Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

seni gayet iyi anlıyorum canım bende daha anneme bebek çalışmaları yapıyoruz demedim süpriz olsun istiyorum çünkü o yüzden bazen çağırıyor gitmiyoruz ona çok bozuluyor bilmiyorki evde bebek çalışması yapıyoruz :kedi::lepi::sm_cool:
evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?

bizde öyle yapcaz canım :1:bakalım 21haziranda gelcek inşallah da yapsakda ne olcak ki 2temmuzda da hasta olcam :bbo:

olsun canım ya tutarsa dıye calısın ya kısmet ınşlh o kısa anda ınşlh tutar :))

Bilmiyorum canım da bi de dün gece eşim bana çok ateşin var dedi ama ben ateşim olduğunda üşürüm ama hiç üşümüyordum gayet normaldim ama çok sıcakmışım..acaba o da mı havadan.. CADIARZU

kız benımde gecen gun atesım vardı ben bıle hıssedıyodumm ınşlh vardır bısıler kızz:Saruboceq: senınde benımde artık herseyı gebelıge yoruyom yaaa offff

olsun canım ya tutarsa dıye calısın ya kısmet ınşlh o kısa anda ınşlh tutar :))

kız benımde gecen gun atesım vardı ben bıle hıssedıyodumm ınşlh vardır bısıler kızz:Saruboceq: senınde benımde artık herseyı gebelıge yoruyom yaaa offff

inşallah canım..hepimiz biran önce kavuşuruz meleklerimize :Saruboceq:

evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?

canım ben kendı adıma son gune kadar calısıyoruz bızz:kedi: oda kısmet işi tabı ama bılmıyorum

kızlar 1 saatden gelırım az işim var sıze bol sohbetler:asigim:

Back
X