- Konu Sahibi Minikkk001
Ben mayısta ilk aşılamami yaptırdım 4×2 femara kullandım 7 tane fostimon 75 vuruldum..
Bu ikinci...
Bu ikinci...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kanda baktırayim miHayırlı olsun canm benimde gonal fli
Bayanda ilaclarla kolay bir sekilde yumurta büyütülüyor olusuturuluyor canim ama erkekte sperm sayisi az olunca yapacak hicbirsey yok malesefBende tam tersini biliyodummm canm Rabbim veriyorsa oluyo işte gerisi bahane o yüzden hep hayırlısıni iste
Baktirsan çıkar canm ben perşembe tekrar idrar yapcamYarın kanda baktırayim mi
Olabilir canm evet eşimin sonuçları iyi şükür bende polikistik over var canmBayanda ilaclarla kolay bir sekilde yumurta büyütülüyor olusuturuluyor canim ama erkekte sperm sayisi az olunca yapacak hicbirsey yok malesefeşinde hic test yaptirdiniz mi canim
Tebrikler....Merhaba minikkk kan testi yaptırdım bugün hamileyim darisi herkesin basina![]()
Ayyy çok sevindim canm saglikla al kucagina insalllahhhhhh ben de test yaptm silik bile olsa hemen 5 dk nin içinde çıktı çok şükür Allahima şükürler olsun bide kan verirsem rahatliycamMerhaba minikkk kan testi yaptırdım bugün hamileyim darisi herkesin basina![]()
O tüp bebek canmmmmTebrikler....
Aşılama tarihin neydi??
Rabbim kimseye aratmasin....
Evet sonradan farkettim...O tüp bebek canmmmm
Maviş67 tebriklercanim hayirli olsun bizde tüp bebek düsünüyoruz da nerde yaptirdin ilk miydi problem neydi biraz bahsedebilir misin rica etsemMerhaba minikkk kan testi yaptırdım bugün hamileyim darisi herkesin basina![]()
Amin canım aşılama değil tup bebekTebrikler....
Aşılama tarihin neydi??
Rabbim kimseye aratmasin....
aşılama değil tup bebekMaviş67 tebriklercanim hayirli olsun bizde tüp bebek düsünüyoruz da nerde yaptirdin ilk miydi problem neydi biraz bahsedebilir misin rica etsem[/QUOTEtesekkurler
Saol canım .zekai tahir burak hastanesi ankarada yaptırdım.esim de sperm sorunu var sayı az.ilk deneme.Maviş67 tebriklercanim hayirli olsun bizde tüp bebek düsünüyoruz da nerde yaptirdin ilk miydi problem neydi biraz bahsedebilir misin rica etsem
saol minikk hadi insallh rabbim sana da yasatsiin bu sevinci.o testten dün bende yapmıştım ama guvenemedim .kan verdim ancak emin oldumAyyy çok sevindim canm saglikla al kucagina insalllahhhhhh ben de test yaptm silik bile olsa hemen 5 dk nin içinde çıktı çok şükür Allahima şükürler olsun bide kan verirsem rahatliycam
Canim bizdede ayni sorun var peki sayi ve hareketlilik kacti ve ne kadar para ödedinizSaol canım .zekai tahir burak hastanesi ankarada yaptırdım.esim de sperm sorunu var sayı az.ilk deneme.
Herkesin farklı oluyo herkese farklı ilaç veriliyor tabi ücreti de farklı oluyo.benim ilaçlar 500 tl tuttu igne verdi ilk göbekten sonra ek olarak koldan .baskaaa 410 tl de yatista yumurta toplama ameliyati ve transfer olacağı zaman yatis parası aldı.birde biz zonguldaktn ankaraya gittik her seferinde eve gidip geldik yolda tuttu gaz ücreti.baska ücret yok.esimin 100. 000 di sayısı yarısı hareketsizdi.öyle yaniCanim bizdede ayni sorun var peki sayi ve hareketlilik kacti ve ne kadar para ödediniz
sizin şansınız daha yüksek aşılama da olur.bizim çok düşüktü ya.bisey diyimmi normal yolla bile olur.20milyon dan sonrası normal yolla olabiliyo.Sen ne yap biliyomusun internetten kaan aydos doktorunun numarasını bul ara ve randevu al.ankarada doktor.randevusuz almiolar450 tl aliyolar gidin. 25milyon iyi bir rakam başka bisey varMaşallah canim ya cok sevindim senin adina ne güzel bir umut oldun bana ya bizde mlde 8milyon toplamda 25 milyon yüzde 67 hareketli insallah bizimde tutar