haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

cücükler güzelmiş canım çok güldüm hatta hala gülüyorum nerden aklına geldi cücük :9::62::62:

bende ilk duyduğumda gerçekten etrafımda cücük aramıştım canım.meğerse buranın meşhur sevgi göstergesiymiş.amcalar teyzeler cücüğüm diye çağırıyolar.yoksa sağlık personeliyim,tavukla cücükle alakam yok

selam kızlar bende haziranda tüp bebek düşünüyorum inşallah ama ben kıbrısta yaptırmayı düşünüyorum. bilgisi olan varmı kıbrısla ilgili?

meraba hatunlar ooooooooooo topik dolmaya başlamış hoşgeldiniz :52::52::52::52:

bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun :16::16::16:

bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun :16::16::16:

hayırlı olsun canım,inşallah herşey yolunda gider sende kavuşursun bebişine

Cnm o kadar sıkkin ki bn haziranda yaptirmk istiyorum esim borc istiyemiyor deli olucm artik anne olmk istiyirum :'( cok yordu bni yaptrsamda tatilden sonra diyor :-X ne yapmam laxim ya

merhaba,
iğnelere adetin kaçıncı günü başladın acaba?
11 haziranda adet olmam gerek hesaplarıma göre..
haziranda bende tüp bebek yaptıracağım. İki olumsuz aşılamam var. Rapor almaya çalışacağım.
İlk tüp bebek denemem olucak. aslında biraz korkuyorum..
yumurta toplama işleminin anesteziyle olması beni korkuttu.

merhaba kızlar bende tüp bebek tedavime başladım yarın yumurta toplama işlemim var transferim ya 1 haziran ya 3 haziran olacakmış ilk denemem ve çok heyecanlıyım:1: bu başlık hepimize uğur getirsin:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah yardımcın olsun
İnşallah ilk denemende kucağına alırsın
kaç yumurtan gelişmiş bide hangi ilaçları kullandın??

merhaba,
iğnelere adetin kaçıncı günü başladın acaba?
11 haziranda adet olmam gerek hesaplarıma göre..
haziranda bende tüp bebek yaptıracağım. İki olumsuz aşılamam var. Rapor almaya çalışacağım.
İlk tüp bebek denemem olucak. aslında biraz korkuyorum..
yumurta toplama işleminin anesteziyle olması beni korkuttu.

meraba canım :3::3::3:

dr adetin 2 yada 3.günü gel demişti ben üçüncü gün başladım :52::52::52:

umarım rapor işin olur canım :16::16:

sorma yumurta toplamadan bende tırsıyom ama yapcak bişey yok :50::50::50:

meraba canım :3::3::3:

dr adetin 2 yada 3.günü gel demişti ben üçüncü gün başladım :52::52::52:

umarım rapor işin olur canım :16::16:

sorma yumurta toplamadan bende tırsıyom ama yapcak bişey yok :50::50::50:

canım hoşgeldın.bu arada hayırlı olsun iğnelere başlamışsın.dr başka ne dedi?tahmini yumurta toplama ne zaman olurmuş?ayrıca korkma.uyuyosun uyanıyosun bitmiş.rahat ol.biliyosun bende senin günlerinde olcam insallah.aynı zamanda bebeklerimiz olcak....

Back
X