziran 2016 da anne oldum cok sukur senin konuyu actigin tarihte
Sen de evladina hayirlisiyla kavus insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?