- 4 Kasım 2024
- 685
- 272
- 18
- 29
Zor balımKızlar regl 5 gün kala normal gebelik testiyle çıkmaz di mi erken gebelik lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor balımKızlar regl 5 gün kala normal gebelik testiyle çıkmaz di mi erken gebelik lazım
Bildiğim kadarıyla döllenme olduysa on oniki gün sonra yerleşmeye başlıyor ve yerleşmeye başladığı zaman beta yükseliyor çıkadabilir çıkmayada bir iki gün bekle istersenBenim 28 gün döngüm. Ayın 11inde iğne vuruldum şu an 10 gün olmuş oldu
Benimde başıma aynısı geldi ama yumurtam kendiliğinden catliyorsa tüplerinde problem yoksa sadece yumurtalama fonksiyonlarında sıkıntı varsa sadece yumurta geliştirici ilaç kullan eşinin sperminde de problem yoksa yumurtlama takibi yap yada yapma gün asiri yada yapabiliyorsanız adetten 4 5 gün sonra üst üste ilişki yaşayın yumurtlama geçene kadar gebelik bir iki ayda oluşur benceKızlar geçen ay Femara kullanıp 14.gün kontrole gitmiştim yumurtan erken çatlamış demişti doktor, bu ay o yüzden 11.günde kontrole gel dedi dün gittim 15 mm olmuş yumurta bu sefer de cumartesi günü tekrar bakalım boyutuna dedi. Geçen ay kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermeyi düşünmüyormuş ama duruma göre bakacakmış yine
Benim en belirgin belirtim adetten sonra hiç geçmeyen göğüs ağrısı ve hassiyeti oldu bide kasıklarımda tatlı tatlı batmalar hissediyordum rahatsız edici değil ve iç camasirimda kahverengi lekelenme gördüm ilk defa normalde fazla akıntı görmem hatta hiç olmazdı bende ordan şüphelendim neredeyse adetime bir hafta kala öğrendim kanda yeni yeni yerleşmeye basldigi andaHamile kalan arkadaşlar varmıydı belirtiniz kaçıncı günde öğrendinizz
Bebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zamanÇok umutsuzum kızlar içim hep umutsuz. İğneyi olduğum günü saymazsak 9.günüme girdim korkuyorum
o zaman en iyisi regl 1 gün kalana kadar bekleyeyimZor balım
Evet doğru söylüyorsunuz en iyisi beklemek biraz dahaBildiğim kadarıyla döllenme olduysa on oniki gün sonra yerleşmeye başlıyor ve yerleşmeye başladığı zaman beta yükseliyor çıkadabilir çıkmayada bir iki gün bekle istersen
Erken gebelik varsa çıkabilir ama onlarada hiç güvenmiyorum yao zaman en iyisi regl 1 gün kalana kadar bekleyeyim
Evet sizin belirtiniz iyiymiş yerleşme kanaması gibi duruyor belirtici olmuş tabi birazBenim en belirgin belirtim adetten sonra hiç geçmeyen göğüs ağrısı ve hassiyeti oldu bide kasıklarımda tatlı tatlı batmalar hissediyordum rahatsız edici değil ve iç camasirimda kahverengi lekelenme gördüm ilk defa normalde fazla akıntı görmem hatta hiç olmazdı bende ordan şüphelendim neredeyse adetime bir hafta kala öğrendim kanda yeni yeni yerleşmeye basldigi anda
Onlarda da yalancı pozitif çok çıkıyor diyorlar. Ben zaten pek pozitif gibi düşünemiyorum ama merak da peşimi bırakmıyor tabiiErken gebelik varsa çıkabilir ama onlarada hiç güvenmiyorum ya
Ay bennn. Ağzına bi tane vurmak geliyor içimdenKızlar bu süreçte eşinize sinir oluyor musunuz ? Her yaptığı hareket batıyor ya dövme hissi geliyornormal mi
Bat 28 ama şöyle birsey oldu salak ben yine duramadım sabah normal erken olmayan kaset test yaptım çok çok hayali çizgi gördüm normal mi sence ?Bebitom şuan stres olmak kendine verebileceğin en büyük zarar ben çarşamba 13 perşembe 7 çıkmıştın sanırım şimdiye iğne etkisi geçmiştir bat ne zaman
Ama gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar ya, yumurtlama döneminde 4-5 gün mü yoksa gün aşırı mı daha mantıklıBenimde başıma aynısı geldi ama yumurtam kendiliğinden catliyorsa tüplerinde problem yoksa sadece yumurtalama fonksiyonlarında sıkıntı varsa sadece yumurta geliştirici ilaç kullan eşinin sperminde de problem yoksa yumurtlama takibi yap yada yapma gün asiri yada yapabiliyorsanız adetten 4 5 gün sonra üst üste ilişki yaşayın yumurtlama geçene kadar gebelik bir iki ayda oluşur bence
Benim doktorum geç gelişen başka yumurtalarda olduğu için bir hafta daha bekle eğer hala olmazsan o zaman gel dedi. Bence bekleyinMerhaba bende bu ay klomen kullandım dün adet olmam gerekiyordu hala gelen yok dün akşam test yaptım negatif kist olmuş olabilir yazıyor internette ama doktorum çok ağrın olursa gel dedi bende ağrı da yok adeti geciken var mı aranızda
Çok güzel büyümüşler iki güne bir iki yada üç kere ilişki yaşarsanız yeter sonra bekleme başlayacakkızlar bugün kontrole gittim yumurtam 2 gün önce 15 mm di bugün 20 mm olmuş muhtemelen yarın veya diğer gün çatlarmış yarın itibariyle gün aşırı ilişki dedi doktor. Çatlatma iğnesi vermedi
Çok şükürÇok güzel büyümüşler iki güne bir iki yada üç kere ilişki yaşarsanız yeter sonra bekleme başlayacak
Kesinlikle doğru söylemişÇok şükürdün ilişki olmuştu zaten, chat gpt ye sordum en verimli zaman bugün ve yarın ilişki dedi. Bu sefer onu dinleyeceğim
bi de geç döllenme ihtimaline karşı Salı günü de değerlendirebilirsin dedi
Selam. 14mm olan büyüdü mü acaba sonrasında ? Bende çarşamba günü letuyu kullandıktan sonra gittim. Adetin 12.günüydü. 11/13mm olmuştu yumurtalar. Boyutu istediğim boyutta değil dedi dr. Pazartesi tekrar çağırdı. İğneyide aldım dolapta bekliyor. Ama nasip olmadı. Ümidim yoktu ama azıcık ümit oldunuz banaBen ilk muayeneme 13. Gün gittim daha yumurtalarım 14 mm di o zaman . Belki sizin hormonlarınıza göre söylemiştir
Çok şükürdün ilişki olmuştu zaten, chat gpt ye sordum en verimli zaman bugün ve yarın ilişki dedi. Bu sefer onu dinleyeceğim
bi de geç döllenme ihtimaline karşı Salı günü de değerlendirebilirsin dedi
UmarımKesinlikle doğru söylemişinşallah 12-14 gün sonra güzel haberler alırız hepimiz.