• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Merhaba benimde asilama planim vardi 1 haziranda gonal f iğne kullandım 4 gün boyunca bittiği gün yumurtlama akintisi gördüm ve ovulasyon testi yaptım Pozitif gördüm ertesi gün silikleşti iki gün sonra kontrolüm vardı c tesi kontrole gittim 22 cm büyüklüğünde gelişen yumurtam var dedi olanları anlattığımda iki defa yumurtlama durumum olacağını söyledi çatlatma ignesi yapalım yinede asilamyi yapalım dedi ama yumurta sağ over de gelişmişti benim de sağ tüpüm kapalı olduğu için istemedik eşimle zaten 3 aydır da bu yüzden iptal ediliyordu kontrole gittiğim günün sabahı tekrar ovulasyon testi yaptım oda pozitif çıktı ve akşamında sag kasigima inaninlmaz bir sancı girdi galiba yumurtam catladi ben her iki pozitif test sonuncunda değerlendirdim birine göre döngünün 9. Günü diğerine görede 12. Gün yumurtlama oldu beklenen adet tarihimde 22 Haziran bakalım beklemedeyim

Tam adetin 14.günü (28 Mayısta) kontrole gittiğimde doktor çatlamış bile demişti, bugün tekrar konuştum doktorla, yine femaraya başlayacağım ama bu sefer adetin 11.gününe kontrole gel dedi
Beni de 14 gün kontrole çağırdı 13. Gün ilişki olsun öyle gel dedi. Yarın kontrole gideceğim bende

Merhaba benim de 3 haziran son adet. 5 gün letu kullanacam (yarın son 2 tablet kalıyor). 14 haziranda yumurta takip randevum var. 4 haziranda doktor ile görüştüm 2 adet yumurtam +16mm idi. İlişki ve çatlatma iğnesi hakkında henüz bilgi vermedi hekimim. Hadi beraber bekleyelim süreci 🥰🥰🥰 hayırlı haberler dileği ile
İnşallah haziran sonuna hepimiz güzel haberler alırız . Paylaşınca daha güzel 🥰

Merhaba benimde asilama planim vardi 1 haziranda gonal f iğne kullandım 4 gün boyunca bittiği gün yumurtlama akintisi gördüm ve ovulasyon testi yaptım Pozitif gördüm ertesi gün silikleşti iki gün sonra kontrolüm vardı c tesi kontrole gittim 22 cm büyüklüğünde gelişen yumurtam var dedi olanları anlattığımda iki defa yumurtlama durumum olacağını söyledi çatlatma ignesi yapalım yinede asilamyi yapalım dedi ama yumurta sağ over de gelişmişti benim de sağ tüpüm kapalı olduğu için istemedik eşimle zaten 3 aydır da bu yüzden iptal ediliyordu kontrole gittiğim günün sabahı tekrar ovulasyon testi yaptım oda pozitif çıktı ve akşamında sag kasigima inaninlmaz bir sancı girdi galiba yumurtam catladi ben her iki pozitif test sonuncunda değerlendirdim birine göre döngünün 9. Günü diğerine görede 12. Gün yumurtlama oldu beklenen adet tarihimde 22 Haziran bakalım beklemedeyim
Ben öncesinde çok değerlendiremedim döngünün 12. Günü değerlendirdim. 14. Gün kontrolüm var yarın kontrolden sonra buraya da yazarım birlikte ilerleyelim 27 Haziran benimde

Merhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat

Merhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat
günlerimiz peşpeşe benim de bat 27 Haziran. Hiç kramplarınız oldu mu ? Yarın mı yapacaksınız iğnenizi

Psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda batmalar hissettim o gün ve ertesi gün.

Ben de şimdi doktor kontrolümden çıktım en dominantı 14 mm olmuş . Döngünün 13. Günündeyim . Perşembe ilişki olsun dedi cuma tekrar kontrole gel ne durumdalar bakalım dedi. Rahim kalınlaşmam istenen seviyeye gelmediği için estrofemi günde 2 ye çıktı bir de Agnucaston 4 mg günde bir kere kullan deyip yazdı Buda ince olan rahmimi kalınlaştırmak için . Günde 2-3 mm arası büyüyorlar inşallah bu haftayı güzel değerlendire bilirim. Siz bu ilaçları kullandınız mı

Ben geçen hafta 5 gün Femara kullandım
Dün sabah kontrole gittim, solda 16 mm yumurta oluşmuş
Bu sabah tekrar kontrole gittim, yumurta 19 mm olmuş
Hemen Ovitrelle vuruldum
Pazartesi tekrar doktora gideceğim
Sağlıklı bir şekilde çatlama olur inşallah 🤲🏼

Ben geçen hafta 5 gün Femara kullandım
Dün sabah kontrole gittim, solda 16 mm yumurta oluşmuş
Bu sabah tekrar kontrole gittim, yumurta 19 mm olmuş
Hemen Ovitrelle vuruldum
Pazartesi tekrar doktora gideceğim
Sağlıklı bir şekilde çatlama olur inşallah 🤲🏼
Ay ne güzel bi günde 2-3 mm büyümüş. İnşallah benimki de cuma günü çatlar . İğneyi kolay buldunuz mu ? Bu aralar Mersin ecza depolarında ilaç olmadığı için eczanelere dağıtılamıyor .

Ben de şimdi doktor kontrolümden çıktım en dominantı 14 mm olmuş . Döngünün 13. Günündeyim . Perşembe ilişki olsun dedi cuma tekrar kontrole gel ne durumdalar bakalım dedi. Rahim kalınlaşmam istenen seviyeye gelmediği için estrofemi günde 2 ye çıktı bir de Agnucaston 4 mg günde bir kere kullan deyip yazdı Buda ince olan rahmimi kalınlaştırmak için . Günde 2-3 mm arası büyüyorlar inşallah bu haftayı güzel değerlendire bilirim. Siz bu ilaçları kullandınız mı
Yok hayır bu döngüde kullanmadım normalde daha önceki dongulerde kullaniyorudm ama son 3 aydır rahim kalinligi olması gerektiği gibi herhalde ondan doktor kullandırtmadı bana evet insallah güzel bir şekilde büyür rahim filminiz varmi peki benim önceki tedavilerim hep boşa gitti iki tüpüm kapalıydı çünkü bizde bilmiyorduk dolayısıyla hep başarısız oldu rahim filminde sol açıldı sağ kapalı ama eğer bu ayda pozitifi görmesem laporoskopi ameliyatı olucam bende çünkü sol yumurtalığım sağa göre çok pasif tedaviye yanıt vermiyor yada sağ baskiliyor bilemiyorum

Ben öncesinde çok değerlendiremedim döngünün 12. Günü değerlendirdim. 14. Gün kontrolüm var yarın kontrolden sonra buraya da yazarım birlikte ilerleyelim 27 Haziran benimde
Evet birlikte ilerleyelim insallah bu ay umutlarımızın yeşerdiği ay olur hayırlısı ile bizde o duyguyu tadarız bende çok sabirsizlaniyorum sizin rahatsızlığınız ne peki polikistik mi

Benim de dün saat 3 gibi bakıldığında biri 18 biri 17 mmydi. Doktor çarşamba akşam ya da perşembe sabah çatlatma iğnesi vurul dedi ama hangisi daha uygun süreç olur emin olamadım. Birde size çatlatma sonrası ilişkiyi nasıl önerdi doktorlarınız acaba 36 saatle ilgili yorum yapan oldu mu

Back
X