Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
21/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: kendiliğinden geldi meleği (01.10.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp
nessel..............(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp
ozlemm48...........(yola devam) tüp tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

kızlar bugün yumoşlarım toplandı hayırlısı ile yarın size haber veririz dediler bakalım inş güzel dölenir ve tutunurlar bana inşş kızlar aneztesili oldugu için galiba uykum geliyo hep bide birüsrü ilaç ve igne verdi günlerim onu kullanmakla geçicek:) neyse kib öpüyorum sizi aeo...

gökçerana inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar canım hayırlısıyla herşey yolunda gider de sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallahhhh....Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et canım

gökçe rana hadi hayırlısı canım inşallah bol bol embriyon olur ve tutar bebeklerin
Allah yardımcın olsun canım

hayırlı olsun canımm
haber vercekler ama çok merak ediyo insan yaa tel elimde beklemiştim ben dee..
anestezili olman çok iyi olmuş bvenim yaşadıklarımı yaşamamışsın ne güzel

inşş ikiz hamile kalcan sen gör baka.s.:CüvCüv:

kızlarrr nasılsınız??? inşallahhh hayırlı haberler alırsınız en kısa sürede dualarım sizinlee

kızlar henüz gelen giden yok test yapmadım.. bu sabah biraz ağrım var gibiydi. geçti...
çıkmadık candan umut kesilmez dimi ama......

evet tatlımm sen gönlünü ferah tuttt gelmesin kırmızlarrrr gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr

canım gelir gelmez bi umutla baktım senin haberin için ama napalım bu ay da naz yaptı senin bebişkaydirigubbakcemile5
gelecek ay inş ikimz de birlikte hamile kalırzvereliniortak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…