Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım üzme kendini aynı durumdayız seninle merak etme yalnzı değilsin (( beraber bu yolda gitcez kızz işte napalım üzülünce düzelcekmi herşey demekki bizim sıpaların vakti var gelmesi için nazlı sıpaların kafamçokkarıştı

uklacım sağol canım gelecek inşallah
incemeşe sen de sağol sıpalar uğraştırıyo bizi ama hala umutluyum bi hallediym kistimi mistimi
sonra araba alıp trafiğe çıkıcam:)))
eeeee sonrada gelir bizim sıpa inşallah bahar aylarında:)))9

slm kızlarrrrr iki gündür acaip yogunum akşam sabah misafir agırlamakla geçiriyom günlerimi:)
maviumutum canım geçmiş olsun iç ilaçlarını sonaa gelsin bebiklerrrr inş
nurdancm canım inş melegin senle kalır canımrabbim saglıkla kucaklamanı nasip eyler
uklam iyi olmana sevindim canım bu ara yogunum ondan ugrayamıyorum kız duanda bizede yer verolurmu
boncuk nerelerde yaa damla ne yapıyo gelmedi hiçç..
incemeşem sennasılsın nasıl gidiyo canım
aleynacım sen napıyon tedavi yapcan mı
özlem nirelerdeeeee gelmiyo delü hamişşş

araba aldık kızlar bugün neşem yerinde benim
vaktimi pratik yapmakla geçiricem artık şu dönemde nasıl iyi geldi
bebeğim gelsin de arabayla bırakacak annesi onu bakıcıya:))))))))))))))
hepinizi öptüm çoooook

merhaba kızlarr hepinizeselamlar kızlar bugun 28 ci gunum tık yok hala karın ağrım kasık ağrım birbirnr girdi ya yoksa adet olamayacammı yaaa kızlar nedir böle yaaaa analarımıza nie çekmemeşiz kızlar ya benim anam bebe fabriakasıymış resmen 8 doğum 10 kürtaj arada düşenler de cabası neyse iyiki sizler varsınız maviumutoosun canım hayılrı olsunarabanız inş bebişini gezdirirsin güzelim
ukla canım sen nasıl gidiyooo ne kadar vaktin kaldı benimkiler dursaydı aynı ayda hamileydik hatırladığım kadarıyla neyse allahım kucağına almak nasip etsin
gökçerana canım sanada kolay gelsin yorma kendini fazla hepinizi öpüyorum

incemeşe inşallah yeni yıla girmeden güzel haberini alırız inşallah tutunmuştur bebeğin sana
canımm saol ama sabah geldi kırmızılar napalım hayırlısı pazartesi dr gitcem gene prolaktine baktıracağım muhtemelen yüksek çıkacak vardır elbet bi vakti napalım hayırlısı inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir hihoyyyt

gökçe rana iyiyim canım ne yapıyım uğraşıp duruyorum işte tedaviye 2 ay kadar ara verdeik belki daha fazla hsg çektirmişken birazda biz deneyelim diyoruz yoksa tüpe başlıycaz:hulya:

kızlar mrbb nasılsınızz
incemeşecim inş bebik gelmiştirde ondan adetin gecikir inşş
aleynacım kendiniz bi deneyin bakalım olmazsa tüpe geçersiniz hayırlısı
maviojem hayırlı olsun arabanız saglıkla kullanın inşş

gökçecim canım yorma kendini dikkat ett her duamdasın emin ol buna tatlım
maviumutcum çok sevindim Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ne güzel
artık kafanı dağıtırsın bi bakmışısn bebiş eceee yapmış sana
aleynacım nasılsın canım
incemeşe canım 16 haftalık olduk daha çok var canım ozamana kadar peşimizden yetişin hepinizzzzzzzzz

sağolun arkadaşlar
kız gökçe bu 2.mavioje yazzışın şekerim ben maviumutolsun :)))))))))))))))))
ukla hala belli değilmi cinsiyetiniz???????????
nurdan dan da haber gelmedi merak ettim çok

canım yaa allah razı olsun rabbim bizede nasip etsin sanada saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş kib
sağolun arkadaşlar
kız gökçe bu 2.mavioje yazzışın şekerim ben maviumutolsun :)))))))))))))))))
ukla hala belli değilmi cinsiyetiniz???????????
nurdan dan da haber gelmedi merak ettim çok

ay hadi beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ikinci mi oldu ya ikiniz de yazınca mavili:) karıştırıyorum kusura bakma yaa canım benim :1hug: tekrardan hayırlı olsun maviumutum :)

Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
Kızım geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek: kızlarrrr
Rabbim hepinizeee de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

yok anam bebiş falan yok geldi c.tesi kırmızlar bugunde hormon tahlillerini verdim bakalım yarın alacağım sonuçlarını bakalım ne çıkacak burdayız hep beraber kızlar birbimizi bekliycez napalım hayırlısı ama eninde sonunda gelecek bizim sıpalar demi ama umudumuzu kaybetmeyelim kızlar yola devammmmm a.s.

Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
Kızım geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek: kızlarrrr
Rabbim hepinizeee de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ne güzel ne mutlu sana Allah tamamına erdirsin, darısı ben dahil tüm isteyenlerin başına inşallahmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…