- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.941
uklacım çok geçmiş olsun canım kib öptm
maviumutum yolun açık olsun ay diş agrısını biliirim gitde bian evvel hallet canım kib inş güzel geçer tatiilin
nesselcim napalım mecbur katlancaz canım ignelere hayırlısı ile gelsin minikler bende tüpe yaz gibi başlarım şuan hem maddi hem manevi yıprandık canım
canım gecmıs olsun benimde bulantılarla basım dertte napıcam bılmıyorummafoldumben
uklaaaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..........
saol bitanem bu arada geçmiş olsun hamile kalmadan hallet diş olaylarını
uklacım çok geçmiş olsun..bende nezleyim...transferimin yapıldığı gün nezle oldum hala geçmedi ...anca tuzlu sprey kullanıyorum burnumu açmaya birde ıhlamur içiyorum limon yiyorum ...böle idare ediyom işte...kendine çok iyi bak.. bu arada ben uzun zamandır girmedim ya sen kaç aylık hamilesin şimdi...hatırladığım kadarıyla hamile olmalısın cnm...
saol canımm ağır geçirdim boğazdı gripti derken hala burun tıkanıklığım ve sesim düzelmedi birde öksürük varki sormaaa sende dikkat et ilaçda alamazsın ben aldım 4 gün 5 ayımıza girdik canım kızımızla
darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhhh
haklısın aslında cnm.. hem maddi hem manevi olarak bu yol çok yoruyor insanı...valla ben daha dayanamıcam..ilk tüp bebek denemem eğer olmazsa zorlamıcam bırakıcam allah ın taktiri dicem hayata devam edicem...yapıcak bişey yok...sen hiç yaptırdın mı tüp bebek peki...
CANIM bulantı bende de çok oldu ama 13. haftadan sonra geçiyor dr elevit vitamin verince azalırr merak etme... sık sık ye...aç kalma...
[/B][/COLOR]
canım ben iki aşılama bide tüp bebek yaptırdım ama tutmadı o yüzden biraz bekleyip sonra bi daha denemek istiyorum canım sende dene egerki olmazsa ki herşeyin vakti zamanı var o yüzden olmadı deyip biraz ara verip tekrar denemeye devam etcez canım şimdi moralini yüksek tut inş minigin senle olcak
kızlar kdv telaşındaydım.. dün hallettik hayırlısıyla... öptüm hepinizi....yine yazarım...
haziran annelerinde moderatör oldum çok afilli :roflol:turkbayragi:enbuyukkk:uklacım sen nasıl oldun daha iyisin demi kızzz bide yeşillenmişsinnn hayırlı olsun :) ya bide iş konusu noldu canım
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman Allahım yaaaaaaaaaa gelmesinnnnlerrrr gerii en çok bundan korkuyordum 20+3 ama korkuyorum ya gelmesinnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:uklacım ben 13.haftayı geceli cok oldu cnm ya o haftalarda hstanede yıne bulantıdan serum yıyodum ha bire suan 25+3 olduk kabus ger döndüakannehirkafamçokkarıştı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman Allahım yaaaaaaaaaa gelmesinnnnlerrrr gerii en çok bundan korkuyordum 20+3 ama korkuyorum ya gelmesinnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
saol canımma.s.http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/344299-dert-tasa-sevinc-varsa-gel-paylas-burdaa.html
kızlar bende yeni bi topil açtım sadece bebek konuşmaktan sa burda herşey kouşuruz die arada ugrarsanız sevinirim güzeller
uklacım tekrardan hayırlı olsun fıstık haziran annesi:)
selam kızlar yarın dr gitcem yumurtaya bakacak bakalım ilaca cevap verdimi diye dr haber veririm size görüşmek üzere yarın 13 cü günüm :)))))
hayırlısı cnm ..inş güzel haberlerle dönersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?