- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.001
Ya öylemi
sizinki ne zaman?önceki mesajları okuyamadım da.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gece 12 den sonra birşey yiyip içmiyorsun. Sabah da iç karnına merkeze idrara sıkışık bir halde gidiyorsun. 10 veya 15 dakikalık bir işlem. Vajinal muayene gibi spekulum ile rahimi genişletip katater ile embriyoyu gönderiyorlar. Ayrıca karın ultrasyonundan sen olan biteni izleyebiliyorsun. Ağrı eşiğin düşük değilse ve spekulunla daha önce muayene olduysan acı duymazsın. Bazı klinikler hemen gönderiyor bazıları dinlendiriyor. Çok kısa ve basit bir işlem canım. Kolay gelsin..Saolun..Peki transfer nasıl oluyor
Cuma doktora gidicem bakalım transfer ne zaman olur embriyoları dondurdular 2 taneYa öylemisizinki ne zaman?önceki mesajları okuyamadım da.
Çok teşekkür ederim bilgiler icin canim. Aslında acı eşiğim düşük. Spekulum bana göre çok acı veriyor.daha önce aşılama yatırmıştım. Normal muayene de bile cok kasiliyorum canim açıyor.bakalim inşallah rahat geçer. Sen sonucu bekliyorsun sanirim.
Hadi hayırlısı canim inşallah güzel sonuç alirsinCuma doktora gidicem bakalım transfer ne zaman olur embriyoları dondurdular 2 tane ☺
Dondurulmuş olduğu için benim çatlatma iğnesinin etkisi olmayacak ama idrar için erken diye düşündüm. Önce kana geçiyoya o yüzden biraz beklemek istedim benimde bugün 6. GünBen idrar testi yaptım ama çatlatma iğnemin 11.günü silik çıktı mecbur yarını bekleyeceğim
Hadi inşallah hayırlısı olsun
Benim de düşük canım. Maalesef canım yandı o an sadece bebeğimi düşündüm sıktım dişimi. Sen de öyle yap. Evet 8.güne göre test sonucum beklediğimden bayaa düşük. Kimyasal olmasın diye dua ediyorum. Asıl test günüm cuma. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sevgiler...Çok teşekkür ederim bilgiler icin canim. Aslında acı eşiğim düşük. Spekulum bana göre çok acı veriyor.daha önce aşılama yatırmıştım. Normal muayene de bile cok kasiliyorum canim açıyor.bakalim inşallah rahat geçer. Sen sonucu bekliyorsun sanirim.
Canım bence doktoruna danışmadan ilaç kullanma bir iki gün daha bekle tekrar kan ver duruma göre hareket edersin. Telaş etme derimarkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler
Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızHadi hayırlısı canim inşallah güzel sonuç alirsin
Benim ağrı eşiğini düşük canım yanar kesin transfer sırasında bi sorun çıkmaz inşallahCanım gece 12 den sonra birşey yiyip içmiyorsun. Sabah da iç karnına merkeze idrara sıkışık bir halde gidiyorsun. 10 veya 15 dakikalık bir işlem. Vajinal muayene gibi spekulum ile rahimi genişletip katater ile embriyoyu gönderiyorlar. Ayrıca karın ultrasyonundan sen olan biteni izleyebiliyorsun. Ağrı eşiğin düşük değilse ve spekulunla daha önce muayene olduysan acı duymazsın. Bazı klinikler hemen gönderiyor bazıları dinlendiriyor. Çok kısa ve basit bir işlem canım. Kolay gelsin..
Haklsiin aslinda cnm ama diger dusuklerim de de bu dusuktu ve yine ayni sey olacak diye korkuyorumCanım bence doktoruna danışmadan ilaç kullanma bir iki gün daha bekle tekrar kan ver duruma göre hareket edersin. Telaş etme derim
Ben yarın kan tahliline gidiyorum aslında gitmezdim ama progestan iğne günüm yarın iğne olmadan yaptıracağımDondurulmuş olduğu için benim çatlatma iğnesinin etkisi olmayacak ama idrar için erken diye düşündüm. Önce kana geçiyoya o yüzden biraz beklemek istedim benimde bugün 6. Gün
Benimde dondurulmuş oldu aslında ama transferden 4 gün önce doktorum ovitrelle kullanmamı istediDondurulmuş olduğu için benim çatlatma iğnesinin etkisi olmayacak ama idrar için erken diye düşündüm. Önce kana geçiyoya o yüzden biraz beklemek istedim benimde bugün 6. Gün
Bencede kafana göre ilaç kullanma gerekli olsa doktorun verirdi onlar tüm eksilerini artılarını tartıp ona göre veriyorlar.Kalbini ferah tutarkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler
Bende 4 kez transfer oldum testlerde siliklesti gördüm ama o siliklik kahve tonlarında gözle zor görünen cinstendi, sizinki pembe renk bence kesin var.İlk transferimde ilk idrar testini iğnenin 12.gün yapmışım baktım ve hep negatifti.yine de fazla sevinmiyim gönlümüzce olsun inşallah
Bahçeci fulyaBende 4 kez transfer oldum testlerde siliklesti gördüm ama o siliklik kahve tonlarında gözle zor görünen cinstendi, sizinki pembe renk bence kesin var.
Nerde tedavi oluyorsunuz?
Sizdeki problem neydi?Niye kendinizi suçluyorsunuz, allah bilir olup olmayacağını ümitsiz olmayın. Çok şahit oluyoruz olmaz denilen kişilerin oluyor oyüzden ümitsiz olmayın. Takviye falan kullandınız mı?3 seferdir aynı şeyleri yaşıyorum canım sen de anlarsın senin de iki olmuştu tüp bebeğin her şeyi başım üstüne ama şu durumu yaşamak beni mahvediyor eşim benimle değil de başkasıyla evlenseydi belki şimdiye kadar çocuğu olmuştu yoruldum artık o iki taneden de umudumu kestim ki daha fazla yıkım olmasın. Bilmiyorum belki hiçbir zaman çocuğum olmayacak ama kendimden çok eşim için üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama durum böyle olunca ben hayatımdan memnunum diyor çocuk konusunu kapatıyor ne bileyim için sızlıyor öyle hissediyorum ki
İnşallah öyledir çok arada derede kaldım sevinemiyorum da eşimde gitmiyor şimdi kan vermeye yarın gideriz diyor ,sabah gideceğiz kan tahlilineBende 4 kez transfer oldum testlerde siliklesti gördüm ama o siliklik kahve tonlarında gözle zor görünen cinstendi, sizinki pembe renk bence kesin var.
Nerde tedavi oluyorsunuz?