• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ne yaptın inşallah olumlu bir haber almışsındır.
Malesef canım çok isterdim olumlu şeyler yazmayı 24 yumurtadan 7 sine işlem yapılmış sadece ikisi döllenmiş biri olması gerektiği gibi diğeri olması gereken durumda değil 3. Günü bekleyeceğiz ben artık yoruldum psikolojik olarak da çöktüm anladım artık benim çocuğum olmuyor

Kızlar AMH 2,7 çıktı değer kötü mü? Doktora soramadım başka klinikte kan tahlili yaptırdığım için.
İğnelere başladım bende önümüzdeki ay başı yumurta toplama olacak ve 1 ay rahim dinlendirme yapılıp ağustos da transfer dedi doktor.
Şimdi baktım 2.79 benimde yaşım 34 değerimiz çok güzel bence

Canim ya Allahım isteyenlere nasip etsin sağlıkla evlat.cok surecler.sizinki biraz daha uzunmus.insallah allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.tekrarlayan gebelik kayıpları bikac aylıkken mi olmuştu
İnşallah senden güzel haber alırız bugün aradılar mı merkezden durum nedir

Malesef canım çok isterdim olumlu şeyler yazmayı 24 yumurtadan 7 sine işlem yapılmış sadece ikisi döllenmiş biri olması gerektiği gibi diğeri olması gereken durumda değil 3. Günü bekleyeceğiz ben artık yoruldum psikolojik olarak da çöktüm anladım artık benim çocuğum olmuyor
İnan ben de çok üzüldüm ama yıpratma kendini inşallah o iki tanesi 3.güne güzelce ilerler.ve transfer olursun.pes etme sakın.

İnşallah o 2 embriyon güzelce devam eder ,transfer edilir ve kavuşursun bebeğine bu kadar umutsuz olma,biraz ilaçlarda etkiliyor güçlü olmalısın.Tek bir embriyo yetiyor bebeğimiz için🙏

İnan ben de çok üzüldüm ama yıpratma kendini inşallah o iki tanesi 3.güne güzelce ilerler.ve transfer olursun.pes etme sakın.
3 seferdir aynı şeyleri yaşıyorum canım sen de anlarsın senin de iki olmuştu tüp bebeğin her şeyi başım üstüne ama şu durumu yaşamak beni mahvediyor eşim benimle değil de başkasıyla evlenseydi belki şimdiye kadar çocuğu olmuştu yoruldum artık o iki taneden de umudumu kestim ki daha fazla yıkım olmasın. Bilmiyorum belki hiçbir zaman çocuğum olmayacak ama kendimden çok eşim için üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama durum böyle olunca ben hayatımdan memnunum diyor çocuk konusunu kapatıyor ne bileyim için sızlıyor öyle hissediyorum ki

Dün kontrole gittim. Çikolata kistim olması sebebiyle yumurtalar iğnelere çok geç yanıt veriyor. Dozu 600'e çıkardı doktor ve sadece 4 tane yumurta gelişti. Modum düştü açıkçası :(

İnşallah o 2 embriyon güzelce devam eder ,transfer edilir ve kavuşursun bebeğine bu kadar umutsuz olma,biraz ilaçlarda etkiliyor güçlü olmalısın.Tek bir embriyo yetiyor bebeğimiz için🙏
İnşallah canım ama bu 3. Tüp bebeğim ve üçünde de birebir aynı şeyleri yaşadım bir sürü yumurta var ama hücreleri yok embriyo yok hani diyorlar ya en kötü tüp bebek yaparsın keşke öyle olsa

Dün kontrole gittim. Çikolata kistim olması sebebiyle yumurtalar iğnelere çok geç yanıt veriyor. Dozu 600'e çıkardı doktor ve sadece 4 tane yumurta gelişti. Modum düştü açıkçası :KK43:
Benim 24 tane oldu da noldu canım elde var sadece iki onlar da ilerler mi bilmiyorum kaliteli olsunlar dua et

3 seferdir aynı şeyleri yaşıyorum canım sen de anlarsın senin de iki olmuştu tüp bebeğin her şeyi başım üstüne ama şu durumu yaşamak beni mahvediyor eşim benimle değil de başkasıyla evlenseydi belki şimdiye kadar çocuğu olmuştu yoruldum artık o iki taneden de umudumu kestim ki daha fazla yıkım olmasın. Bilmiyorum belki hiçbir zaman çocuğum olmayacak ama kendimden çok eşim için üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama durum böyle olunca ben hayatımdan memnunum diyor çocuk konusunu kapatıyor ne bileyim için sızlıyor öyle hissediyorum ki
Aynı duyguları yaşıyorum hatta boşanmak bile istedim o kadar mutlu bir evliliğimiz varken.her seferinde beni tuttu kader ikimizin kaderi beraber üstesinden gelcez dedi ama bakalım ben daha ne kadar süre dayanacağım.Şu an zaten her türlü tedaviyi bıraktım daha önce iki kere gebelik yaşadım rabbim verirse 1tane sağlıklı yumurtayla verir dedim doğal deneyeceğim bir süre.inşallah senin iki yumurtadan iyi haber gelir.ümidimizi yitirmeyelim

İnşallah canım ama bu 3. Tüp bebeğim ve üçünde de birebir aynı şeyleri yaşadım bir sürü yumurta var ama hücreleri yok embriyo yok hani diyorlar ya en kötü tüp bebek yaparsın keşke öyle olsa
Okudum canım gwçmişinden bu sefer umarım olur,peki vitamin takviyesi,beslenme düzenine vs dikkat ettin mi?Yumurta kalitesi için önemli bunlar.Hatta googleda yazdığında bülent tıraşın yumurta kalitesi için önerileri var

Back
X