• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Umudunu hiç kaybetme lütfen. Önemli olan 2 güne değerinin artması.benim de 7.gün 11 di, 9. Gün 15 çıktı. Yarın 11. Gün oluyor kan vericem. Benim de çok düşük ama umudumu kaybetmicem. Sen de güçlü ol bak bebişin tutunmuş ki değerin 8 çıkmış. Biz vazgeçersek onlar da vazgeçer..
Canımm inşallah rabbim yardımcıları olsun güç versin ve bizimle olsunlar inşallah. Artık 8 yıldan sonra pozitif bile görmek umut oldu ama kimyasal diye çok korkuyorum

Canımm inşallah rabbim yardımcıları olsun güç versin ve bizimle olsunlar inşallah. Artık 8 yıldan sonra pozitif bile görmek umut oldu ama kimyasal diye çok korkuyorum
Nasıl yani 8 yıl hiç görmedin mi pozitif? Ozaman bu bile mucize. Bu olacağını gösterir. Bu olmazsa diğer denemende Allahın izni ile tutar. Ben inanıyorum biz kırdık şeytanın bacağını bu sefer :21: :kahve:

Muayenede ne dedi doktor? Kaç tane yumurta not aldı canım?
DOktorum ve eşi birlikte çalışıyor. Her ikisi de o kadar rahat ki. Beni strese sokacak tek söylemleri olmadı. O yüzden ne ben sordum detayı ne de o söyledi. Soru sordukca eşeleyen biri oldugumdan bişey de sormadım ama onlar gayet sürecin doğal akışına uygun konuşuyor. 9 saydı :110:

DOktorum ve eşi birlikte çalışıyor. Her ikisi de o kadar rahat ki. Beni strese sokacak tek söylemleri olmadı. O yüzden ne ben sordum detayı ne de o söyledi. Soru sordukca eşeleyen biri oldugumdan bişey de sormadım ama onlar gayet sürecin doğal akışına uygun konuşuyor. 9 saydı :110:
Bende 8 sayıp 11 toplamışlardı. İnşallah kalitesi iyidir canım. Dua ediyorum sana bugün. Allahım gönlüne göre versin :dua:

Nasıl yani 8 yıl hiç görmedin mi pozitif? Ozaman bu bile mucize. Bu olacağını gösterir. Bu olmazsa diğer denemende Allahın izni ile tutar. Ben inanıyorum biz kırdık şeytanın bacağını bu sefer :21: :kahve:
Hadi inşallah öyledir. Ama bu bekleyişler o kadar zor ki. Zaman sanki geçmek bilmiyor. Bugün doktorumla görüşücem. Bakalım o ne dicek 🤔

Kizlar herkese hayirli sabahlar.. tum kardeslerime diledikleri gibi 2019-2020 yillarini gecirmelerini diliyorum.. biraz aradan sonra girebildim.. Bayag kisiler gelmis hosgelmis.. transfer yaptiranlar.. yaptiracak olanlar bu surece yeni basliyacaklar ve korku duyanlar.. Bu Allahin bize yazdigi kaderdir.. Cok merak, cok sormak, cok eselemek iyi olmuyor cogu zaman .. hepimizin yapisi birbirinden farkli ayni etkiyi yasamamiz imkansiz.. Yumoslarimiz icin fedakarlikta bulunacagiz, guclu olacagiz.. “djpelin” seninki gec tutunmustur.. ama Rahimde yasamayi surdurmese degerin yukselmez.. Hepsi bir mucize bizim icin umut.. Umudumuzu yitirmeyelim. Hersey guzel olacak Allahin izniyle

