• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bencede kafana göre ilaç kullanma gerekli olsa doktorun verirdi onlar tüm eksilerini artılarını tartıp ona göre veriyorlar.Kalbini ferah tut🙏
Bilemiyorum cnm icime kusku dustu iste benim doktourm biraz dedigim dedik bebim hic bi dedigimi kabul etmez bu 3. Tup bebegim ayni doktorda diger ikisi de tuttu fakat dusuk oldu malesef o zmanda yine bu dgerim dusuktu o yuzden bu sefer risk alip kendim yaptirayim diyorum fazlasinin bi zarari olmayacagi yaziyor heryerde ama yined e muallakta kaldim iste

Bilemiyorum cnm icime kusku dustu iste benim doktourm biraz dedigim dedik bebim hic bi dedigimi kabul etmez bu 3. Tup bebegim ayni doktorda diger ikisi de tuttu fakat dusuk oldu malesef o zmanda yine bu dgerim dusuktu o yuzden bu sefer risk alip kendim yaptirayim diyorum fazlasinin bi zarari olmayacagi yaziyor heryerde ama yined e muallakta kaldim iste
Aslında bende zararı olacağını düşünmüyorum ama biraz daha araştır mesela progesteron ampul var demiştin onu yaptırabilirsin,doktorlara mesela diyorsunki biraz kanamam var hemen iğne yaptır diyor zarar vereceğini sanmıyorum

Transfer sirasinda aci oluyor mu kizlar. Rahim filmi gibi mi oluyor? Rahim filminde ben zor dayanmistim son sistem olmasina ragmen.acimisti biraz. Bu da onun gibi mi oluyor ? :KK76:
Transfer çok basit aslında hiç anlamıyorsun sdc spekulum takarken hissediyorsun rahim filminden daha kolay bana göre.Transferde idrara sıkışık olmak brz gerebiliyor insanı o kadar

Malesef canım çok isterdim olumlu şeyler yazmayı 24 yumurtadan 7 sine işlem yapılmış sadece ikisi döllenmiş biri olması gerektiği gibi diğeri olması gereken durumda değil 3. Günü bekleyeceğiz ben artık yoruldum psikolojik olarak da çöktüm anladım artık benim çocuğum olmuyor
Bu ucunccu kezmiydi? Seni o kadar guzel anliyorumki... her iynemi vurusimda Allaha dua ederim Allahim sen hayirlisini nasip et diye... dualarla girerdim yumurta toplamaya sonraki bekleyis gunu psikopata baglar her seye kizar kafami dahtmak icin olur olmaz seylerle ugrasirdim... simdiyse olayi kabullenip donor yaptrcam bide o ay kendi yimurtama tekrar sans verilcek en azinandan olmazsa korkusu olmaz sonucta hem donor hem benim yumurtalar kullanilicak diye kafam rahat bence sende bu aralar bi dusun... belki bebegimiz bize iyi gelir bizi iyilestirir ikinci ya bida bakmissin ucuncu cocuk bile kendiliginden olmustur...

3 seferdir aynı şeyleri yaşıyorum canım sen de anlarsın senin de iki olmuştu tüp bebeğin her şeyi başım üstüne ama şu durumu yaşamak beni mahvediyor eşim benimle değil de başkasıyla evlenseydi belki şimdiye kadar çocuğu olmuştu yoruldum artık o iki taneden de umudumu kestim ki daha fazla yıkım olmasın. Bilmiyorum belki hiçbir zaman çocuğum olmayacak ama kendimden çok eşim için üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama durum böyle olunca ben hayatımdan memnunum diyor çocuk konusunu kapatıyor ne bileyim için sızlıyor öyle hissediyorum ki
Saka gibi ya.. her birimiz belkide dunyanin baska yerlerinde ayni duygulari paylasiyoruz .. ne anneye ne ablaya hic kimseye konusamadigimiz duygulari burada paylasiyoruz... esim o kadar cocuk seviyoki her aksam abisinin cocuklarini opub uyutup oyle geliyo eve... okadar icim sizliyoki simdi ben kotu olmuyayim die sen bana yetersin diyo fakat ilk yilda cok fazla tartismalar olurdu ve hepside cocukda yok bosanalim gitsinle biterdi... simdiyse hayatimin sonuna kadar yanindayim diyo adam... toplama islemi sonrasi uyandigimda daha dogrusu uyanamadigim zamanda surekli ingilizce(ogretmenim) esime seni cok seviyorum her seyi senin icin yapiyorum kendimden cok senin icin coxugum olsun istiyorjm diyib agliyomusum... o manzaradan sonra adam bi daha hic agzini acmadi ama icinde yasiyo qaribim hic disari bile cikmiyoruz surekli ev is.. disarda bi hamile bi cocuk gorunce ben direk agliyorum oda bana teseli vermekden kendi derdine yanamiyo.. disardan bize belkide salak gibi bakiyolar iste neymis cocuk yokmista bol bol gezelim tozalim bol bol dinlenelim askimozi yasalimda falanda filanda... biride cikip demiyo kardesim bu kadar masrafla nereue gezicez? Her disarda bi cocuk gorupte aglasarak nasil eglenicez... o evdeki sessizlik bizim icin artik bir luks kafa dinlemek icin mekandan cok icimizi acitan bir hale geldi... sirekli cocuk odasi dekorasyonu dusunurken isim dusunurken buluyorum kendimi...bide kendime donupte sen anne olmaya bilirsin buyuk ihtimalle buna hazirlik yap diyorum....

