• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bana gunluk yasantına devam edebilirsin kendini cok yorma nefes nefese kalma ama sürekli de yatmana gerek yok dedi. Bende dısarlarda diilim ama olabildiğimce evde ya da annemde vakit geciriyorum. Cts transferim oldu, bugun 5 .gün , regl olacakmıs gibi agrıyla uyandım sabah :KK43:
Tutunma ağrısıdır inşallah canım adet için şuan erken 😍😘

Aynen sağlıkla gelsinler gerçekten stresi çok başka :KK43: 21:00 da otrivelle iğnemi yapıp sanırım iğne sürecimi sonlandırmış olacağım.
Senin çok fazla yumurtan var en az 10 tane sağlıklı embriyon olur diye düşünüyorum :) benim doktorum en büyüklere odaklandı diğerlerine bakmadı bile sağ ve soldaki en büyük yumurtayı ölçtü o yüzden ben tamamen belirsizlik hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Benimde öyle büyükleri ölçüyordu bilmiyordum o yüzden kaç tane var 🙂 yarın az çok belli olur embriyoların durumu sanırım

4 gün iğnenin ardından yapıldı muayene. Akşam 5. İğnelerimi yaptım. Cuma’ya kadar 6 iğne olacak nasipse.
Amin canim allah isteyen herkesin kucağını doldurur insallah
gunaydin, ben de gittim dun doktora be tedaviye devam etmedi doktor, bayaa yumurta var ama bi tanesi 20mm , digerleri 12, 13, 9,8 mm civari. bi tanesi cok buyuk oldugu icin boyle durumlarda devam etmek mantikli degil dedi, catlatma ignesi yapti ve kendiniz deneyin dedi,

gunaydin, ben de gittim dun doktora be tedaviye devam etmedi doktor, bayaa yumurta var ama bi tanesi 20mm , digerleri 12, 13, 9,8 mm civari. bi tanesi cok buyuk oldugu icin boyle durumlarda devam etmek mantikli degil dedi, catlatma ignesi yapti ve kendiniz deneyin dedi,
İyi de bunu onun ayarlaması gerekiyordu nasıl yarı da bıraktı anlamadım hangi doktor ve hastane?

Yükselebilir ki inşallah yükselir 🙏 2 gün sonra tekrarlayın inşallah sizinledir bebeğiniz 🙏
İnşallah bugünde kan verdim bakalım sonucu yazarım belim çok ağrıyor adet olacak gibiyim idrar testimde 2 gün önce belirgindi dün çok silikti 9.2 çıktı acaba gidiyor mu dedim inşallah hepimizin yüzü güler bu ay 🙏

İnşallah bugünde kan verdim bakalım sonucu yazarım belim çok ağrıyor adet olacak gibiyim idrar testimde 2 gün önce belirgindi dün çok silikti 9.2 çıktı acaba gidiyor mu dedim inşallah hepimizin yüzü güler bu ay 🙏
Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun 🙏 umutsuzluk olacağı varsa da oldurmuyor bazen

İyi de bunu onun ayarlaması gerekiyordu nasıl yarı da bıraktı anlamadım hangi doktor ve hastane?
henuz 4 gundur igne kullaniyorum ve ilk kontrolde boyleydi yani doktorumun bu durumda yapabileceği birsey yoktu kesinlikle doktorum acisindan bi soru isareti yok aklimda açikcasi, bazi aylarda boyle olabiliyor yumurtalarda dedi, ilk kontrolde degil de sonraki kontrollerde boyle bi sorun olsaydi o zaman senin gibi dusunurdum.

Back
X