Kizlar herkese hayirli sabahlar.. tum kardeslerime diledikleri gibi 2019-2020 yillarini gecirmelerini diliyorum.. biraz aradan sonra girebildim.. Bayag kisiler gelmis hosgelmis.. transfer yaptiranlar.. yaptiracak olanlar bu surece yeni basliyacaklar ve korku duyanlar.. Bu Allahin bize yazdigi kaderdir.. Cok merak, cok sormak, cok eselemek iyi olmuyor cogu zaman .. hepimizin yapisi birbirinden farkli ayni etkiyi yasamamiz imkansiz.. Yumoslarimiz icin fedakarlikta bulunacagiz, guclu olacagiz.. “djpelin” seninki gec tutunmustur.. ama Rahimde yasamayi surdurmese degerin yukselmez.. Hepsi bir mucize bizim icin umut.. Umudumuzu yitirmeyelim. Hersey guzel olacak Allahin izniyle
Gerçekten bu süreçleri anca yaşayanlar bilir. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu zorlu sınavda dayanma gücü ve sabrı versin inşallah herkese 🙏🏻🙏🏻

Gerçekten bu süreçleri anca yaşayanlar bilir. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu zorlu sınavda dayanma gücü ve sabrı versin inşallah herkese 🙏🏻🙏🏻
Amiiin canım. İnşallah değerin artar kat kat sen de kurtulursun bu süreçten ben de kalitesiz embriyonun tutunmasını bekliyorum caresizce daha 2. Günüm :( süreç zor ve çoook yıpratıcı

Ya birsey soracam size keseyi goren var mi?? Beni okuyan arkadasim varsa? Kac haftalikken gorebiliyoruz? Ben kesin net olsun diye haftaya gitmeye karar verdim.. Saglik ocagindaki doktorum tum degerlerime bakti .. 3. Kan verisim bu sefer idrarda istedi ve 3 tup kan verdim.. pazartesi sonuclar ciktiktan sonra ozel hastaneye gidicem.. Hakkimizda hayirlisi olaun.. ozel de yaptiran arkadaslar hemsirenize soyleyin sizde masraf yapmayin.. doktorunuz sorun etmiyorsa bosuna 300-500tl odemeyin

Amiiin canım. İnşallah değerin artar kat kat sen de kurtulursun bu süreçten ben de kalitesiz embriyonun tutunmasını bekliyorum caresizce daha 2. Günüm :( süreç zor ve çoook yıpratıcı
Canimmm umudunu yitirmee arkadasimda seninle ayni seyleri yasadi.. degerleri cok cok dusuktu hatta.. cok yavas gelisiyor dedi doktor pek umutlanmayin.. ama daha sonra trabsferinin son gunu yanlis hatirlamiyorsam yukselisi yavascik baslamisti... 3 gun embriyosuydu 10 gun degeri 5,6 gibi biseydi katlanmiyordu bile ama Allahib mucizesi o tutunmayi basardi ... elinden geleni yap lifli gidalar ye.. yemek duzenine dikkat et. Kendjni cok cok yorma.. normal hayatina don.. biseylerle ugras.. Elinde sonunda o bebek olacak buna inan.. ya arkadasimda cok yipranmisti onunda kalitesiz embriyoydu.. Nolur inancimizq siki siki sarilalim ..moralini hic bozma

Canimmm umudunu yitirmee arkadasimda seninle ayni seyleri yasadi.. degerleri cok cok dusuktu hatta.. cok yavas gelisiyor dedi doktor pek umutlanmayin.. ama daha sonra trabsferinin son gunu yanlis hatirlamiyorsam yukselisi yavascik baslamisti... 3 gun embriyosuydu 10 gun degeri 5,6 gibi biseydi katlanmiyordu bile ama Allahib mucizesi o tutunmayi basardi ... elinden geleni yap lifli gidalar ye.. yemek duzenine dikkat et. Kendjni cok cok yorma.. normal hayatina don.. biseylerle ugras.. Elinde sonunda o bebek olacak buna inan.. ya arkadasimda cok yipranmisti onunda kalitesiz embriyoydu.. Nolur inancimizq siki siki sarilalim ..moralini hic bozma
Çok haklısın canım çok teşekkürler böyle örnekler bize umut oluyor. Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Şuan doktoru bekliyorum bakalım o nediyecek

Amiiin canım. İnşallah değerin artar kat kat sen de kurtulursun bu süreçten ben de kalitesiz embriyonun tutunmasını bekliyorum caresizce daha 2. Günüm :KK43: süreç zor ve çoook yıpratıcı
Amin canım cümlemiz güzel haberler alırız inşallah. Ne geliyosa her şey Allahtan. Herkesin sınavı farklı. Umutsuz olumsuz düşünme güzel mesajlar gönder bebişine inşallah seni duyar ve çok sağlıklı bir şekilde sana tutunur 🙏🏻

Kızlar bir şey soracağım,

Ben dün tedaviye başladım, bugün iğnelerin ilk günü. Verilen listede günde 2 bardağa kadar açık çay içebilirsiniz diyor ama kahve ile alakalı bir şey söylemediler.
Siz Türk kahvesi falan içiyor musunuz?

