• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Evet ama keşke yapmasaydım dedim 🫣 çok ikilemde kaldım iğne etkisi takip ettiğim halde arada kaldım. Bugün negatifi gördüm ama.
Bende yarın tekrarlıycam bugün çük silik gördüm yarın silinirse iğne etkisi geçer koyulaşırsa gün gün gebelik vardır öyle düşünüyorum

Bende yarın tekrarlıycam bugün çük silik gördüm yarın silinirse iğne etkisi geçer koyulaşırsa gün gün gebelik vardır öyle düşünüyorum
Aynen öyle canım. Bakalım benmde pazara belli olur diye düşünüyorum zaten salı kan günümde inşallah ondan önce idrarda görürüm pozitif

Aynen öyle canım. Bakalım benmde pazara belli olur diye düşünüyorum zaten salı kan günümde inşallah ondan önce idrarda görürüm pozitif
İnşallah canım ya eşimde bana gidip doktorda öğrenelim hiç test yapma dedi ama idrar testlerinde o kadar çok negatif gördüm ki bi gün gebe kalırsam o pozitifi görmenin hayaliyle yaşıyorum o yüzden gizli gizli yapıyorum inşallah bu ay o aydır 🫠🫠

Ben @ebraarrr ın önerdiği Laboquick ovulasyon testini sipariş verdim.
Önceki tecrübelerime göre anlatayım nasıl kullanman gerektiğini.
Adetin bittiği ertesi gün başlamalısın.Uykudan kalktığın ilk idrarla yapma ikinci ile yap. Ovulasyon testini yapmadan 1-2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Öğlen 12 ile akşam 7 arası bir saat belirle her gün aynı saatte testi yap. Beklenen adet tarihine kadar devam et bu şekilde. Çift çizgiyi gördüğünde ( c çizgisinden t çizgisinin ya koyu olması lazım ya da aynı koyulukta olmaları lazım) yumurtlama günü oluyor. Ertesi gün test çizgisi silikleştiğinde yumurtan çatlamış demektir. Bu günleri yumurtlama gününden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmelisin. Sperm kalitesinde bir sıkıntı yoksa art arda 3gün de değerlendirebilirsin. Yumurtlama zamanı üşütme kendini sıcak tutmalısın. Yumurtlama gününden 15-17gün sonra gebelik testi yapabilirsin. Ama test için beklemek her zaman için daha iyi. Umarım bu ay sağlıklı bir süreç geçirip kolaylıkla hamile kalırızz inşallah 🌺
Merhabalar bu çatlama mı en sondakiiiii ovıtrrlle kullandım 4 gün oldu ✅ kontrole gittim pazartesi catlamamıs dedi üzüldüm napıcam bilmiyorum ya

Eklentiler

• IMG_1848.webp
    IMG_1848.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1847.webp
    IMG_1847.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 3
Back
X