Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm güzellerr
incemeşem canım çok sevindim o yumoşlarda sana bebik olarak dönsünlerrr inşşşşşşşş
saol canım bakalım hayırlısı dün birisi çatladı :))) bugun 15 ci gün ama pek eskisi gibi hevelsi değilim panikte değilim kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa napim allah bilir vardır elbet bi vakti

slm kızlar
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
ya benim de moralim bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir
dr tekrar istedi testi,dua edin lütfen

slm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben

slm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben

cnm çok geçmiş olsun...ne olur korkma bişey olmaz bebişine..allah korur onu ...sen kendini sıkma..dularımız seninle...neden sancın olmuş pekii ne dedi dr..gelişmeleri bildir lütfen angelll...öpüyorumm..

slm kızlar
ya benim de moralim bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir

cnm gerçekten test yapmaya korkar oldukk..anlıyorum seni.. ama eninde sonunda hayırlısı bizi bulacak...dr. tsh değerini neden istemişti ve kaç çıktıı...

incemeşe allah tan hayırlısı olsun cnm..o yumoşalr sana bebiş olarak geri dönsün cnm...inş. şubat ayında güzel haberleri verirsin bize... bende hala beklemedeyimm..şu tüp bebek sonucunu bi öğrensemm....kafamçokkarıştı

saol canım bakalım hayırlısı dün birisi çatladı :))) bugun 15 ci gün ama pek eskisi gibi hevelsi değilim panikte değilim kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa napim allah bilir vardır elbet bi vakti
bencede canım sen hiç sıkma canını rabbim nasip eylemişse olur zaten gerisi boşş inş bekletmeden gelir minigin canım hayırlısı ile
slm kızlar
canım üzme kendini ama inş degerin normal çıkar ki benim bildigim hamileler de tsh hapını rahatça kullanabiliyorlar
aa canım çok geçmiş olsun yaa inş bişeycik olmaz rabbim korur inş minigin canım kib bol bol dinlen dularım seninle canım
canım ne zaman alcan sonucunu yaa hadi sende bizi sevindirirsin inş canım inşşş

saol canım sanada iyi akşamlaropuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun allah esirgesin bu kadar olmuşken biş iolmaz merak etme allahım hayırlısıyal kucağıan almak nasip etsin

inşallah canım hayırlısı olsun bakalım ben ölesine deniyorum bakalım artık :))) kendimi kasmadan üzmeden gidiyorum bu sefer bu ayda tutmaz sanmıyorum çünkü dün inanılmaz bi bel ağrım tuttu gece kasık ağrısı bel ağrısı sankim adet oluyodum dedim şimdi herhalde kanamam başlıycak hiç hatırlamıyorum ben 15 cü gün bunların olduğunu ya yumoşlar çok büyüdü çok baskı yapıyo yada kist oldular anam sempatiksalakcinni

slm güzellerrrr
incemeşem alıntı yapmak istedigin kişinin yazının altında mq işareti var onu tıkla enson yaptıgın kişininkine de mq ve alıntı yap de çoklu alıntı olur

gökcecim incemesecim nesselcim hepinizden allah razı olsun dualarınız ıcın rabbim en kısa zamanda gonlünüzdekini nasip etsin insallah:Saruboceq:nesselcim bugun test günündü sanırım insallah hayırlı haberlerle dönersin

cnm inş.. allah gönlümüze göre versin... evettt angellll kan testii yaptırdımm veeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmhihoyyyt 12 günlük kan testimm 103 çıktııı...diyorum yaaa inanamıyorumm ben o kadar çokk negatif aldım kiii test sonucunu bile eşime aldırdımm iyi yada kötü sonuca dayanacak gücüm kalmadıı...allah herkese yaşatsın ya rabbimm...kucağımıza almayı da nasip etsinn...:Saruboceq:

kızlarr sonunda hamile olduğumu gördümmmm valla inanamıyorum ben yaaaaaaaaa......ne olurr hepimizz birbirimizee dualar edelimmm...valla ben hiç birinizi tanımasamdaa devamllıı burdaki isimlerle dua ediyorumm kalbimiz bir olsun kii diğer arkadaşlarda bu mutluluğu yaşasınn...

hadi arkadaşlarrr şubatınnn ilk hamişş haberi bendennn ...arkadan hepinizi bekliyorumm..ne olur içinizi ferah tutunn gerçi zor oluyor ama......

valla haykırasımm geliyorr yaaaaaaaa bölee hamileyimmmmmmmmmmm :CüvCüvleyeyyyyyy diyeee...hepinizee çok teşekkür ediyorummm herşey içinnn...... ama gene burdayımm sohbete devammm.... listeyi tamamlamadan çıkmak yokk....bebişlerii kucağımıza alana kadar devamm....

canım çok sevindim tebrik ederim darısı tüm olmayanların başına innşallahhh hayırlısıyla ne mutlu sana Allah tamamına erdirsin canım bende tedavimin 7. günündeyim hayırlısı olsunalkisalkisalkis

nesselcim gözünaydın canım hihoyyythihoyyyt:teytey:rabbim hayırlısıyla tamamına erdırsın saglıklı ömürlü hayırlı evlat nasip etsin insallah:Saruboceq: darısı bekleyen bütün arkadaslarımın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…