- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.181
Bugün doktora gittim transfer günü almak için ama doktor tekrar yumurta toplama yı tavsiye etti çok arada kaldım ama doktorun dediğini yapmaya karar verdik bugün başlıcam iğnelere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz aynı yoldayız elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz,etrafımızdakiler bizi sevsede yaşamayan anlamıyor aklına bşy takılırsa ben hep burdayım.Bu arada bende kan tahlili yaptırdım sbh 563 olmuş darısı sana ve isteyen herkese inşallahİnşallah hayırlısıyla büyüyodur yumoşlarım çok sağol bana çok moral oluyorsun![]()
İyi yapmışsınız doktorunuza güvenmelisiniz çok zor ama inşallah sonu çok güzel olacakBugün doktora gittim transfer günü almak için ama doktor tekrar yumurta toplama yı tavsiye etti çok arada kaldım ama doktorun dediğini yapmaya karar verdik bugün başlıcam iğnelere![]()
2 embriyom vardı ama doktor bize bıraktı tercihi hayırlısı artıkİyi yapmışsınız doktorunuza güvenmelisiniz çok zor ama inşallah sonu çok güzel olacak
Ayy harika artmış değerinHepimiz aynı yoldayız elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz,etrafımızdakiler bizi sevsede yaşamayan anlamıyor aklına bşy takılırsa ben hep burdayım.Bu arada bende kan tahlili yaptırdım sbh 563 olmuş darısı sana ve isteyen herkese inşallah![]()
İnşallah güzel haberler alırsın cnm moralini yüksek tutmaya çalışKızlar bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah test yaptım yine çıkmadı. Çok üzülmemeye çalışıyorum ama içim acıyo resmen. Çevremdekilere belli etmemeye çalışıyorum ama gerçekten çok zor. Yarın sabah kan vericem. Rabbim inş güzel haberleri almayı nasip eder![]()
Bende bugün gittim ilaçların Cuma’ya kadar kullanacağım kısmı 2 bin dediler Cuma gerek görürseler biraz daha alıcakmışız onlar 1900 ayriyetten tutuyormuş bu akşam iğnelere başlıcam inşallah raporlu fiyatı bu aradaKızlar merhaba,
Bugün adetimin 2. Günü OKS uzun protokol ile başlanacaktı. Ancak önümüzdeki ay bayram tatili ve benim zaman kişiyim nedeniyle direk tedaviye alındım. Raporlu ilaçlarım şu an icin 2390 tl tuttu. Bana çok geldi siz ne diyorsunuz?
Bu atada iğnelere yarin başlayacağım
ilaçlar için eczanelerden indirim talep edin baya bı ındırım yapıyorlar bilginiz olsunBenim raporsuz 4200 tuttu
Bilmiyordum bilseydik yaptırırdık belki ama aldık artıkarkadaşlar i
ilaçlar için eczanelerden indirim talep edin baya bı ındırım yapıyorlar bilginiz olsun
Zaten ben islem yaptirdigim yerden aldim indirimli olarak. Eczane satis fiyati daha fazlaydi. Artik hersey cok pahali. Herseyin fiyati 2-3 katina cikti son 1 senedearkadaşlar i
ilaçlar için eczanelerden indirim talep edin baya bı ındırım yapıyorlar bilginiz olsun
Aslında engel oluyo yumurtalarım çok zor gelişti ve çok yüksek dozda kullandım iğneleri . Yumurta sayısı az oldu vs vs... evet ilk denemem. Yarın opu var, tedirgnim korkuyorumHayırlı olsun ameliyattan kurtulmuşsun. Benimde kistim var. Engel olmayacak boyutta seninki de. İlk denemen mi olacak?
Ama gelişti sonuca bakalım herşey güzel olacak pozitif düşün canım. Benim de zor büyüdü yüksek dozlar kullandım ve benim de ilkti. Seni çok iyi anlıyorum. Opudan hiç korkma hemen uyutuyolar zaten 5 dk sonra uyanıyorsun ve hiç ağrın sızın yok. Hadi hakkında hayırlısı inşallah..Aslında engel oluyo yumurtalarım çok zor gelişti ve çok yüksek dozda kullandım iğneleri . Yumurta sayısı az oldu vs vs... evet ilk denemem. Yarın opu var, tedirgnim korkuyorum![]()
Umudunu hiç kaybetme lütfen. Önemli olan 2 güne değerinin artması.benim de 7.gün 11 di, 9. Gün 15 çıktı. Yarın 11. Gün oluyor kan vericem. Benim de çok düşük ama umudumu kaybetmicem. Sen de güçlü ol bak bebişin tutunmuş ki değerin 8 çıkmış. Biz vazgeçersek onlar da vazgeçer..Kuzlar kan verdim sonuç 8,16 sizce umut varmı![]()
Operasyonlardan hiç korkmuyorum acıya çok dayanıklıyım aslında canım da hiç tatlı değildir sadece sonuctan korkuyorumAma gelişti sonuca bakalım herşey güzel olacak pozitif düşün canım. Benim de zor büyüdü yüksek dozlar kullandım ve benim de ilkti. Seni çok iyi anlıyorum. Opudan hiç korkma hemen uyutuyolar zaten 5 dk sonra uyanıyorsun ve hiç ağrın sızın yok. Hadi hakkında hayırlısı inşallah..