Merhaba benimde asilama planim vardi 1 haziranda gonal f iğne kullandım 4 gün boyunca bittiği gün yumurtlama akintisi gördüm ve ovulasyon testi yaptım Pozitif gördüm ertesi gün silikleşti iki gün sonra kontrolüm vardı c tesi kontrole gittim 22 cm büyüklüğünde gelişen yumurtam var dedi olanları anlattığımda iki defa yumurtlama durumum olacağını söyledi çatlatma ignesi yapalım yinede asilamyi yapalım dedi ama yumurta sağ over de gelişmişti benim de sağ tüpüm kapalı olduğu için istemedik eşimle zaten 3 aydır da bu yüzden iptal ediliyordu kontrole gittiğim günün sabahı tekrar ovulasyon testi yaptım oda pozitif çıktı ve akşamında sag kasigima inaninlmaz bir sancı girdi galiba yumurtam catladi ben her iki pozitif test sonuncunda değerlendirdim birine göre döngünün 9. Günü diğerine görede 12. Gün yumurtlama oldu beklenen adet tarihimde 22 Haziran bakalım beklemedeyimKızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz