- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.761
saol canımmma.s.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uklacım tekrar hayırlı olsun topiğimizin kızı:))))
başın sağolsun canım benneyaptımki
uklacım başın sagolsun allah sabır versin
herkese mutlu ve bebekli günler diliyorum kızlar
biz 9 haftalık olduk göbişim bayaa belirgin artık büyüyoruz..Ayrıca bol bol mide bulantısı oluyorum..İşyerindeki arkadaşım da 6 haftalık hamile onunla beraber sabah benim çok bulandı senin bulandı diyoruz..
nurdancım inş sonuçların güzel çıkar canım
uklacım başınsağolsun allah geride kalanlara sabır versin..
maviumutum, gökçecim, aleynacım 2010 inşallah uğurlu gelir sizler de bebeklerinize kavuşursunuz canlarım...hepinizi çok öpüyorum..Bu aralar fazla giremiyorum yıl sonu hesaplarıyla uğraşıyoruz işyerinde işlerimiz çok yoğun..
slm kızlar benimde adete az kaldı ama hiç belirtim yok hiç umudumda yok hevesde yok aslında kafama takmadımda fazla bakalım böle olunca gelicek mi inatçı bebegim :)
nurdancım noldu sonuç canım inş hayırlı haber almışsındır
özlemcim maşallahcanım yegenimiz iyiyimiş inş bulantılarda yakında geçer kib öp
kızlar ya neden yeni bi topik açmıyoruz kendimize belki yeni topik 2010 da uğurlu gelir bize hatta başlık şöyel olsun 2009 aşılama gazileri burda buluşalım olsun adı ::))))))
sana ve minik kızınada günaydın canım bu arada başın sağolsun kendini kasıp üzme bebişini olurmu öpüyorumgünaydınnn
evet ya dün bende gördüm çok sevindimm yazdım zaten onadagünaydınnnnn kızlar
incemeşecim sen yaz istersen topigi aç bizde takılırız canım:)
bu arada konu sahibimiz .......cornelia35........... hamileeeeeee ...............darısı bize ve isteyen herkse olsun inş
uklacım hayırlısını diliyorum cnım rabbim inş tez zamanda ol der bekletmez inşş
canım hadi hayırlısı bakalım bende kürtajdan sonra epey adet olamamayal falan uğraştım şimdi iyim he ryönden başladım 2 aydır çalışmalara hatta bugun tam 14 cü günüm inşallah 2010 bize uğurlu gelecek görüşmek üzere sevgilerkızlar selam
inşallah daha çok güzel haberler alıp vericeez
benim kürtajdan sonraki adet oldu ve bitti doğum kontrol hapına başladım biticek yine adet olucam sonra başlıcam çalışmalara
gelecek inşallah bebeğim
hepimizin inşallah
mavicim inşallah hemen hamile kalırsın canımm
selam kızlarrrrr nerelerdesiniz? bu ay ben valla aklımda gebelik falan da yok kendi haline bıraktım tutarsa tutar dr bilem gitmedim sadece yumurtlamanın olduğu günleri tahmin ederek mesai yapıyorum haha napim ya dünyanın sonu değil ya demi yani bazen kendi haline bırakmak gerekiyo bu işleri öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?