Haziran ayı

Kızlar Selam, adeti geciken, guzel haberi olan varmııı?
Selamm ☺ benm 1 gün gecikti normalde gününde gelirdi hatta 1 gün önceden çok azda olsa kendini gösterirdi ucundan bu sefer yok. Ama ben psikolojik olduqunu düsünüorm canm ya. Cnkü kan testi çok düşük çıkmıştı ya. Herlde çok taktıgımdan gecikti :/ oda çok deil zaten 1 gün ☺

Selam canım, ay İnşallah bebiştir geciktiren, goguslerde kasıklarda agrın varmı? Basqa bi belirti?

Selam canım, ay İnşallah bebiştir geciktiren, goguslerde kasıklarda agrın varmı? Basqa bi belirti?
İnşallah canm yaa ☺ Kasıklarda batma qibi oluordu ama bi kac gündür oda olmuyor. Bide gögüslerim şişti yaaa benm adet olmadan önce şişerdi böyle ama halada gelmedi. İnşallah psikolojik degildir

Tabi ben fazla sabırsız oldugum için dayanamayıp 2 hafta önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı
Sen bendende sabırsız cıktın
Gec dollenme ola bilir, 5 gun geciksin idrar testi yap, ben gecen ay cok umitliydim 3 gun gecikti( stres yapmıstım galiba, tam ammaaan nolucaksa olsun dedim, ustunden 2 saat gecti adet oldum vallahi etkiliyor,

Ewt ya çok düşünüp kafaya taktım ondan gecikti herlde diyorum 5 güne kalmaz kesin gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…