Bu ucunccu kezmiydi? Seni o kadar guzel anliyorumki... her iynemi vurusimda Allaha dua ederim Allahim sen hayirlisini nasip et diye... dualarla girerdim yumurta toplamaya sonraki bekleyis gunu psikopata baglar her seye kizar kafami dahtmak icin olur olmaz seylerle ugrasirdim... simdiyse olayi kabullenip donor yaptrcam bide o ay kendi yimurtama tekrar sans verilcek en azinandan olmazsa korkusu olmaz sonucta hem donor hem benim yumurtalar kullanilicak diye kafam rahat bence sende bu aralar bi dusun... belki bebegimiz bize iyi gelir bizi iyilestirir ikinci ya bida bakmissin ucuncu cocuk bile kendiliginden olmustur...

Saka gibi ya.. her birimiz belkide dunyanin baska yerlerinde ayni duygulari paylasiyoruz .. ne anneye ne ablaya hic kimseye konusamadigimiz duygulari burada paylasiyoruz... esim o kadar cocuk seviyoki her aksam abisinin cocuklarini opub uyutup oyle geliyo eve... okadar icim sizliyoki simdi ben kotu olmuyayim die sen bana yetersin diyo fakat ilk yilda cok fazla tartismalar olurdu ve hepside cocukda yok bosanalim gitsinle biterdi... simdiyse hayatimin sonuna kadar yanindayim diyo adam... toplama islemi sonrasi uyandigimda daha dogrusu uyanamadigim zamanda surekli ingilizce(ogretmenim) esime seni cok seviyorum her seyi senin icin yapiyorum kendimden cok senin icin coxugum olsun istiyorjm diyib agliyomusum... o manzaradan sonra adam bi daha hic agzini acmadi ama icinde yasiyo qaribim hic disari bile cikmiyoruz surekli ev is.. disarda bi hamile bi cocuk gorunce ben direk agliyorum oda bana teseli vermekden kendi derdine yanamiyo.. disardan bize belkide salak gibi bakiyolar iste neymis cocuk yokmista bol bol gezelim tozalim bol bol dinlenelim askimozi yasalimda falanda filanda... biride cikip demiyo kardesim bu kadar masrafla nereue gezicez? Her disarda bi cocuk gorupte aglasarak nasil eglenicez... o evdeki sessizlik bizim icin artik bir luks kafa dinlemek icin mekandan cok icimizi acitan bir hale geldi... sirekli cocuk odasi dekorasyonu dusunurken isim dusunurken buluyorum kendimi...bide kendime donupte sen anne olmaya bilirsin buyuk ihtimalle buna hazirlik yap diyorum....
İşte aynı bizim durumumuz birebir dışarıdan akıl veren de çok ne bekliyorsunuz doktora gidin e ben cahil değilim ki biliyorum.çocuklu ortamlardan kaçar oldum Allah yardımcımız olsun içinde bulunduğumuz durum psikolojik halimiz kötü inşallah biz de hamile kalırız

Malesef bu 3. O kadar takviye çaba fayda etmedi malesef tr de donör yok olsa da eşim asla kabul etmez çok karşı bu akşam evlatlık alalım dedim ilerde neden olmasın dedi şaşırdım ilk defa böyle dedi artık onun da umudu yok çünkü

Sizdeki problem neydi?Niye kendinizi suçluyorsunuz, allah bilir olup olmayacağını ümitsiz olmayın. Çok şahit oluyoruz olmaz denilen kişilerin oluyor oyüzden ümitsiz olmayın. Takviye falan kullandınız mı?
Görünürde bir problem yok yumurta çok ama kalitesi yok sebebi de belli değil bir sürü takviye kullandım spor sağlıklı beslenme vs ama fayda etmedi malesef

Aslında bende zararı olacağını düşünmüyorum ama biraz daha araştır mesela progesteron ampul var demiştin onu yaptırabilirsin,doktorlara mesela diyorsunki biraz kanamam var hemen iğne yaptır diyor zarar vereceğini sanmıyorum
Evet cnm en iyisi progesteron ampul dedim ve gittim yaptirdim geldim suan da ins faydali olur rabbime emanet evladim onun faydasi icin yaptirdim ins sifa olur duani bekliyorum cnm

kuzuuum seni okadar iyi anlıyorum ki.benim de hepi topu 4 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmemiş.bu döllenmeme neden oluyor ki.spermi içine koydursaydık döllenir miydi acaba.offf okadar üzüldüm ki. Allahımın gücüne gitmesin 2 taneyi dondurur 2 taneyi transfer ettirirdik diye düşünmüştüm.Allahım nolur kalan döllenmiş yumurtalarımız b,izimle olsun nolur transfer edilip tutunuversin bize.
Canım üzülme ne güzel 4 yumos toplanmıs. ıkısı döllenmiş işte . benımki de ılkınde 4 yumurta toplanıp 2 sı döllenmişti. şimdi o yuzden bırdaha toplama yaptırıyorum.

Benim de düşük canım. Maalesef canım yandı o an sadece bebeğimi düşündüm sıktım dişimi. Sen de öyle yap. Evet 8.güne göre test sonucum beklediğimden bayaa düşük. Kimyasal olmasın diye dua ediyorum. Asıl test günüm cuma. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sevgiler...
Inşallah kimyasal değil-dir canim da hepbirlikte seviniriz

Malesef bu 3. O kadar takviye çaba fayda etmedi malesef tr de donör yok olsa da eşim asla kabul etmez çok karşı bu akşam evlatlık alalım dedim ilerde neden olmasın dedi şaşırdım ilk defa böyle dedi artık onun da umudu yok çünkü
Evlatlik kabul ediyosa donorda kabul eder sonucta onun kanindan canindan olucak senin karninda buyuyucek yarin o bur gun kimse cikipta bu cocuk benim babasi anasi benim diyemez ve eyrafta kimse bilmez fakat evkatkik alrjen bilemiyosun buyutup beslediyin cocuk ailesi cikar ya yok diye

Back
X