Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Allah bağışlasın canm bende sonuc bekliyorum kaç yumurta vardı sorun neydi neler kullandin çatlatma iğnesinden sonra aşılama ne zamn yapıldı ay çok soru sordum ☺

Yptirrr canm varsa da Allahtan yoksa da Allahtan öğren için rahat etsin nn bende yarın yaptrrm diye dusunuyorum

Canm aradm polikiniliği laboratuar kapalıymis cuma günü açılır dedi benm ozman 14gün olur evde test yaparm artık perşembe cuma

Acilde direk istiyemiyosun yasak ben gitmiştim bakmadilar normal özel poliklinige gitçektim oda olmadi odada vardı Hayır. Ayy bir gerginlik var bende bir sinir acaba neden genelde regl olacağım zaman böyle olurum

30 günde oldugum icin bende regl berlirtileri hic yok ama alt karnim ve göğüslerim cok sisti o da progestan ilacindan heralde zaten ben tüp bebek arastirmaya basladim bunda hic umudum yok agustosta tüp bebege geccez galiba canim

Ben siirtte ögretmenlik yapiyorum da burda daha once adet gecikmelerim yüzunden acilde 3 kez gebelik testi yaptirmistim ya burdakiler belki yasal dinlememislerdir

Hmmm olabilir canm hakkımızda hayirlisi olsn vücudunda sıcak basması varmı belirli yerlerinde mesela ayaklarında yüzünde kollarında sırtında ben dün çok ktuydum bgun daha iyym ama yinede var

Benimde öyle acaba havalardan mi emin olamadım cuma günü bi gelsede görsem pek umudum da yokda kaptirmamaya çalışıyorum kendimi

Insallah canm Şubat ayında klomenle aşılamam oldu tutmadı tek fark suan igne ile oldu ve 24 saat sonra yapıldı asilamam

Back
X