- 11 Şubat 2016
- 367
- 235
- 103
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
inşş cnmmEvet İnsallah o gunlerde gelir tez zamanda
Tmm cnmm sende kendine iyi bak, Allaha emanetinşş cnmmben çıkıorum mesai bitti yarın görüşmek üzere allaha emanet ol
Selamm ☺ benm 1 gün geciktiKızlar Selam, adeti geciken, guzel haberi olan varmııı?
Selam canım, ay İnşallah bebiştir geciktiren, goguslerde kasıklarda agrın varmı? Basqa bi belirti?Selamm ☺ benm 1 gün geciktinormalde gününde gelirdi hatta 1 gün önceden çok azda olsa kendini gösterirdi ucundan bu sefer yok. Ama ben psikolojik olduqunu düsünüorm canm ya. Cnkü kan testi çok düşük çıkmıştı ya. Herlde çok taktıgımdan gecikti :/ oda çok deil zaten 1 gün ☺
İnşallah canm yaa ☺ Kasıklarda batma qibi oluordu ama bi kac gündür oda olmuyor. Bide gögüslerim şişti yaaa benm adet olmadan önce şişerdi böyle ama halada gelmedi. İnşallah psikolojik degildirSelam canım, ay İnşallah bebiştir geciktiren, goguslerde kasıklarda agrın varmı? Basqa bi belirti?
İnşallahİnşallah canm yaa ☺ Kasıklarda batma qibi oluordu ama bi kac gündür oda olmuyor. Bide gögüslerim şişti yaaa benm adet olmadan önce şişerdi böyle ama halada gelmedi. İnşallah psikolojik degildir
Ne zaman test yapmayı dusunuyosun?İnşallah canm yaa ☺ Kasıklarda batma qibi oluordu ama bi kac gündür oda olmuyor. Bide gögüslerim şişti yaaa benm adet olmadan önce şişerdi böyle ama halada gelmedi. İnşallah psikolojik degildir
Bilmiyorum ki yaa olmazsa yarın yapiim diyorum ama bebişten ziyade gelmedigini düşünüyorum benNe zaman test yapmayı dusunuyosun?
Yaptınmı kan testi? Ne kadar cıktı?Bilmiyorum ki yaa olmazsa yarın yapiim diyorum ama bebişten ziyade gelmedigini düşünüyorum benkeşke olsa amaa olsaydı kan testim o kadar düşük çıkmazdı
Tabi ben fazla sabırsız oldugum için dayanamayıp 2 hafta önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştıYaptınmı kan testi? Ne kadar cıktı?
Sen bendende sabırsız cıktınTabi ben fazla sabırsız oldugum için dayanamayıp 2 hafta önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı
Sen bendende sabırsız cıktın
Gec dollenme ola bilir, 5 gun geciksin idrar testi yap, ben gecen ay cok umitliydim 3 gun gecikti( stres yapmıstım galiba, tam ammaaan nolucaksa olsun dedim, ustunden 2 saat gecti adet oldumvallahi etkiliyor,
Onu Allahdan baska kimse bilemezEwt ya çok düşünüp kafaya taktım ondan gecikti herlde diyorum 5 güne kalmaz kesin gelirrr
İnşallah ☺ olumlu olumsuz haber ederim yazarm buraya :)Onu Allahdan baska kimse bilemezbelkide hamilesindir, kırmızıları gormeden umudu kaybetmek yok
Yaz kızzz, catlarım vallaİnşallah ☺ olumlu olumsuz haber ederim yazarm buraya :)
HeheyYaz kızzz, catlarım valla
Yazz mutlaka guzel haberle gel)Heheytmm canm ama reql başlıcak qibiiii karnma arada aqrılar qiriyor yarında qelmesse test yapar sonucu yazarm canm ☺☺
İnşallah canm yaa ☺Yazz mutlaka guzel haberle gel)
Selam Grkm nasılsın? Test yaptınmı?İnşallah canm yaa ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?