- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.341
uklacım canım çok tebrik ederim inan nasıl sevindim hele bide böle kendiliğinden olduğunu duyunca daha bi umut oluyosunuz bize..........yaaa kıslar benim adet tarihim 6sıydı ama hala adet olmadım test felan yapmadım zaten yapmaya korkuyorum bakalım paztesiye kadar olmazsam yapıcam ama benim kırmızılar gelir die düşünüyorum hiç böle geçmezdi ama kendimide umutlandırmak istemiyorum hele bu ay hiç sanmıyorum çünki neyse hamişler duanızı eksik etmeyin
Maviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
Gökçerana canım ben devamlı takip ediyodum bazen yazmaya vakit bulamıyordum..Bu topikte angeel87 vardı daha çok onun için okurdum bu topiktekileri ama angeel87 sanki bi sır olup gitti ve ben onu hala çok merak ediyorum
gökçerana nurdancım uklacım ii dilekleriniz için teşekkür diyorum aslında önceden olsa 1 gün gecikse hemen kan testi yaptırırdım ama şimdi inanın hiç içimden gelmio test yaptırmak bugünde hastalanmadım ama ağrılarım vardı birazcık belkide hep olumsuz sonuç görmekten dolayı test yaptırmaya korkuyorum yine olumsuzluğu görcem die. neyse bakalım 1-2 gün daha geçsin olmazsam yaptırırm ama sanki kırmızılaın gelmesi yaklaştı gibi ağrılarım var nasip bakalım.............
canım darısı başına diyorummmmmm inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallahhhhhhhhhhhh
benimle aynı günsün tatlım ben 7 msinde testi yaptım çıktı
idrarda bi baksana sende??
CANIMM
açıkcası ben pek bişey anlamadım göğüs ağrılarım herzamanki gibi reglindeki
gibiydi kasıklarım ağrıyordu ama bi sağ bi sol kasığımda batmalar oluyordu
birde böyle sanki kasıklarımda çekilmeler oluyordu sanki biri sıkıyormuş gibi
onun dışında reglime 3-4 gün kala beyaz zar gibi bi şey geldi wc de şaşırdımm
ayyyyyyyy inşallahhh hamilesindir tatlımmmmmmmmmmmmmm
Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Damla umut canım sıra sendeeee inşallahhh bu ay bebeişinnnnnnn gelir inşallahhhhhhhhhhhhhh
uklacığım hamilelik belirtilerin nasıldı ne gibi değişiklikler hissettin ilk günler...benim bugün aşılamamın 7. günü ve bende kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerimde fazla olmasada hassaslık var acaba hamilemiyimmeraktan ölücem teste 5 gün kaldı beklemek çok zor kendine çok dikkat et canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?