Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamilaeyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey: inanamıyorum kızlar yaa testimi erken yapmama rağmen çok güzel çıkmış hayal gibi rüyadayım sankihihoyyyt:dance::dance:

allah tamamına erdirsin canım. darısı teyzelerinin başına... çok sevindim... tebrikler.
nazar değmesin... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

19/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: kendiliğinden geldi meleği (01.10.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp
nessel..............(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp
ozlemm48...........(yola devam) tüp tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

Son düzenleme:
sağol canım darısı sana inşallah ben resimleri koymadan sen göbeğini çekip koyarsın inşallah

inşş canımm koyarım tabii bebeğim gelsinde karnımda büyüsün de hergün bi resim koyarım inşşşşsırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyt
bu arada ben meryem suresine başladım ama sadece anlamını okuyorum
çok iyi geliyo
insan rahatlıyo kızlar avsiye ediyorumopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hamilelerin duası kabul olurmuş
çok sevindim adına Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın,sağlıkla kucağınada alırsın inşllh

allah tamamına erdirsin canım. darısı teyzelerinin başına... çok sevindim... tebrikler.
nazar değmesin... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

teşekkürler canım benim darısı senin başına:Saruboceq: bak arkamdan geliyosun hadi ama yolunu gözlüyorum sende kaldır şu kupayı :hooray:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hamilelerin duası kabul olurmuş
çok sevindim adına Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın,sağlıkla kucağınada alırsın inşllh

inanki canım tek temennim o pıt pıtları duymak o zamana kadar hamile gibi hissedemem kendimi bir kere başıma geldi ya korkuyorum...inş. en kısa zamanda szlerde o sevinci tadarsınız duam szinle

teşekkürler canım benim darısı senin başına:Saruboceq: bak arkamdan geliyosun hadi ama yolunu gözlüyorum sende kaldır şu kupayı :hooray:

inş. canım tek istediğimiz o.. sende tez zamanda kalp atışlarını duyarsın inş.... bende bu ay nedense kendimi hamiş gibi hissediyorum. elim karnımda yürüyorum.. psikolojik mi bilmem az kaldı :tomato: kırmızıları yiyince kendime gelirim herhalde kafamçokkarıştı
allah herkesin gönlüne göre versin.

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı kırmızı deyip durma inşallah sıra sen de
ççoooook çooook dua ediyorum hepiniz için
inşallah canım senin halayına da çok az kaldı

kızlar mrbb ii akşamlarrrrrr bugün dra gittim yumoşlar büyümüş 23 mm olmuş en büyügü akşam çatlatma yapıcam çarşambada yumurta toplama bakalım hayırlısı ile dua edin banada canlarım

kızlar mrbb ii akşamlarrrrrr bugün dra gittim yumoşlar büyümüş 23 mm olmuş en büyügü akşam çatlatma yapıcam çarşambada yumurta toplama bakalım hayırlısı ile dua edin banada canlarım

canım içimden bi ses senin bu sefer hamile kalıcağını söylüyor inş. emeklerinin karşılığını alırsın tatlımopuyorumnanaktan

maydonoz suyu içiyorum kızlar adetim zamanında gelsin yada önce gelsin diye iğrenç bir tadı var inşallah cumaya hastalanırım

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı kırmızı deyip durma inşallah sıra sen de
ççoooook çooook dua ediyorum hepiniz için
inşallah canım senin halayına da çok az kaldı

sağol canımcım duaların için. inş. sıra bendedir bende çok istiyorum ama her ay olumsuzluklar artık inanamıyorum. dün hamiş gibi hissediyorum yazmıştım bugün öyle değilim... psikolojim altüst oldu galiba... gel git ler yaşıyorum.. bir kaç güne kadar belli olur. hayırlısı..

maydonoz suyu içiyorum kızlar adetim zamanında gelsin yada önce gelsin diye iğrenç bir tadı var inşallah cumaya hastalanırım

maydonoz suyunu hiç duymadım. okumadım da yorum yapamıyacağım inş. ii araştırmışsındır. sadece hamişlerin fazla maydonoz tüketmemeleri gerektiğini biliyorum....
inş. faydasıı görürsün...

çarşamba büyük gün. hayırlısı olsun... sağlıklı hayırlı evlat olsun. anneciğine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın....inş.

canımm yumurta toplama oldumuu inşş herşey yolundadır
bize haber ver olur mu kaç yumurtan varmış iyi haberlerini bekliyoruz canımsositosositosositososito:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…