Ben dün tedaviye başladım, bugün iğnelerin ilk günü. Verilen listede günde 2 bardağa kadar açık çay içebilirsiniz diyor ama kahve ile alakalı bir şey söylemediler.
İcerisibdeki kafeinden dolayi cok seven ben agzina surmedim.. gunde 1-2 kahve fincanini gecneyin diyorlar ama ben cayi, kahveyi hayatimdan cikardim

Ben dün başladım ama bana hiç bi liste uyarı falan yapmadılar 🤔 sadece çay kahvemi dikkat edilmesi gerekenler

Ya birsey soracam size keseyi goren var mi?? Beni okuyan arkadasim varsa? Kac haftalikken gorebiliyoruz? Ben kesin net olsun diye haftaya gitmeye karar verdim.. Saglik ocagindaki doktorum tum degerlerime bakti .. 3. Kan verisim bu sefer idrarda istedi ve 3 tup kan verdim.. pazartesi sonuclar ciktiktan sonra ozel hastaneye gidicem.. Hakkimizda hayirlisi olaun.. ozel de yaptiran arkadaslar hemsirenize soyleyin sizde masraf yapmayin.. doktorunuz sorun etmiyorsa bosuna 300-500tl odemeyin
Transferin 19 cu günü gördüm canım 2 hafta sonra gel kalp atışını duycaz inşallah dedi dr haftaya gitcez 5 hastalıktı son adete göre gittiğimde

Hayir hamur isini karbonhidratlu yememeyi soyledi doktorum.. bol bol lifli gidalar.. kabak cekirdegi, cig badem, cam fistigi gibi atistirnaliklarin bunlar olsun dedi.. gunde en az 2 litre su icmem gerektigini kahve ve caydan uzak durmam gerektigigini eger tiryakiysen birer bardak icebilecegimi, balik yemem gerektigini, protein ve kan yapici seyler yememiz gerektigini soyledi.. anneme cektiysen zaten 1 hafta sonra mide bulantisi, kusmalar baslicak.. ve ne yemek ne bisey ne yapabilirim ne yiyebilirim gibime geliyor.. basta guzel beslenmek onemli.. kilo almamaya dikkat edin.. yuruyusler mutlaka yapi , aksam yemeginden aonra mutlaka yuryus yapin.. kullandigimiz ilaclar benim vucut seklimi degistirdi ilk baslarda 5 kg kadar aldim tedavi sureclerim ve tup bebek oncesi ve sonrasi simdide gobegim sanki 3 aylik hamile gibi gozukuyorum.. halbuki boyum 171 kilom 69a cikti.. dikkat etmekte fayda var.. ananas avokafo cok faydali inanilmazz faydali.. ananas yiyebiliyorum sadece .. benim beslenmem boyle aksam yemeginden 1 saat sonra uykum geliyor.. inanilmaz gucsuzlesiyorum.. Allah yardimcimiz olssunn

Kızlar gittim geldim, 5. Gün iğnenin 12,5 mm olmuş en büyük yumurtalar gonal f yazdı 3 gün daha bir de cetrotide yazdı doktorum.

İnşallah, her şey yolunda gider hepimiz için 🙏 dün stresten uyuyamadım halbuki çok rahattım 5 gün boyunca 🤦🏻‍♀️ Bu süreç yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyor merak ettim.

Çok haklısın canım çok teşekkürler böyle örnekler bize umut oluyor. Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Şuan doktoru bekliyorum bakalım o nediyecek
Guclu ol doktorundan aldigib sonucu bizlerlede oaylas.. cok guzel seyler bekliyorum senden burdakilerede umut ol insallah

Back
X