• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Sizin hikayeniz gerçekten çok güzel gitmiş Allah isteyince oluyor işte bir şekilde ne kadar şanslısınız inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız çok sevindim sizin için ♥️ evet 1 ay sonra tüp bebeğe geçeceğim
Umudunuzu kaybettirmeyin gerçekten hiç ummadığınız anda oluyor umarim hiç gerek kalmaz benim aşılamaya gerek kalmadı sizin de tüpe gerek kalmaz İnsallh 🤲🏻

Kızlar çatlatma iğnesi 7. Gün bugün kasık ağrılarıma ek olarak bugün göğüs sızlaması, yanması eklendi. Sizlerde durum ne?

Kızlar çatlatma iğnesi 7. Gün bugün kasık ağrılarıma ek olarak bugün göğüs sızlaması, yanması eklendi. Sizlerde durum ne?
Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor

Bende inanılmaz bi kaşık ağrısı var ve geçmiyor anlamdım. Hafif kremsi akıntım var iki gündür . Acaba ilaç kist mi yaptı da kaşık sızlamalarım geçmiyor
Sen çatlatma iğnesi olmuş muydun? Benim de kasık ağrım adet olacakmışım gibi. Bugün yürüyüş yaptım batmalar çok fazla.

Back
X