• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın
gökçecim bakarsın bu bekleme sürecinde kendiliğinden geliverir sana meleğin ve bu bütün çektiğin sıkıntıları, üzüntüleri unutursun canım..Rabbim bizi de bu yolda imtihan ediyor belki...ınşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda bebeklerimize kavuşur ve çektiğimiz sıkıntıları unuturuz canım

canım rahim filmi olmadan senin ne durumda olduğunu nasıl anlasın sen yinede bi film çektir bence olmazsa dr unu değişti r bana para için yapıyormuş gibi geldi... sanki az paralar döküyoruz

doktorum iyi aslında 2 senelik eğer bu ay hamilelik olmazsa gelecek sefer film çektiririz dedi bendede rahim tersliği varya belki ondan yaptırmak istemedi offfff çok stresliyim:delphin::delphin::delphin:

aleyna allah yardımcın olsun canım
hsg konusunu hiç düşünme şimdi sırası diil.. drun ne diyosa güven aşılama sonucunu bekle inşş gelecek bebeğin

aleyne yapılması gerekirdi bence de ama nurdan ın dediği gibi şimdi bosver sen dua et meryem suresini oku ben de dua edicem inşallah olur

gökçe rana hayırlısı canım benim inşallah hamile kalıp ben niye bu kadar üzülmüşüm diyeceksin
Allah yardımcın olsun canım

ALLAH razı olsun canım öğlen oldu aşılamam biraz ağrım var çok azda kanamam oldu amaşimdi geçti inşallah tutar canım verdiğimiz para ve emekler boşuna gitmez doktorum bugün ve 2 gün sonra ilişki önerdi bide tarih felan söylemedi bana adetimimi beklicem

aleynacım aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım...Dün sitede sorun vardı galiba giriş yapamadım ama takip ettim..ınşallah sımsıkı tutunurlar sana...Sonuç 12 sonra belli oluyor kanda o zman baktırabilirsin aslında

günaydın arkadaşlar boncuk ve duygu bebişleriniz hayırlı olsun inşllh sağlıkla kucağınıza alırsınız amin
Aşılama olan arkadaşlar sizde hayırlı haberler alırsınız inşllh,Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın amin
Tedavisi başarısız olan arkadaşlar sizde üzülmeyin,vakti gelince gzl mevlam nasip eder inşllh anneliyi hepimize,

ben 1 kere yaptırdım tutumadı o da hiç bi değişliklik hissetmedim canım ama bunlara takılma sen beklemek çooook zor insan ister istemez takılıyo sana bolca sabır diliyorum.inşallah tutacak

inşallah canım kasıklarımda batmalar var ani kalkışlarımda oluyor, gerçekten beklemek çok zor adet tarihim 25 kasım inşallah gelmez

kızlar mrb nasılsınız inş herşey yolundadır sizleri özledim yaaa
aleynacım rabbim gönlüne göre versin inş canım emeklerin karşılıgını alırsın canım dualarım seninle

Back
X