• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Canım ben de seninle aynı gün ovitrelle oldum. Bugün benim de kasik batması başladı her hareketimde ve akıntım çoğaldı. Ben test yapmadım ilaç etkisidir diye düşündüğüm için. Sen de böyle belirtiler var mi
Evet canım sende erken gebelik testi yapsana pozitif çıkacak mı merak ettim.

Kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12.günü. Size yaptığım kaset testleri atıyorum. İlk ikisi dün yani 11.gün yaptım. Kolaj olarak koyduklarım bekledikçe koyulaştı. En son ki testi bugün yaptım. Hepsi farklı marka 😂 Marka adı söylemiyorum çünkü farklı bir ülkedeyim. O yüzden güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Doktorum iğne etkisi 8-9.günler biter dedi önce ki süreçlerde de gerçekten 8-9.gün hep negatif görürdüm. Femara kullandım bu ay. Kan testinde düşük değerle görmek istemiyorum. Bir kere kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden kan vermeye biraz korkuyorum
79879BE6-0D60-428A-950F-E35DF085321F.webp
726C81D3-4A68-405B-962B-33DAEE408D67.webp
IMG_5338.webp

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaçınca gün yapıyorsunuz testlerii. Ben de çatlatma iğnesi vuruldum ama gonapeptyl diye bir iğne

Kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12.günü. Size yaptığım kaset testleri atıyorum. İlk ikisi dün yani 11.gün yaptım. Kolaj olarak koyduklarım bekledikçe koyulaştı. En son ki testi bugün yaptım. Hepsi farklı marka 😂 Marka adı söylemiyorum çünkü farklı bir ülkedeyim. O yüzden güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Doktorum iğne etkisi 8-9.günler biter dedi önce ki süreçlerde de gerçekten 8-9.gün hep negatif görürdüm. Femara kullandım bu ay. Kan testinde düşük değerle görmek istemiyorum. Bir kere kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden kan vermeye biraz korkuyorum Eki Görüntüle 3606470 Eki Görüntüle 3606471 Eki Görüntüle 3606472
inşallah vardırr 🥹 düşük değerle görmek istemiyorsanız bikaç gün daha bekleyin ne zaman sat gününüz normalde

Kızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi

Back
X