Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰
Hiçbir fikrim yok bence bi dahaki ay ilaç dozunu azaltabilirler veya adetin 5.günü değil de 3.günü ilaca başlanabilir. Ama her ay da yumurtanın olgunlaşma süresi farklı oluyormuş o da var
Ben geçen ay Femara kullandım ama çok ümitlendim her şeyi gebelik belirtisine yordum, zaman bi türlü geçmedi, regl oldum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyordum hala. Kendimi çok üzdüğümü fark edip bundan sonra adet tarihi gelmeden test yapmamaya karar verdim. İnş sözümde durabilirim
Ben geçen ay Femara kullandım ama çok ümitlendim her şeyi gebelik belirtisine yordum, zaman bi türlü geçmedi, regl oldum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyordum hala. Kendimi çok üzdüğümü fark edip bundan sonra adet tarihi gelmeden test yapmamaya karar verdim. İnş sözümde durabilirim
Evet evet bende de benzer durumlar oldu doktora sordum normalde olmaz böyle duygusal dalgalanmalar dedi bi de ilk 2 gün normalden çok kanamam olmuştu. İnşallah sizin kanamanız falan olmaz da güzel haberlerinizi alırız
Evet evet bende de benzer durumlar oldu doktora sordum normalde olmaz böyle duygusal dalgalanmalar dedi bi de ilk 2 gün normalden çok kanamam olmuştu. İnşallah sizin kanamanız falan olmaz da güzel haberlerinizi alırız