• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Aslında Buda yanlış ideal olan 10. Gün gidilmesi gerekir ya o tarihe kadar yumurtlama olursa bide adet aralığınız kaç gün sürüyor
Ben ilk muayneme adetin 2. Günü gittim. Küçük büyük bütün yumurtalarım sayıldı. 12. Gün tekrar muayneye çağırdı. 13. Gün çatlatma iğnesi vurulmamı istedi.

Testleriniz pozitif gözüküyor
İğneden sonra geçmesi gereken süre de geçmiş
İnşallah kanda da çıkar
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Bizlere de bu ay bu güzel haberi almayı nasip etsin 🙏🏼
Klomen ve iğneyle ilk denemeniz miydi?
Evet ilk denemem 🤲 aminnn inşallah çok teşekkür ederim mutlu oldum inşallah çıkar kanda da. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda

Kan testi verdim ben ilk önce yarın normalde 20 ilk dış ameliyatı olacaktım ben doktorum baktırmamı istedi bu sabah çıktı sonuc 5 in üstü ve kaç gündür idrar testi yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı doktorum ameliyati erteledi beklenen adet tarihime kadar iki günde bir kan testi vericem katlanırsa problem yok
İnşallah herşey çok güzel gider çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰

İnşallah herşey çok güzel gider çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰
Siz öyle diyince içime kuşku düştü testi tekrarladım az önce oda silik pozitif çıktı gün içinde idrar berraklaşıyor ya ondan kaynaklı herhalde yarın tekrarlarsam daha koyu çıkar diye düşünüyorum amin canım sende aynı şekilde sağlıcakla alırsın kucağına insallah bebisini 🤲🏻🙏🥰

Ben ilk muayneme adetin 2. Günü gittim. Küçük büyük bütün yumurtalarım sayıldı. 12. Gün tekrar muayneye çağırdı. 13. Gün çatlatma iğnesi vurulmamı istedi.
Ben de daha önce özel bir hastanede tedavi oluyordum kaç ay gidip geldim ilaçlara tonla para yatırdım taki üniversitede hastanesinde bir psofesorde tedaviye başlayana kadar bende 14. Gün yumurtlamam oluyor sanıyordum meğerse 9 ve 12 günler arasında oluyormuş o yüzden hep kaciriyorudm bi keresinde bende adetin ikinci gununden 13. Gününe kadar aralıklarla kontrole gittim 10.gun bana olgunlaşan yumurtan var ama rahim kalinligin bi tik az 13. Gün gel dedi özel hastendeki doktorum gittiğimde yumurtan kaybolmus vesaire dedi meğerse yumurta çatalmış be atılmış bana bunu bile söylemdi ilaç yaramamış falan dedi geriye 13 15 mm arası yumurtalarım kalmıştı bunlarda sağlıklı değil dedi bana gönderdi

Ben de daha önce özel bir hastanede tedavi oluyordum kaç ay gidip geldim ilaçlara tonla para yatırdım taki üniversitede hastanesinde bir psofesorde tedaviye başlayana kadar bende 14. Gün yumurtlamam oluyor sanıyordum meğerse 9 ve 12 günler arasında oluyormuş o yüzden hep kaciriyorudm bi keresinde bende adetin ikinci gununden 13. Gününe kadar aralıklarla kontrole gittim 10.gun bana olgunlaşan yumurtan var ama rahim kalinligin bi tik az 13. Gün gel dedi özel hastendeki doktorum gittiğimde yumurtan kaybolmus vesaire dedi meğerse yumurta çatalmış be atılmış bana bunu bile söylemdi ilaç yaramamış falan dedi geriye 13 15 mm arası yumurtalarım kalmıştı bunlarda sağlıklı değil dedi bana gönderdi

İyi doktora denk gelmekde çok önemli bir tanesi bugün çatlıyor bugünü ve yarını kesin değerlendir dedi. Rahim kalınlığım yeterli büyüklükteymiş .ilk kontrolde 1 di ikinci kontrolde 2 yumurta güzeldi bu kontrolde 3 yumurtam vardı ve ben çoğul gebelik bekliyorum dedi doktorum 17-18-20-22-24 ilişki olsun dedi. 20 den sonrası önemli değil ama önceki yumurta tutmadıysa sonraki yumurta tutabilir sen değerlendir dedi. 2 Temmuzda beta vermemi söyledi. Eğer adet olmazsam 9 temmuzda tekrarlamamı istedi. Çatlatma yazmayacağını kendilerinin rahatça çatlayacağını söyledi

İyi doktora denk gelmekde çok önemli bir tanesi bugün çatlıyor bugünü ve yarını kesin değerlendir dedi. Rahim kalınlığım yeterli büyüklükteymiş .ilk kontrolde 1 di ikinci kontrolde 2 yumurta güzeldi bu kontrolde 3 yumurtam vardı ve ben çoğul gebelik bekliyorum dedi doktorum 17-18-20-22-24 ilişki olsun dedi. 20 den sonrası önemli değil ama önceki yumurta tutmadıysa sonraki yumurta tutabilir sen değerlendir dedi. 2 Temmuzda beta vermemi söyledi. Eğer adet olmazsam 9 temmuzda tekrarlamamı istedi. Çatlatma yazmayacağını kendilerinin rahatça çatlayacağını söyledi
Hayırlısı olsun insallah 2 temmuzda güzel haberinizi aliriz sizinde ve bekleyen herkesin de rabbim kimsenin emeklerini çabasını boşa çıkartmasın 🤲🏻🌸

Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Bende letu kullndim beş gün 20.gun ilişki 11 gün gel dedi

Back
X