- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.401
sağol canımİnsallahh canimm butun gonlumle diliyorum ❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımİnsallahh canimm butun gonlumle diliyorum ❤❤
4 döllendi. 2 si donduruldu 2 transfer edildi az önceBenim bugün oldu transferim.beklemedeyim artik.insallah guzel haberler aliriz. Kaç tane döllenmiş seninkiler
Hayırlı olsun inşallah tutunur bebeşlerin ağrılımı oldu transfer4 döllendi. 2 si donduruldu 2 transfer edildi az önce![]()
Çok teşekkür ederim . inşallah hepimizin bebişleri tutunurHayırlı olsun inşallah tutunur bebeşlerin ağrılımı oldu transfer
Ayy çok sevindim bizde inşallah görücez o günleriÇok teşekkür ederim . inşallah hepimizin bebişleri tutunuryoo hiç bişey anlamadım 5 dk da bitti herşey . Bu mudur dedim
10 gün nasıl yatacağımı düşünüyorum şuan
![]()
İnşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAyy çok sevindim bizde inşallah görücez o günleri☺
Hayırlı olsun umarım ikisi birden sıkı sıkı tutunur size4 döllendi. 2 si donduruldu 2 transfer edildi az önce![]()
İgne vermedimi doktor.. kuzum ilaclar biraz sikintiya sikmustu beni sana masallah ama buyuk konusmaÇok teşekkür ederim . inşallah hepimizin bebişleri tutunuryoo hiç bişey anlamadım 5 dk da bitti herşey . Bu mudur dedim
10 gün nasıl yatacağımı düşünüyorum şuan
![]()
Ayyyy coook guzell senden de guzel hamis haberleri alicazzz deseneeHayırlı olsun umarım ikisi birden sıkı sıkı tutunur size![]()
Canım iğne verdi ama progestanı fitil olarak kullanıyorum ben. O da bende astım tarzı nefes darlığı yapıyo. Katlanıcaz artık yapacak bişiy yok.İgne vermedimi doktor.. kuzum ilaclar biraz sikintiya sikmustu beni sana masallah ama buyuk konusmao progestani hala kullaniyorum kalcalarimda urlar resmen curudum morardim
Hayırlı olsun canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahCanım iğne verdi ama progestanı fitil olarak kullanıyorum ben. O da bende astım tarzı nefes darlığı yapıyo. Katlanıcaz artık yapacak bişiy yok.zaten 1 saat oldu transfer olalı henüz hiçbişiy içmedim.
![]()
Hadi geçmiş olsun canım.insallah tutunur bebislerimiz4 döllendi. 2 si donduruldu 2 transfer edildi az önce![]()
Canım hayırlı olsun çok sevindim bulantılardan buraya bakamıyorum gormedigim yeni bebisler varsa onlarında gözü aydın stres olmadan bekleyin iyi düşünün iyi olsunKizlar keselerini gordum bugun.. hic bi zaman umudumuzu yitirmeyelim.. ya hic hissedemiyorum hic agrim yok.. bhcg istedigim gibi katlanamiyordu dedim en sonki biraz katlanmasi dusuk gelmisti.. ama ikizlere hamileymisim.. Allahim ol dedi ve oldu.. kalp atisini haftaya duyarmisiz...ya olmaz diye iki embriyo koydurduk ikisine birden Rabbim sans verdi
![]()
65 miie maşallah canım o zaman pko var sende inşallah içleri doludur ama biz pkolulardan çok yumurta çıkıp kalitesi düşük oluyor inşallah seninkiler dolu doludur haberdar et bizi :)Bugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()
65 miBugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım65 miie maşallah canım o zaman pko var sende inşallah içleri doludur ama biz pkolulardan çok yumurta çıkıp kalitesi düşük oluyor inşallah seninkiler dolu doludur haberdar et bizi :)
Bende bu kadar beklemiyordum65 mimaşallah inşallah sağlıklı bol yumurtaların olur benim 3 5 olunca 65 bende şok etkisi yaptı
![]()
Ben de pkoyum canım anlıyorum seni hadi hakkında hayırlısı olsun güzel olsun :)Teşekkür ederim iyi dileklerin için canımMalesef lanet pko var ondan çok yumurta çıktı galiba. Benim de şimdi tek korkum yumurtaların kalitesiz olması. Arayıp bilgi vereceklerini söylediler gün gün. Bekleyiş başladı bakalım. Benimde dualarım sizlerle
![]()