- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Allah bağışlasın canm bende sonuc bekliyorum kaç yumurta vardı sorun neydi neler kullandin çatlatma iğnesinden sonra aşılama ne zamn yapıldı ay çok soru sordum ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka sana da haber vericem sonucu.inşallah herşey gönlüne göre olur canmAa hatırladım canm hayırlı olsun tedavin saglikla tutunsun inşallah mutlaka haberini bekliyorum canm
Ayyyy gözünuz cnm darısı bana bende dün iğneye başladım inşallah ilk aşılama deneyeceviz bakalımslm kızlar bende haziranın 7 sinde aşılama oldum şimdi hamileyim inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah herkese nasip etsin
Amin canm insallah hayırlısı hepimiz icinMutlaka sana da haber vericem sonucu.inşallah herşey gönlüne göre olur canm
Sen test yaptirdin mi canimAllah bağışlasın canm bende sonuc bekliyorum kaç yumurta vardı sorun neydi neler kullandin çatlatma iğnesinden sonra aşılama ne zamn yapıldı ay çok soru sordum ☺
Bende yaptirsam belli olur heralde bugün 12. Günüm ama hiç cesaretim yokYok canm yarın kan vermeyi düşünüyorum belkide beklerim sen naptn
Sonucu bizimle de paylas canim insallah pozitif cikar hayirlisiylaYptirrr canm varsa da Allahtan yoksa da Allahtan öğren için rahat etsin nn bende yarın yaptrrm diye dusunuyorum