• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

24 tane toplandı canım. Yok hiçbir tedavimde ilk günden kaliteye ilgili bir şey denmedi bana yarın arayıp söyleyecekler çünkü bugün işleme alındı yarına az çok belli olur. Senin nasıl ilk günden hemen söylediler ki benim hiç söylenmedi
Ooo 24mu.vay be benim hepi topu 4 tane.ama buna da sukrediyorum.gecen sefer 1 tane toplanmisti

Kuzum benimde toplandı uyumusum.eve gidiyoruz simdi.sehirdisindan geliyoruz biz.kaç yumurta toplandi
İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız canım.24 yumurta toplamışlar ama bizim kalite sorunumuz var yumurtlar kalitesiz bakalım kaç tanesi dolu yanda ilerleyecek :( senden kaç tane toplamışlar

Bugun transferimin 14. Gunu bhcg 2656 cikti devlet hastanesine gittim. Doktor hic ilgilenme bile ilgilenmedi... sistemleride bozukmus 🙈 keseyi gorebilir miyiz dedim hocam ? Yok dedi simdi bakamayiz🙃 Anladigim ya gozukmuyor ya da bakmak isine gelmedi.. persembe 327 idi simdi bu kadar artinca cok heyecanlandim doktorumdan randevu alacam anlasildi.. herkese Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin..

Her gün mü yaptırıyorsun iğneyi bnm 4 günde 1 dün yaptırdım şuan çok iyiyim.sadece bnm vücudumda 6 7 tane kızarıklık var 1 lira büyüklüğünde sinek sanmıştım en başta ama iğnenin etkisi sanırım çok kaşınıyor
Benimde 3 günde bir. Akşamları da crinone jel yapıyorum. Birde her sabah göbekten vurulan bi iğnem var oda tutunmaya yardımcıymış. Progestan gibi bişey. İkinci kez dün vurulduğum iğne bugün biraz daha iyi ama ilk vurulduğumun acısı hala geçmedi sanırım hemşirenin eliyle alakalı. Bende kaşıntı yok sadece vurulduğum gün ateş yapıyo gün boyu 38 derece oluyo ateşim 😳

Hadi ins guzel haberler aliriz cnm ben sadece transfer gunu 2 ampul progestan igne oldum suan sabah aksam sadece jel kullaniyorim 5 gun oldu o igbenin acisi hala gecmedi cnm cok agir bi igne o gercekten ins mukafatimizi rabbim nasip etsin ne zor yollardan geciyoruz 3. Tup bebek bnm senin ilkmi
3 günde bir iğne vuruluyorum. Dediğin gibi ilk iğne 5 gün önceydi hala geçmedi ağrısı. Rabbim umarım hepimizin yüzünü güldürür. Benim ilk denemem. 2 ay önce başlamıştık o ay ohss olunca embriyolar donduruldu bu ay transferim oldu 💟🙏🏻☺️

Merhaba arkadaşım dondurulmuş embriyo hakkında sizi bilgilendirmeleri gerek, benimde 5 adet vardı biz geneteğe yolladık hepsini 3 sağlam 2si down sendromlu çıktı. Dondurulmuş olsa bile genetiği önemli
Kuzum korktum ya.sen neyden şüphelendin de pgt yaptirdin.5te 2tane down diyorsun. Ciddi bi rakam bu.herkes yaptırmalı mi acaba bu pgtyi.ya bende zaten hepi topu iki üç oldu yumurta toplandı. Allah korusun sağlıksız olmasin:(

Bugun transferimin 14. Gunu bhcg 2656 cikti devlet hastanesine gittim. Doktor hic ilgilenme bile ilgilenmedi... sistemleride bozukmus 🙈 keseyi gorebilir miyiz dedim hocam ? Yok dedi simdi bakamayiz🙃 Anladigim ya gozukmuyor ya da bakmak isine gelmedi.. persembe 327 idi simdi bu kadar artinca cok heyecanlandim doktorumdan randevu alacam anlasildi.. herkese Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin..
Harikaa süper hayırlı uğurlu olsun canımmm darısı bizimde başımıza inş. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️☺️ Değer çok iyi artmış. İki embriyo mu koydular 😻😻

