Ay bende regl olcakmışım gibi hissediyorum senin bat 26 değil mi neden regl olasın kiBende akıntı azaldı sıcak basması kaşık ağrısı başladı bugün muhtemelen regl olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende regl olcakmışım gibi hissediyorum senin bat 26 değil mi neden regl olasın kiBende akıntı azaldı sıcak basması kaşık ağrısı başladı bugün muhtemelen regl olacağım
Bugün olmam da belirtilerim onun belirtisi sankiAy bende regl olcakmışım gibi hissediyorum senin bat 26 değil mi neden regl olasın ki
Valla o şekilde başardık diyebilirim benim yumurtam biraz erken catliyor 8 12. Günler arasında ben bu günlerde 5 belki de 6 gece üst üste birliktelik yaşadım bence bunun etkisi olabilirNasıl yani adetten 5 gün sonra yumurtlsmaya kadar üst üste ilişki mi diyorsunuz
Sizin şu an belirtileriniz neler var mı daha doğrusuValla o şekilde başardık diyebilirim benim yumurtam biraz erken catliyor 8 12. Günler arasında ben bu günlerde 5 belki de 6 gece üst üste birliktelik yaşadım bence bunun etkisi olabilir
Evet benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmış hissi var bende bugün normalde bat günümdü bugün hafifledi sabah saatlerinde bi saatte yakındır yine başladı bide bugün mide bulantım başladı arada bir sarı ve beyazı akıntım oluyor siz yumurtlama tarihinizi biliyor musunuzSizin şu an belirtileriniz neler var mı daha doğrusu
Yani ben ayın 11inde çatlatma iğnesi oldum sonra daha ovulasyon yapmadım açıkçasıEvet benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmış hissi var bende bugün normalde bat günümdü bugün hafifledi sabah saatlerinde bi saatte yakındır yine başladı bide bugün mide bulantım başladı arada bir sarı ve beyazı akıntım oluyor siz yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz
Yumurtlama tarihini takiben 10 veya 12. Gün erken gebelik testi yap sabah saatlerinde ilk idrarala gece çok su içmemeye çalış çıkacağını düşünüyorum gebelik varsaCanım 7si gibi kan vermek istememin sebebi daha önce test çok yaptım ve negatif gördüm zaten varsa önce genelik kana geçtiği için kendime söz vermiştim birdaha direk kan vericem diye ve eşim de sadece pazartesi günleri izinli 7 sinde kan vermezsem 14unu beklemek zorunda kalicam yani 20 günu aşkın beklemek zorunda kalırım
Yani üzerinden 10 gün geçmiş bence beta hcg baktır yarın yada sabah erken gebelik testi yap çıkar bence pozitif ol pozitif düşün insallah göreceksin pozitifiYani ben ayın 11inde çatlatma iğnesi oldum sonra daha ovulasyon yapmadım açıkçası
Sabahtan bakacağım testle umarım pozitiftir çok istiyorum tabiki herkes gibi ama görememekten korktuğumdan da kendimi hep negatife yönlendiriyorum. Allah inşallah nasip ederYani üzerinden 10 gün geçmiş bence beta hcg baktır yarın yada sabah erken gebelik testi yap çıkar bence pozitif ol pozitif düşün insallah göreceksin pozitifi
Canım akıntın nazıldı benum bat 1 i ilk şefaf iki gün sonra kremsi beyaz bugünda koyu beyaz jel gibi ilacın etkileri mi bilmiyorumAy bende regl olcakmışım gibi hissediyorum senin bat 26 değil mi neden regl olasın ki
Umarım canım bu ay olmazsa bile umudunu kaybetmeSabahtan bakacağım testle umarım pozitiftir çok istiyorum tabiki herkes gibi ama görememekten korktuğumdan da kendimi hep negatife yönlendiriyorum. Allah inşallah nasip eder
Valla benim direk beyaz krem gibi başladı sonra şeffaf yumurta akına döndüCanım akıntın nazıldı benum bat 1 i ilk şefaf iki gün sonra kremsi beyaz bugünda koyu beyaz jel gibi ilacın etkileri mi bilmiyorum
Tam olarak bunları yaşıyorum bat 28 HaziranEvet benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmış hissi var bende bugün normalde bat günümdü bugün hafifledi sabah saatlerinde bi saatte yakındır yine başladı bide bugün mide bulantım başladı arada bir sarı ve beyazı akıntım oluyor siz yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz
Son bir ayım daha kalıyor inşallah olurUmarım canım bu ay olmazsa bile umudunu kaybetme
