- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
Bende29yasinsayim.calisiyonmu
aaaaa ne güzel yaşıtız
yok canım çalışmıyorum sen çalışıyonmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende29yasinsayim.calisiyonmu
aaaaa ne güzel yaşıtız
yok canım çalışmıyorum sen çalışıyonmu
Ama sunu soyleyeyim drumuz iyi.insallah bu sefer olur.
ben çok araştırdım malum hemen karar verilecek bişey değil kk da çok baktım doktorları araştırdım turgut beyle görüştük eşim buna karar verdi bencede iyi çok güleryüzlü bi doktor
Evet calisiyom.i nedenle gunduz oek giremiyom
ne iş yapıyosun canım![]()
Ayni fikirdeyim.ben turgut beye guveniyorum.yeterki allhim bi ol desin
canım çok az kalmış topiğin ilk hamişi sen olcan inşallah![]()
kızlar selam, haziran ayında 4. denemem olacak. iki denemem de yumurtalarım boş çıkmıştı transfer kısmına geçemedik. geçen ay ilk transferim oldu. bir süre benimle yaşadı ama sonra tutunamadı. dr um bekleme yapmayabiliriz dedi. hastalandım ve suan yumurta takibindeyim
bu forum da sizlerle konuşmak sanırım süreci daha güzel geçirmemizi sağlayacak. inş hepimizin kucakları dolu olur.
merhaba kızlar bende tüp bebek tedavime başladım yarın yumurta toplama işlemim var transferim ya 1 haziran ya 3 haziran olacakmış ilk denemem ve çok heyecanlıyımbu başlık hepimize uğur getirsin
![]()
Selam kizlar.hosgeldiniz.insallah bu sefer mujdeli haberler aliriz.
merhaba kızlar bende tüp bebek tedavime başladım yarın yumurta toplama işlemim var transferim ya 1 haziran ya 3 haziran olacakmış ilk denemem ve çok heyecanlıyımbu başlık hepimize uğur getirsin
![]()
![]()
benimde 1 haziranda transferim canım.desene aynı zamanda gelecek bizim cücükler
benimde 1 haziranda transferim canım.desene aynı zamanda gelecek bizim cücükler