- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.081
süperrrrrr harikaaaa hayırlı olsun inşallah canımmmmHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperrrrrr harikaaaa hayırlı olsun inşallah canımmmmHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm![]()
Sağol canımmm senden de hayırlısıyla güzel haberler bekliyorumsüperrrrrr harikaaaa hayırlı olsun inşallah canımmmm![]()
İnşallah güzelce katlanır değerin canım hiç yorma kendini dinlenYarın sabah kan testini tekrarlicam canım. Doktor artışı izlememiz lazım değerin çok düşük dedi
Öyle yapıyorum tatlım valla ev çok iyi bir temizlik istiyo ama ı ıhh engel oluyorum kendimeİnşallah güzelce katlanır değerin canım hiç yorma kendini dinlen![]()
Beni de aradılar. Umutsuz gibi dediler. Yarın gelmeyin dediler. Bekleyin. ben şok oldum ya. Hiç böyle birşey beklemiyordun. Geçen tedavi 1 yumurta 3.güne kaliteli ilerledi demişlerdi. hoş oda tutmadı ama. Bu sefer 2 yumurta kaldı3 e bile ilerlemiyor. Milet ne şanslı korunurken bile hamile kalıyor ya da yumurtlama günü olmadan hamile. Allahım isyan değil bu. yaşım 33.kilom 72 . Hiç sebepleri tutmayanlara evlat bahsediyorsun. zorlayan çalışan didinen şu kullarını da sevindiriver nolur hayırlicasagliklicaKızlar merkezden aradılar bugün 2. Gün yarın transfer olacakmış gibi gelin dediler şimdilik sorun yokmuş ama yarın belli olacakmış daha önce de bu durumu yaşadım sevinemiyorum
Hadi inşallah yarın güzel haberlerle dönersin buraya canımKızlar merkezden aradılar bugün 2. Gün yarın transfer olacakmış gibi gelin dediler şimdilik sorun yokmuş ama yarın belli olacakmış daha önce de bu durumu yaşadım sevinemiyorum
Amh değeriniz kaçPko sadece görüntüde var o da hafif hormonlar adet düzeni normal ilaç dozu da düşük tutuldu ve inofolik şase kullandım ama faydasız
Canım tebrik ederim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallahİnşallah güzelce katlanır değerin canım hiç yorma kendini dinlen![]()
Canım çok haklısın malesef bizim de sınavımız bu. Şer de hayır da Allahtan. Hayırlısı olsun.. nerde tıkanıyo bu embriyolar sorun ne acaba yaa? Vardır illaki bir çözümü. Üzülme nolur bizim de bir gün kucağımız dolacak inanıyorum sen de inan..Beni de aradılar. Umutsuz gibi dediler. Yarın gelmeyin dediler. Bekleyin. ben şok oldum ya. Hiç böyle birşey beklemiyordun. Geçen tedavi 1 yumurta 3.güne kaliteli ilerledi demişlerdi. hoş oda tutmadı ama. Bu sefer 2 yumurta kaldı3 e bile ilerlemiyor. Milet ne şanslı korunurken bile hamile kalıyor ya da yumurtlama günü olmadan hamile. Allahım isyan değil bu. yaşım 33.kilom 72 . Hiç sebepleri tutmayanlara evlat bahsediyorsun. zorlayan çalışan didinen şu kullarını da sevindiriver nolur hayırlicasagliklica
Çok üzüldüm canım rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı olanı verir daha yaşın genç belki bi zamanı vardır sabretBeni de aradılar. Umutsuz gibi dediler. Yarın gelmeyin dediler. Bekleyin. ben şok oldum ya. Hiç böyle birşey beklemiyordun. Geçen tedavi 1 yumurta 3.güne kaliteli ilerledi demişlerdi. hoş oda tutmadı ama. Bu sefer 2 yumurta kaldı3 e bile ilerlemiyor. Milet ne şanslı korunurken bile hamile kalıyor ya da yumurtlama günü olmadan hamile. Allahım isyan değil bu. yaşım 33.kilom 72 . Hiç sebepleri tutmayanlara evlat bahsediyorsun. zorlayan çalışan didinen şu kullarını da sevindiriver nolur hayırlicasagliklica
Beklesin ev bşy olmaz evet transfer günü sayılmıyorÖyle yapıyorum tatlım valla ev çok iyi bir temizlik istiyo ama ı ıhh engel oluyorum kendime
Bu arada az önce bir konuda birisi şey yazmış. Transfer günü 1.gün sayılmıyo yazmış bu doğru mu?
CAnım kalitesi nasıldı embriyonunHayır canım 2. Denemem sonucum 190 inanamıyorummm![]()
Çok teşekkür ederimCanım tebrik ederim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallahtransfer sonrası neler yaptın yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin klinikte
2. Denemem bu dondurulmuş 5.gün embriyosu 4aaCAnım kalitesi nasıldı embriyonun
canım inşallah güzel haberlerini alırızzKızlar merkezden aradılar bugün 2. Gün yarın transfer olacakmış gibi gelin dediler şimdilik sorun yokmuş ama yarın belli olacakmış daha önce de bu durumu yaşadım sevinemiyorum
Kıstım vs yok ancak yumurtaları baskılayıcı daha fazla yumurta elde etmek için böyle bir tedavi uyguluyorlar sanırım. Adetim bayrama denk gelince başlayamadim. Nasipse Cuma hastalanacağım o zaman belli olacak ne yapacaklariBende 2 tedavimde de yasmin kullanmıştım ilk ay rahim temizlensin diye folikülleri baskılayıp daha senkronize yumurtalar elde etmeye çalışıyorlar
Inşallah kuzum insallahCanım çok haklısın malesef bizim de sınavımız bu. Şer de hayır da Allahtan. Hayırlısı olsun.. nerde tıkanıyo bu embriyolar sorun ne acaba yaa? Vardır illaki bir çözümü. Üzülme nolur bizim de bir gün kucağımız dolacak inanıyorum sen de inan..
Canim hayirki olsin gozun aydin detayli bilgi verirmisin nasil gelisti neden tup yaptirdin kac yildir evlisin kacinci gun transfer oldu kac tanesi falanSağol canım inanamıyorum şuan gece uyuyamadım sabah erken kalktım rüyada gibiyim![]()