3 günde bir iğne vuruluyorum. Dediğin gibi ilk iğne 5 gün önceydi hala geçmedi ağrısı. Rabbim umarım hepimizin yüzünü güldürür. Benim ilk denemem. 2 ay önce başlamıştık o ay ohss olunca embriyolar donduruldu bu ay transferim oldu 💟🙏🏻
İnşallah güzel sonuç alırsın canım benden 24 yumurta toplandı açıkçası ohss riskinden korkuyorum belirtiler ne oldu sende bende düne kadar aşırı gaz vardı ama şimdi iyiyim

Harikaa süper hayırlı uğurlu olsun canımmm darısı bizimde başımıza inş. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺☺ Değer çok iyi artmış. İki embriyo mu koydular 😻😻
Evett bebegim iki embriyo koydularrr 🙏🏻 🙏🏻 Darisi sizee o kadar dua ediyorumki buradaki herkese tek tek Rabbim yumurtalari toplanan arkadaslarimin en kaliteli embriyo olmasini, trabsfer olan arkadaslarima sabir versin ve guzell haberlerle karsilasmasini nasip etsin .. bebeklerimizin bize sikicaa tutunsun ❤️❤️

İnşallah güzel sonuç alırsın canım benden 24 yumurta toplandı açıkçası ohss riskinden korkuyorum belirtiler ne oldu sende bende düne kadar aşırı gaz vardı ama şimdi iyiyim
Ömrümün sanırım en kötü 2 haftasıydı diyebilirim. Orta şiddetli ohss oldun. Birazda zayıf olunca çok zorladı beni. İlk zaman çok bişey anlamadım ama karnım da çok fazla gaz ve şişlik vardı. Bikaç gün geçmeye başlayınca yatakta dönemez nefes alamaz oldum. Sancılar ağrılar tüm gün yatıyordum. Doktor bir sefer biriken suyu çekti 1buçuk kilo su çıktı. O gün rahatladım fakat ertesi gün tekrar birikmeye tekrar şikayetler artmaya başladı. Bol sıvı tüketmek ve tuvalete çıkabilmek çok önemli. Dikkat et bol bol su iç. Bende de 18 yumurta toplanmıştı

Ömrümün sanırım en kötü 2 haftasıydı diyebilirim. Orta şiddetli ohss oldun. Birazda zayıf olunca çok zorladı beni. İlk zaman çok bişey anlamadım ama karnım da çok fazla gaz ve şişlik vardı. Bikaç gün geçmeye başlayınca yatakta dönemez nefes alamaz oldum. Sancılar ağrılar tüm gün yatıyordum. Doktor bir sefer biriken suyu çekti 1buçuk kilo su çıktı. O gün rahatladım fakat ertesi gün tekrar birikmeye tekrar şikayetler artmaya başladı. Bol sıvı tüketmek ve tuvalete çıkabilmek çok önemli. Dikkat et bol bol su iç. Bende de 18 yumurta toplanmıştı
Hadi ya ayy çok geçmiş olsun ben tırstım şuanda çünkü kaç gündür aferdrsin wcye gidince bile karnımda sancı oldu hareket ederken de sıkıntı yaşadım bugün geçmiş ama bol su içeyim o zaman çok teşekkür ederim cevap için

Hayırlı olsun çok güzel bir haber. Değer sağlıklar artar inşallah. Hiç belirtiniz olmuşmuydu acaba akıntı batma filan?

3 günde bir iğne vuruluyorum. Dediğin gibi ilk iğne 5 gün önceydi hala geçmedi ağrısı. Rabbim umarım hepimizin yüzünü güldürür. Benim ilk denemem. 2 ay önce başlamıştık o ay ohss olunca embriyolar donduruldu bu ay transferim oldu 💟🙏🏻
Hadi ins tutunur cnm saglikla bnde ohss oldum 3 ay dinlenmeden sonra koyuldu bu sferki benim de

Back
X