- 21 Haziran 2019
- 79
- 96
- 8
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.421
Maşallah barekallahBugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah barekallahBugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()
Bulantin kacinci haftanda tam olarak basladi cnmCanım hayırlı olsun çok sevindim bulantılardan buraya bakamıyorum gormedigim yeni bebisler varsa onlarında gözü aydın stres olmadan bekleyin iyi düşünün iyi olsun
65 miBugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()
Amin canım hepimiz güzel haberlerle devam ederiz inşallahMaşallah barekallahDarısı transfere
![]()
OPU dan önce o vesveseler bende de çok vardı. Acaba büyüdüler mi kaç taneler vs vs. Ultrasonda da çok görünüyordu ama net bir sayı hiç söylenmediği için bilememiştim hiçbir zaman. Şimdi o vesveseler devam ediyor tabi acaba yumurtalar sağlıklı mı döllendi mi diyeCumartesi de benim OPU var 10 tane toplansa öpüp başıma koyacağım ☺
Dünden beri acaba kaç yumurta çıkar, kaliteli mi çıkar diye dert tasa sarmıştı beni dışarı çıktım kafamı dağıttım anca kendime geldim.
Umarım herkesin kaliteli yumurtaları olur ve bebeğe dönüşür![]()
Kaç gün oldu sizin ?Evde yatmaca. Hic bi belirti yok. Gun saymaca...
Maşallahh insallah hepsi kaliteli ve olgundur ve güzelce döllenirlerBugün opu işlemi gerçekleşti. 65 yumurtam toplanmış şok oldumBiraz uzun kalmışım o yüzden anestezi de ağır geldi herhalde anca anca kendime geliyorum tam manası ile
![]()
Aynen sağlıkla gelsinler gerçekten stresi çok başkaAmin canım hepimiz güzel haberlerle devam ederiz inşallah
OPU dan önce o vesveseler bende de çok vardı. Acaba büyüdüler mi kaç taneler vs vs. Ultrasonda da çok görünüyordu ama net bir sayı hiç söylenmediği için bilememiştim hiçbir zaman. Şimdi o vesveseler devam ediyor tabi acaba yumurtalar sağlıklı mı döllendi mi diyeBiz bebişleri kucağımıza alana kadar da bitmez galiba
Kaçıncı günündü bugün iğnenin? İnşallah sapasağlam olurlar da hepimiz hamile kalırızKızlar bugün kontrole gittim. Şimdilik solda 8.5 mm sağda 9 ve 7 mm olmak uzere 3 folukul görünüyor. İğnelere aynen devam edeceğim. Doz değişmedi ve ayrıca ekleme çıkarma da yok. CUma tekrar kontrol yapılacak.
Heyecan var , evdeyim ama yatmıyorum sürekli , yemeğimi yapıyorum evde dolaşıyorumTransfer olan arkadaşlar nasıl geçiriyosunuz dinlenme sürecini?? ödüm patlıyor hareket ederken. Robot gibiyim![]()
Ben put gibi yatıyorumHeyecan var , evdeyim ama yatmıyorum sürekli , yemeğimi yapıyorum evde dolaşıyorum
Aynen ben de dün baya yattm gelince ama bugün sabah araba kullanıp iğne olmaya gittm geldim orda biraz yürüdüm evde de yemekti falan biraz ayakta kaldım. Sürekli yatılmıyor. Bi de herkes farklı söylüyor. Doktor sürekli yat dinlen dedi. Ama bazı doktorlar da sürekli yatmanın gereksiz olduğunu hatta ağır olmayacak şekilde hareket etmenin rahime kan gidip tutunmaya yardımcı olacağını söylüyor. Ben de ikisinin arasını yapmaya çalışıyorumHeyecan var , evdeyim ama yatmıyorum sürekli , yemeğimi yapıyorum evde dolaşıyorum
Ilk önce acıkınca bulanıyordu 5. Hafta sonu gibi sonra biseler yedimmi geciyordu 6. Cı haftadan itibaren yani 4 5 gündür arttı bugünde kusmaya başladım halsizlik falan şükür bugünleri bekledik çekçek yeterki sağlıkla gelsinBulantin kacinci haftanda tam olarak basladi cnm
Kurban olurum sana guzel anne masallah sanaa... o zaman benimde yakindir.. bulantilar var istahsizlik o bicim basladi.. nektarin yiyebiliyorum, karpuz yiyebiliyorum.. istahliydim ben ya simdi hicbise canim cekmioIlk önce acıkınca bulanıyordu 5. Hafta sonu gibi sonra biseler yedimmi geciyordu 6. Cı haftadan itibaren yani 4 5 gündür arttı bugünde kusmaya başladım halsizlik falan şükür bugünleri bekledik çekçek yeterki sağlıkla gelsin
4 gün iğnenin ardından yapıldı muayene. Akşam 5. İğnelerimi yaptım. Cuma’ya kadar 6 iğne olacak nasipse.Kaçıncı günündü bugün iğnenin? İnşallah sapasağlam olurlar da hepimiz hamile kalırız![]()
Bende kiraz karpuz ve yoğurtla domates yiyorum süt içiyorum hergun içmesemde iki güne bir sık sık az az yemeye çalış ben öyle yapıyorum ac kalırsan artıyo bulantı aramızda 9 gün falan var ikiz olduğu için senin biraz farklı olur belkiKurban olurum sana guzel anne masallah sanaa... o zaman benimde yakindir.. bulantilar var istahsizlik o bicim basladi.. nektarin yiyebiliyorum, karpuz yiyebiliyorum.. istahliydim ben ya simdi hicbise canim cekmio
Bana gunluk yasantına devam edebilirsin kendini cok yorma nefes nefese kalma ama sürekli de yatmana gerek yok dedi. Bende dısarlarda diilim ama olabildiğimce evde ya da annemde vakit geciriyorum. Cts transferim oldu, bugun 5 .gün , regl olacakmıs gibi agrıyla uyandım sabahAynen ben de dün baya yattm gelince ama bugün sabah araba kullanıp iğne olmaya gittm geldim orda biraz yürüdüm evde de yemekti falan biraz ayakta kaldım. Sürekli yatılmıyor. Bi de herkes farklı söylüyor. Doktor sürekli yat dinlen dedi. Ama bazı doktorlar da sürekli yatmanın gereksiz olduğunu hatta ağır olmayacak şekilde hareket etmenin rahime kan gidip tutunmaya yardımcı olacağını söylüyor. Ben de ikisinin arasını yapmaya çalışıyorum![]()