Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

benımde aynı sekıldeydı. asılama esnasında 1 tanesı catlamıstı. dıgerı ıcın dr ılıskı planı verdı. asılamadan sonra . demekkı catlamıyor =)
süpermiş canım, biz dün çalışma yapacaktık ben uyuyakaldım inşallah çok geç olmamıştır, yanlış duymadıysam 9 mm lik bi yumurta daha vardı ama onun akıbeti ne oldu bilmem :KK64:

süpermiş canım, biz dün çalışma yapacaktık ben uyuyakaldım inşallah çok geç olmamıştır, yanlış duymadıysam 9 mm lik bi yumurta daha vardı ama onun akıbeti ne oldu bilmem :KK64:
3. benımde vardı ama cok kucuk dedı. dıgerlerı en son ıgneden bır gun once 15-19 du.
19 olan catlamıstı asılama gunu. 15 kac olmustu bılmıyorum.
aşılama günü ertesı gun ve sonra 2 kez daha calıstık . bıttı =)

3. benımde vardı ama cok kucuk dedı. dıgerlerı en son ıgneden bır gun once 15-19 du.
19 olan catlamıstı asılama gunu. 15 kac olmustu bılmıyorum.
aşılama günü ertesı gun ve sonra 2 kez daha calıstık . bıttı =)
inşallah olmuştur canım, aşılama sürecinde ilaçtı iğneydi çabalayınca insan daha çok umutlanıyor. bat ne zaman canım, benim 6 temmuz

inşallah olmuştur canım, aşılama sürecinde ilaçtı iğneydi çabalayınca insan daha çok umutlanıyor. bat ne zaman canım, benim 6 temmuz
benımde 30hazıran test gunum . ama umudum yok maalesef. Allahtan umıt kesılmez tabiki de. hem morfolojimiz 1 cıktı hem belirtim yok o yuzden :(

benımde 30hazıran test gunum . ama umudum yok maalesef. Allahtan umıt kesılmez tabiki de. hem morfolojimiz 1 cıktı hem belirtim yok o yuzden :KK43:
canım inşallah tutar, burda değerleri çok düşük olup hamile kalan arkadaşlar gördüm, Allahtan ümit kesilmez

Bende asilamami oldum bugün ilişki takvimi verdi bakalım hayırlısı inşallah 17mm ve 14mm Yumoş vardı

Canm ben şubatta aşılama oldum tutmadı malesef ama aşılama olduğum günü saymadan 11.günü kan verdim akşam 1.85 çıkmıştı yani negatif.bu ayda böyle yapayim diyorum varsa çıkar içim rahat etsin en azindan

Arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin duaları bekleyişleri yanıtsız kalmaz ben 2 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Doktorum 2 ay normal yolla cocuk yapmayı deneyin dedi. Her iki ayda da cok umutluydum ama nasip olmadı. Haziran 17 de ilk aşılamamı oldum bugün 11. Gün belirti kovalıyorum. Ama burada dikkatimi çekti test günü gelen arkadaşlar olumlu olumsuz hic bi dönüş yapmamışlar. Hepimiz burada umut hikayeleriyle kendimizi motive etmeye çalışıyoruz. Lütfen yardımcı olsun sizde hepimiz kadınız ve en zayıf noktamız anne olma duygusu...

Canim peki tutmadiginda da belirtiler yasamis miydin hic. Karin agrin kasiklarda batma vs varmiydi
Canm ben şubatta aşılama oldum tutmadı malesef ama aşılama olduğum günü saymadan 11.günü kan verdim akşam 1.85 çıkmıştı yani negatif.bu ayda böyle yapayim diyorum varsa çıkar içim rahat etsin en azindan

Canim peki tutmadiginda da belirtiler yasamis miydin hic. Karin agrin kasiklarda batma vs varmiydi

Evet canm kendimi hamile sandım resmen ilaçlar bize oyun oynuyor ara ara batma larim oluyordu kesin tuttu dedim ama tutmamisti gogslerm resmen bi beden buyumustu şişti yani hassasiyetle vardı sonuç kocaman negatif. Şimdi ise ovitrelle vurmuştum bazen kasiklarimda ağrı oluyo ama diğer aşılamam kadar degil o yüzden kendimi kaptirnamaya çalışıyorum günlük hayatıma döndüm ama yinede dikkat ediyorum hayırlısı olsun hepimiz icin

Arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin duaları bekleyişleri yanıtsız kalmaz ben 2 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Doktorum 2 ay normal yolla cocuk yapmayı deneyin dedi. Her iki ayda da cok umutluydum ama nasip olmadı. Haziran 17 de ilk aşılamamı oldum bugün 11. Gün belirti kovalıyorum. Ama burada dikkatimi çekti test günü gelen arkadaşlar olumlu olumsuz hic bi dönüş yapmamışlar. Hepimiz burada umut hikayeleriyle kendimizi motive etmeye çalışıyoruz. Lütfen yardımcı olsun sizde hepimiz kadınız ve en zayıf noktamız anne olma duygusu...
Canm sende kan verebilirsin en azından dayanamiyorsan bence ver

Back
X