Allah razı olsun canım şeninde güzel haberini alırız insallahAyyy senin adına çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım şeninde güzel haberini alırız insallahAyyy senin adına çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah
Tüp bebeğe mi gececeksinizSon bir ayım daha kalıyor inşallah olur
Ya normalde sarı olur bende adet olurum sonra bu ay farklı olunca chat gbt benu ümitlendiriyor lanet şeyValla benim direk beyaz krem gibi başladı sonra şeffaf yumurta akına döndü
Sizin hikayeniz gerçekten çok güzel gitmiş Allah isteyince oluyor işte bir şekilde ne kadar şanslısınız inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız çok sevindim sizin içinTüp bebeğe mi gececeksiniz
Umudunuzu kaybettirmeyin gerçekten hiç ummadığınız anda oluyor umarim hiç gerek kalmaz benim aşılamaya gerek kalmadı sizin de tüpe gerek kalmaz İnsallhSizin hikayeniz gerçekten çok güzel gitmiş Allah isteyince oluyor işte bir şekilde ne kadar şanslısınız inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız çok sevindim sizin içinevet 1 ay sonra tüp bebeğe geçeceğim
Amin amin inşallah elimden geleni yapıyorumUmudunuzu kaybettirmeyin gerçekten hiç ummadığınız anda oluyor umarim hiç gerek kalmaz benim aşılamaya gerek kalmadı sizin de tüpe gerek kalmaz İnsallh![]()
Folikul takibi yapıyorum.ovilasyon sürekli iki çizgi çıkıyordu anlayamadmOvulasyon takibi yapın en azından catlama catlamadan öncesini ve sonrasını 3 gün şeklinde değerlendirin
Ovulasyon takibi yapın en azından catlama catlamadan öncesini ve sonrasını 3 gün şeklinde değerlend.
Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyorKızlar çatlatma iğnesi 7. Gün bugün kasık ağrılarıma ek olarak bugün göğüs sızlaması, yanması eklendi. Sizlerde durum ne?
Sen çatlatma iğnesi olmuş muydun? Benim de kasık ağrım adet olacakmışım gibi. Bugün yürüyüş yaptım batmalar çok fazla.Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor
Yok hayır yaptırmadım. Ona rağmen bu kadar fazla anlamadımSen çatlatma iğnesi olmuş muydun? Benim de kasık ağrım adet olacakmışım gibi. Bugün yürüyüş yaptım batmalar çok fazla.
Polikistik overde öyle oluyormuşFolikul takibi yapıyorum.ovilasyon sürekli iki çizgi çıkıyordu anlayamadm
O zaman çok iyi birşey bu. Bu sancılarını keyfini çıkar ve sağlıklı olması için dua et canım. Dualarım seninleYok hayır yaptırmadım. Ona rağmen bu kadar fazla anlamadım
İnşallah güzelliklerimiz bizi bulur . Dualarım bu gruptaki herkesle inanınO zaman çok iyi birşey bu. Bu sancılarını keyfini çıkar ve sağlıklı olması için dua et canım. Dualarım seninle![]()