Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
31 Mayıs’ta regli oldum
Bugün (2 Haziran) Femara kullanmaya başladım
Sabah akşam 5 gün kullanacağım
İnşallah bu sefer yumurtam büyür, çatlar ve gebelik oluşur
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay 🤲🏼
İnşallah bende yarın 3 Haziran sabah akşam klomen başlayacağım yanında estrofem kullanıyorum birde coraspin 100 yumurtam ne kadar olacak merak ediyorum. Bana 10 Haziran ilişki yaşa 11 Haziran kontrole gel çatlamadıysa iğne yaparız dedi

Arkadaşlar doktor bana femara verdi bu ay kullanacağım. fakat çatlatma iğnesi vb vermedi ne olduğunu bile bu forumdan öğrendim. Bir sorun olur mu

Ben de adet olduğumda femaraya başlıycam daha 1 haftam var. İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur 🌸
İnşallah güzel haberler alırsınız
Bende bugün doktora gittim bata 4 var amh 2,3 femara başlayalım adetin 3. Günü dedi ama bayrama denk geliyor sizce başlayayımmı ben kendim adetin 3. Günü bayram bitince giderim bide eczane bana günda bir dedi ama sizde durum nedir
Daha önce kullandıysanız başlaya bilirsiniz ilaç bitminr randevu alır kontrole gidersiniz

Arkadaşlar doktor bana femara verdi bu ay kullanacağım. fakat çatlatma iğnesi vb vermedi ne olduğunu bile bu forumdan öğrendim. Bir sorun olur mu
Femera bitince kontrole çağırıyor yumurtaların büyünesine göre yazıyor iğneyi. Bana da daha yazmadı

Hiç bana öyle şeylerden söz etmedi ya 4 ay femara kullan normal ilişkiye gir olmazsa gel dedi :(
Bunlar hormon ilaçları olduğu için kontrollü gitmekte fayda var doktor da ilişkinin döllenme ihtimali en yüksek olduğu günleri söylüyor

Acaba ünuversite hastanesinde arayıp ulaşabiliyormuyum doktora soruluyor mu öyle başka ilçede hastahane
Onu bilmiyorum. Ben kendi çalıştığım özel hastanede takip ediliyorum o doktor bile bayramda çalışmıyor. Bayram sonrası randevuyu bile bana muayene sırasında al dedi haftaya çok yoğun olduğunu söyledi

Kızlar merhaba ilaçları kullanıp rahim filmi olan var mı
Ben daha çektirmedim doktorum istedi . Hem kendi doktorum hemde başka bir birim için olduğum ultrasonda arkuat uterus görüntüsü görüldü. Önerdiler bu ay olmazsa ağustos gibi çektirmeyi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X