Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Evet canm ama tutanin tutuyor hayırlısı olsun İnşallah.ben yine 11 günü yada 12 günü veririm bide diz kapağım ağrıyo sizinde öylemi niye oldu acaba

Evet canm kendimi hamile sandım resmen ilaçlar bize oyun oynuyor ara ara batma larim oluyordu kesin tuttu dedim ama tutmamisti gogslerm resmen bi beden buyumustu şişti yani hassasiyetle vardı sonuç kocaman negatif. Şimdi ise ovitrelle vurmuştum bazen kasiklarimda ağrı oluyo ama diğer aşılamam kadar degil o yüzden kendimi kaptirnamaya çalışıyorum günlük hayatıma döndüm ama yinede dikkat ediyorum hayırlısı olsun hepimiz icin[/QUOTE
Ne zaman başlamıştı göğüs Ağrı'n h hatırlıyor musun

Benim de iki gündür sağ diz kapagim ve asagisi matkapla oyuluyor gibi oluyor ama ben acaba havalardan dolayi eklemlerim mi agriyor diyordum sizin yorumlari okuyunca yalniz olmadgmi anladim. Dize neden vurur ki acaba.

Benim de iki gündür sağ diz kapagim ve asagisi matkapla oyuluyor gibi oluyor ama ben acaba havalardan dolayi eklemlerim mi agriyor diyordum sizin yorumlari okuyunca yalniz olmadgmi anladim. Dize neden vurur ki acaba.

Kızlar Merhaba,
Hamile kaldığımı öğrendiğimde yazıcam diye söz vermiştim kendi kendime. Çünkü bayadır yazılanları takip ediyordum. Bende pko var. 6 ay kendimiz denedik ama gebelik oluşmadı. Bu ay aşılama yaptırdık. Hiç umudum yoktu genelde ilk aşılamalarda pozitif sonuç gören az diye okumuştum. Dün 12. Günüydü, dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif sonuç aldım. Umudunuzu kaybetmeyin. Umarım bende sizler de sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

Kızlar Merhaba,
Hamile kaldığımı öğrendiğimde yazıcam diye söz vermiştim kendi kendime. Çünkü bayadır yazılanları takip ediyordum. Bende pko var. 6 ay kendimiz denedik ama gebelik oluşmadı. Bu ay aşılama yaptırdık. Hiç umudum yoktu genelde ilk aşılamalarda pozitif sonuç gören az diye okumuştum. Dün 12. Günüydü, dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif sonuç aldım. Umudunuzu kaybetmeyin. Umarım bende sizler de sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
Hayırlı olsun canım. peki değerin kaç çıktı. ?

Kızlar Merhaba,
Canım tebrik ederim rabbim bebeğinin cennet kokusunuda almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin oldu bizimle paylaşır mısın bugn benimde 12. Günüm hc test yapmaya hevesimde gönlümde yok

Karnımda 2 - 3 gün gaz oldu karnım şişti, ara ara akıntılarım oldu, birde 12. Günde adet sancısı gibi ağrım oldu.
Ben 12. Günde dayanamadım yaptırdım yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum.

Karnımda 2 - 3 gün gaz oldu karnım şişti, ara ara akıntılarım oldu, birde 12. Günde adet sancısı gibi ağrım oldu.
Ben 12. Günde dayanamadım yaptırdım yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum.
Teşekkürler canım bende de aynıları var ayrıca göğüs ağrısıda var yarın yaptrayım dyorum bende

Unutmuşum yazmayı bende de fazlasıyla göğüs ağrısı vardı hala da devam ediyor. İnşallah güzel haberlerini alırsın sende Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın, tamamına erdirsin sağlıkla

kızlar merhaba ben geçen hafta çarşamba günü aşılama yaptırdım, 3 gündür de akıntım var, söylemesi ayıp ilk anında yumurta akı gibi ama kuruduğunda kireç gibi görünüyor. sizce bu durum aşılamanın bir yan etkisi midir yoksa hamilelikle alakalı mı?

Back
X