Kızlar size kendi hikayemi anlatayım bu ayki ben gonalf iğnesi kullaniyrdum 3 aydır bu ayda eksik doz ve hiç dikkat etmeme geç başlamama rağmen 7. Gün yumurtlama akintisi gördüm ovulasyon takibi yaptim ve 8.gün pozitifi gördüm dediğim gibi 7. Günden itibaren beş gün üst üste biriliktelik yaşadım eşimle normalde benim bu ay asilama planım vardı doktor takibindeydim ve kontrole 4 gün kala yumurtama görünce en azından şansımızı deneyelim dedik doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım nasıl olsa yumurtlamayı kacirdik asilama iptal oldu diye eşim yinede gidelim eğer yumurtan catlamissa en azından ona bakalım diye masaya yattım doktor bana 22 ye 23 çapında çok güzel bir yumurtan gelişmiş sağ overinde çok sağlıklı duruyor bu akşam çatlatma ignesi ile çatlatalım dedi olanları anlattığımda iki defa yumurta gelişmiş ve bi tanesinin catlamis olabileceğini söyledi aşılamayı yinede yapalım dedi eşimde bende istemedik hissettiysek demekki bu ay gebe kalacağımı sağ tüpüm kapalı iğneyi boşa harcamak istemiyoruz dedik doktora doktor da onay verdi o gün yumurtamın catladigini hissettim resmen yürümekte zorluk çektim ertesi günün sabahına kadar ertesi gece tekrar birliktelik yaşadık değerlendirmek amaçlı çok umutlu olmamakla beraber çünkü sağ tüpüm kapalı gebelik şansı yüzde bir falan neyse bu sürenin üzerinden bir hafta geçti eşim gidip gelip bana hamilesin test yap diyordu bi kaç gün yaptım negatif çıktı hep son yumurtlamamın üzerinden geçen 9. Güne kadar o gün hastanenin önünden geçtim bi test ver dedim kendi kendime ertesi gün beta 6.85 çıktı çok dusuktu gri alanda kalıyormus ne pozitif ne negatif yani doktor tekrar edelim dedi yarın 42 saat arayla 50.7 yükseldi yükseliş çok iyi dedi doktor bu arada yaptığım testlerin hepsi silik negatif verdi ben bata 6 gün kala gebeliğini öğrenmiş oldum yani yarın 3. Kan testimin sonucunu ogrnicem sıkıntı yoksa yarından itibaren normal gebelik talibime başlayacam taki 4 haftayı dolduruna kadar bebeğimi görmeye gidecem hayırlısı ile insallahUmarım canım bu ay olmazsa bile umudunu kaybetme
Benimki de geç çatlıyor hergun yaparsak ooooValla o şekilde başardık diyebilirim benim yumurtam biraz erken catliyor 8 12. Günler arasında ben bu günlerde 5 belki de 6 gece üst üste birliktelik yaşadım bence bunun etkisi olabilir
Ayyy senin adına çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallahKızlar size kendi hikayemi anlatayım bu ayki ben gonalf iğnesi kullaniyrdum 3 aydır bu ayda eksik doz ve hiç dikkat etmeme geç başlamama rağmen 7. Gün yumurtlama akintisi gördüm ovulasyon takibi yaptim ve 8.gün pozitifi gördüm dediğim gibi 7. Günden itibaren beş gün üst üste biriliktelik yaşadım eşimle normalde benim bu ay asilama planım vardı doktor takibindeydim ve kontrole 4 gün kala yumurtama görünce en azından şansımızı deneyelim dedik doktora gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım nasıl olsa yumurtlamayı kacirdik asilama iptal oldu diye eşim yinede gidelim eğer yumurtan catlamissa en azından ona bakalım diye masaya yattım doktor bana 22 ye 23 çapında çok güzel bir yumurtan gelişmiş sağ overinde çok sağlıklı duruyor bu akşam çatlatma ignesi ile çatlatalım dedi olanları anlattığımda iki defa yumurta gelişmiş ve bi tanesinin catlamis olabileceğini söyledi aşılamayı yinede yapalım dedi eşimde bende istemedik hissettiysek demekki bu ay gebe kalacağımı sağ tüpüm kapalı iğneyi boşa harcamak istemiyoruz dedik doktora doktor da onay verdi o gün yumurtamın catladigini hissettim resmen yürümekte zorluk çektim ertesi günün sabahına kadar ertesi gece tekrar birliktelik yaşadık değerlendirmek amaçlı çok umutlu olmamakla beraber çünkü sağ tüpüm kapalı gebelik şansı yüzde bir falan neyse bu sürenin üzerinden bir hafta geçti eşim gidip gelip bana hamilesin test yap diyordu bi kaç gün yaptım negatif çıktı hep son yumurtlamamın üzerinden geçen 9. Güne kadar o gün hastanenin önünden geçtim bi test ver dedim kendi kendime ertesi gün beta 6.85 çıktı çok dusuktu gri alanda kalıyormus ne pozitif ne negatif yani doktor tekrar edelim dedi yarın 42 saat arayla 50.7 yükseldi yükseliş çok iyi dedi doktor bu arada yaptığım testlerin hepsi silik negatif verdi ben bata 6 gün kala gebeliğini öğrenmiş oldum yani yarın 3. Kan testimin sonucunu ogrnicem sıkıntı yoksa yarından itibaren normal gebelik talibime başlayacam taki 4 haftayı dolduruna kadar bebeğimi görmeye gidecem hayırlısı ile insallah
Silik ciktiysa vardır diye düşünüyorum.o kadar negatif gordumki silikse vardır bnce.Nasıl eminsiniz ben hiç emin değilimbugün 10.günüm
Ovulasyon takibi yapın en azından catlama catlamadan öncesini ve sonrasını 3 gün şeklinde değerlendirinBenimki de geç çatlıyor hergun yaparsak oooo![]()