- 23 Mart 2009
- 2.162
- 161
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.401
hamilaeyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey: inanamıyorum kızlar yaa testimi erken yapmama rağmen çok güzel çıkmış hayal gibi rüyadayım sankihihoyyyt:dance::dance:
sağol canım darısı sana inşallah ben resimleri koymadan sen göbeğini çekip koyarsın inşallah
canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum inş. en kısa zamnda bu güzel haberi sizlerde alırsınız...hamile olduğumu öğrendim sevindim bide kalp atışlarını duysaydık çok sevinicem daha 5 hafta var benim bayramım o zaman olucak inş.nurdannurdan sen ne güzel bebeğinin sesini duymuşsun allahım sonuna kadar yanında ve yardımcın olsun hepimizin tek isteği bu bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda meleklerine kavuşsun inş...
allah tamamına erdirsin canım. darısı teyzelerinin başına... çok sevindim... tebrikler.
nazar değmesin...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hamilelerin duası kabul olurmuş
çok sevindim adına Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın,sağlıkla kucağınada alırsın inşllh
canımmm çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh:teytey::teytey:a.s.
teşekkürler canım benim darısı senin başına:Saruboceq: bak arkamdan geliyosunhadi ama yolunu gözlüyorum sende kaldır şu kupayı :hooray:
kızlar mrbb ii akşamlarrrrrr bugün dra gittim yumoşlar büyümüş 23 mm olmuş en büyügü akşam çatlatma yapıcam çarşambada yumurta toplama bakalım hayırlısı ile dua edin banada canlarım
canım içimden bi ses senin bu sefer hamile kalıcağını söylüyor inş. emeklerinin karşılığını alırsın tatlımopuyorumnanaktan
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı kırmızı deyip durma inşallah sıra sen de
ççoooook çooook dua ediyorum hepiniz için
inşallah canım senin halayına da çok az kaldı
maydonoz suyu içiyorum kızlar adetim zamanında gelsin yada önce gelsin diye iğrenç bir tadı var inşallah cumaya hastalanırım
kızlar mrbb ii akşamlarrrrrr bugün dra gittim yumoşlar büyümüş 23 mm olmuş en büyügü akşam çatlatma yapıcam çarşambada yumurta toplama bakalım hayırlısı ile dua edin banada canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?