Ben çok sabırsızım 2 gündür yapıyorumErken gebeliği yarın mı yapayım valla hiç de belirti falan bi şey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok sabırsızım 2 gündür yapıyorumErken gebeliği yarın mı yapayım valla hiç de belirti falan bi şey yok
Ayyy canım inşallah hepimiz müjde verelim nolurAyyy bu tropikte yeni gebeliklerimiz olsun inşallah
Yarın sabah ilk idrarla bir kontrol edin varsa silik bir çizgi görürüz yoksa iki gün sonra tekrarlarızErken gebeliği yarın mı yapayım valla hiç de belirti falan bi şey yok
Yani tabi ki bi şey kaybetmemm ama aylardır hiç pozitif göremeyince artık bi çekiniyor insanBen çok sabırsızım 2 gündür yapıyorumbence yarın yap sende ne kaybedersinki
Yapayım bakalım bugün bi erken gebelik testi alayım da markalar çok fark eder mi acabaYarın sabah ilk idrarla bir kontrol edin varsa silik bir çizgi görürüz yoksa iki gün sonra tekrarlarız
Awox veya prodoctor al benceYapayım bakalım bugün bi erken gebelik testi alayım da markalar çok fark eder mi acaba
Bulabilirsem onlardan bakayım bugün. Canım sende ne belirtiler var mesela genel olarakAwox veya prodoctor al bence
Nasıl yani adetten 5 gün sonra yumurtlsmaya kadar üst üste ilişki mi diyorsunuzBenimde başıma aynısı geldi ama yumurtam kendiliğinden catliyorsa tüplerinde problem yoksa sadece yumurtalama fonksiyonlarında sıkıntı varsa sadece yumurta geliştirici ilaç kullan eşinin sperminde de problem yoksa yumurtlama takibi yap yada yapma gün asiri yada yapabiliyorsanız adetten 4 5 gün sonra üst üste ilişki yaşayın yumurtlama geçene kadar gebelik bir iki ayda oluşur bence
Bende ilk önce kasık ağrımla başladı ama feci agrıydı daha önce böyle ağrımamıştı anlıktı ama 1 gün sürdü sonra ki günler akıntım başladı önce kremsi beyaz bir akıntı sonra da şeffaf akıntıya döndü. Bugünde kasık agrılarım arttı özellikle sağ taraflı.gögüs ağrım yok sadece göğsüm sanki şiş ve ucu hassas. Başka da belirti yokBulabilirsem onlardan bakayım bugün. Canım sende ne belirtiler var mesela genel olarak
Evet cikarTeşekkür ederim peki 7 sinde kan versem olsa çıkmaz mı
Evet cnm hamilesn darısı bize insallahh sağlıkla kucağına alKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Canım bilmiyorum ki iğne etkisi benceEvet cnm hamilesn darısı bize insallahh sağlıkla kucağına al
Hala akıntı devam ediyor mu çok mu oluyorBende ilk önce kasık ağrımla başladı ama feci agrıydı daha önce böyle ağrımamıştı anlıktı ama 1 gün sürdü sonra ki günler akıntım başladı önce kremsi beyaz bir akıntı sonra da şeffaf akıntıya döndü. Bugünde kasık agrılarım arttı özellikle sağ taraflı.gögüs ağrım yok sadece göğsüm sanki şiş ve ucu hassas. Başka da belirti yok
SanmamCanım bilmiyorum ki iğne etkisi bence
Nasıl eminsiniz ben hiç emin değilimSanmam
Yok canım akıntım azaldı şeffaf şuan kasık ağrım arttı hafif sızlama şeklindeHala akıntı devam ediyor mu çok mu oluyor
Anladım canımYok canım akıntım azaldı şeffaf şuan kasık ağrım arttı hafif sızlama şeklinde
Bende akıntı azaldı sıcak basması kaşık ağrısı başladı bugün muhtemelen regl olacağımYok canım akıntım azaldı şeffaf şuan kasık ağrım arttı hafif sızlama şeklinde