- 19 Ocak 2016
- 2.017
- 1.473
- 133
- 29
Laboquıck mı senin testin canımKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laboquıck mı senin testin canımKızlar gözüküyor mu bilmiyorum ama dünkünden silik duruyor ama hayali çizgi hafifte olsa var. Yine normal test yaptım erken gebelik yapmadım
Benimde hem sağ hem sol kasığımda feci şekilde ağrı oldu yuruyemiyirdum yürürken batıyor gibiydi .yumurta catladigini düşünüyorum.letu kullandığım için böyle ağrı oldu bnce .dolenmeye nasıl yordunuzGeçmeyen göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda batmalar ve ilk defa yumurtlama ağrısını çok şiddetli çektim dediğiniz gibi yürümekte zorluk çektim ve yaklaşık 12 saat sürdü belkide dollenme olduğu içindir
Benimde aniden kasık ağrım basladi yuruyemiyirudm catlamistir ondan ama hareket dahi edemiyordum feci bir agriydiİğne olmuşmuydunuz ? Benmde iğneden sonra dün değerlendirme gününden sonra gece 3 te şiddetli kasık ağrısına uyandım da çatlama ağrısı mıydı bilmiyorum ama çok fenaydı
Aynen bnmde öyleydi. Yani acile gitmeye kadar düşündüm ama gitsemde ne iğne ne bişey yaptıramıcağım için gitmedim.Benimde aniden kasık ağrım basladi yuruyemiyirudm catlamistir ondan ama hareket dahi edemiyordum feci bir agriydi
İlm defa yaşadım çünkü böyle bisey ve hamileyim canım bu ayBenimde hem sağ hem sol kasığımda feci şekilde ağrı oldu yuruyemiyirdum yürürken batıyor gibiydi .yumurta catladigini düşünüyorum.letu kullandığım için böyle ağrı oldu bnce .dolenmeye nasıl yordunuz
Bende akinitiya göre hesapladım ilişkiyi bi kaç gün sonra kontrole gittiğimde başka büyük catlamak üzere olan bir yumurtam vardı doktor bugün catlar dedi dediği gibi akşama doğru dediğin olay oldu apandisit sancısı gibi bi agri cektim yuruyemedim bile galiba iki kes yumurtam catladi ve dün kontrole gittim erken olduğu için keseyi göremedim doktor ikiz olabileceğini söyledi hem değerim çok yüksek hemde rahimde iki yerde beyazlık görüyorum dediAkıntının erken geldiğini düşünürsek de döngüm tahmin ettiğim gibi 27 28 güne göre yoksa yumurtlamanin bugün olması lazımdı fakat ben akıntı frlan hicbisi yaşamadım belirtilerim 3 4 gün önceden başladı
Gözünüz qydin letu kullanan larda yumurta catlarken oluyor deniliyor ama umutlanfirmqk istemiyorum kendimi.cok sevindim darısı bana ve burdakileredeİlm defa yaşadım çünkü böyle bisey ve hamileyim canım bu ay
Adetnize çok var mıAynen bnmde öyleydi. Yani acile gitmeye kadar düşündüm ama gitsemde ne iğne ne bişey yaptıramıcağım için gitmedim.
O ağrı devam etttimi sizde bnm bir gün sürdü hatta akşam başladı sabah kalktım hafif sizi kalmisti sizde letu kullanmismiydnsİlm defa yaşadım çünkü böyle bisey ve hamileyim canım bu ay
Aynısı oldu canimO ağrı devam etttimi sizde bnm bir gün sürdü hatta akşam başladı sabah kalktım hafif sizi kalmisti sizde letu kullanmismiydns
Amin insallah canimGözünüz qydin letu kullanan larda yumurta catlarken oluyor deniliyor ama umutlanfirmqk istemiyorum kendimi.cok sevindim darısı bana ve burdakilerede
Yok gonal f iğne kullandım 4 gunO ağrı devam etttimi sizde bnm bir gün sürdü hatta akşam başladı sabah kalktım hafif sizi kalmisti sizde letu kullanmismiydns
Aynısı oldu
Oda yumurta geliştirici aynı gibiYok gonal f iğne kullandım 4 gun
Evet canım genelde daha sağlıklı yumurta üretmek için veriyir doktor fiyat olarak biraz pahalı hapa göre raporlu 2400 raporsuz 9500 falanOda yumurta geliştirici aynı gibi
Ne raporu ilk defa duydumEvet canım genelde daha sağlıklı yumurta üretmek için veriyir doktor fiyat olarak biraz pahalı hapa göre raporlu 2400 raporsuz 9500 falan
Valla onun devlette bazi sınırları varmis yaş şartı hiç çocuk olmaması vesaireNe raporu ilk defa duydum
Sat 7 haziran. Ama iğne vuruldum ya ileri geri atar mı bilmiyorumAdetnize çok var mı
Ay ne güzel umarım herşey gönlünüzce olur ve banada nasip olur sağlıkla gelsin bebisiniz yada bebisleriniznBende akinitiya göre hesapladım ilişkiyi bi kaç gün sonra kontrole gittiğimde başka büyük catlamak üzere olan bir yumurtam vardı doktor bugün catlar dedi dediği gibi akşama doğru dediğin olay oldu apandisit sancısı gibi bi agri cektim yuruyemedim bile galiba iki kes yumurtam catladi ve dün kontrole gittim erken olduğu için keseyi göremedim doktor ikiz olabileceğini söyledi hem değerim çok yüksek hemde rahimde iki yerde beyazlık görüyorum dedi![]()
Allah razı olsun canım darisi size insallahAy ne güzel umarım herşey gönlünüzce olur ve banada nasip olur sağlıkla gelsin bebisiniz yada bebislerinizn![]()