Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayında Hamilelik Planlayanlar Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım dün baya koyuluk gördüm . İş çıkışı tekrarlayacağım yumurtlama testini . Değerlendireceğiz . Ya sen?
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün hayırlı
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün bekleyis
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün bekleyis

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
Şimdi yaptım bunu , C ler t ler karıştı . Noldu şimdi , birisi bana açıklayabilir mi ? 🙏

Selam kızlar şuan adetimin 11. Günü.
yumurta takibi yapıp hamilelik planlayacagim. Haziranda plan yapanlar bu post altında birlikte heyecan ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Selam kızlar şuan adetimin 11. Günü.
yumurta takibi yapıp hamilelik planlayacagim. Haziranda plan yapanlar bu post altında birlikte heyecan ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yaşarız🙏🏼

Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yCongrulations
Online üzerinde tahliller baktım beta hcg 129.6 yazıyor gebelik varmış canım🥰
Tebrik ederim 🥳

Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yaşarız🙏🏼
Tebrikler canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. :)

Merhaba arkadaşlar benim bat 14 ile 19 haziran arası oldu.adet bitiminden sonra gün aşırı birliktelik oldu.ovulasyon testi yaptım.13.gün çift çizgiyi gördüm o gün ve sonraki 3 günü değerlendirdik.adetime 13 gün kala kasıklarimda adet olacakmisim gibi sancı goguslerimde agri delimde ağrı ve bacaklarımda sancı var.hamile olabilirmiyim acaba diye düşünmeden edemiyorum.bide bu kadar erken bu belirtileri verir mi ki.yardimvi olun kızlar kafamda deli sorular🤗

Back
X