Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın aslında cnm.. hem maddi hem manevi olarak bu yol çok yoruyor insanı...valla ben daha dayanamıcam..ilk tüp bebek denemem eğer olmazsa zorlamıcam bırakıcam allah ın taktiri dicem hayata devam edicem...yapıcak bişey yok...sen hiç yaptırdın mı tüp bebek peki...

uklacım çok geçmiş olsun..bende nezleyim...transferimin yapıldığı gün nezle oldum hala geçmedi ...anca tuzlu sprey kullanıyorum burnumu açmaya birde ıhlamur içiyorum limon yiyorum ...böle idare ediyom işte...kendine çok iyi bak.. bu arada ben uzun zamandır girmedim ya sen kaç aylık hamilesin şimdi...hatırladığım kadarıyla hamile olmalısın cnm...

canım gecmıs olsun benimde bulantılarla basım dertte napıcam bılmıyorummafoldumben

CANIM bulantı bende de çok oldu ama 13. haftadan sonra geçiyor dr elevit vitamin verince azalırr merak etme... sık sık ye...aç kalma...

canım ben iki aşılama bide tüp bebek yaptırdım ama tutmadı o yüzden biraz bekleyip sonra bi daha denemek istiyorum canım sende dene egerki olmazsa ki herşeyin vakti zamanı var o yüzden olmadı deyip biraz ara verip tekrar denemeye devam etcez canım şimdi moralini yüksek tut inş minigin senle olcak

uklacım sen nasıl oldun daha iyisin demi kızzz bide yeşillenmişsinnn hayırlı olsun :) ya bide iş konusu noldu canım

CANIM bulantı bende de çok oldu ama 13. haftadan sonra geçiyor dr elevit vitamin verince azalırr merak etme... sık sık ye...aç kalma...

[/B][/COLOR]

uklacım ben 13.haftayı geceli cok oldu cnm ya o haftalarda hstanede yıne bulantıdan serum yıyodum ha bire suan 25+3 olduk kabus ger döndüakannehirkafamçokkarıştı

gökcecimm cnm benim bır daha tedavıye ıhtıyac kalmadan gelecek ınsallah senın melegın bu ay sürprız yapıverır ıns tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

26.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) gamyoncuiremsu
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :hooray:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp
nessel..............(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

kızlar kdv telaşındaydım.. dün hallettik hayırlısıyla... öptüm hepinizi....yine yazarım...

uklacım sen nasıl oldun daha iyisin demi kızzz bide yeşillenmişsinnn hayırlı olsun :) ya bide iş konusu noldu canım
haziran annelerinde moderatör oldum çok afilli :roflol:turkbayragi:enbuyukkk:

uklacım ben 13.haftayı geceli cok oldu cnm ya o haftalarda hstanede yıne bulantıdan serum yıyodum ha bire suan 25+3 olduk kabus ger döndüakannehirkafamçokkarıştı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman Allahım yaaaaaaaaaa gelmesinnnnlerrrr gerii en çok bundan korkuyordum 20+3 ama korkuyorum ya gelmesinnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman Allahım yaaaaaaaaaa gelmesinnnnlerrrr gerii en çok bundan korkuyordum 20+3 ama korkuyorum ya gelmesinnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

valla ıns senın gerı gelmez canım cok zorluyo beni 2 haftadır dogru durust bişey yiyemiyorumsenağlama

ukla angeeellll87 yazık size yaaa çok iyi biliirm sürekli çıkarmayı :(( ben artık bıakın bişi yemeyi kan kusmaya başlamıştım son hafta allahım yardımcınız olsun yaaaa şimdi korkuyorum artık hamilelikten kabus gibiydi umarım biran evvel kurtlurusnuz bulantılardan

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

hayırlı cuma lar arkadaşlar... sonunda ist. kar kalktı..yağmur yağıyorr..günlerdir evde patladım..azcık dışarı çıkıcam... kendinize iyi bakın..görüşürüzz öpt....

selam kızlar yarın dr gitcem yumurtaya bakacak bakalım ilaca cevap verdimi diye dr haber veririm size görüşmek üzere yarın 13 cü günüm :)))))

hayırlısı cnm ..inş güzel haberlerle dönersin..

merhaba canım güzel haberlerle geldim baktı dr vucudum ilaca cevap vermiş 3 yumoşum vardı biri 18,mm biri 14 mm sonuncu 11 mm bakalım yarın 14 cü gün :)))) çalışma günu bana 1 haftalık mesai çıktı kızlarrrrrr bakalım hayırlısı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…